ale vzdialená sesternica si holý, no nie takto, ale komplet celú hlavu (a keď raz prišla k nám na pohreb, tak sa všetky babky potom pýtali, či má leukémiu)
Osobne si myslím, že lepšie vyzerá oholená polky hlavy, ako spotené, dlhé vlasy nejakej tu, čo sa vyjadruje aké to je nechutné. Pretože dlhé neupravené vlasy sú nechutné!
Inak undercut sa mi paci, len na dotyk ma z toho az striasa.. Aj ked som mala vlastne vlasy pristrihnute vzadu na krku, taku jezatu srsticku, bolo mi z toho lahko nevolno.
vzadu na hlave uplne bezne, nosila som do podkovy vlasy. a tera mam vystrihane vlasy na jdenje strane trochu, ale nie vyholene. nechela som na zimu. na leto mozno. paci sa mi to, ale musi byt na to tvar podla mna. a suhlasim s @uggla tiez.
Sto ludi sto chuti..ja si nemyslim,ze by dievca malo takto experimentovat so sebou...Pride mi to nezenske, rebelantske a vznikaju z toho len dalsie problemy ako najst si pracu, najst si normalneho priatela (taky vzhlad neprilaka dobreho chlapca), problemy v rodine a tak dalej. Myslim si,ze dievcata, ktore si daju nieco taketo musia mat silne presvedcenie v DAČO alebo maju komplexy menejcennosti, chcu byt silou mocou niecim odlisne, chcu posobit drsne,etc...nepride mi to normalne, je to akesi burenie proti spolocnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale vzdialená sesternica si holý, no nie takto, ale komplet celú hlavu (a keď raz prišla k nám na pohreb, tak sa všetky babky potom pýtali, či má leukémiu)
No každopádne, keď raz budem mať dĺĺĺhé vlasy, tak si dám taký undercat, ale taký malý, len na jednej strane
..Ale to ešte bude dlho trvať
Undercut som myslela
Pockat, nie, nie je
Inak undercut sa mi paci, len na dotyk ma z toho az striasa.. Aj ked som mala vlastne vlasy pristrihnute vzadu na krku, taku jezatu srsticku, bolo mi z toho lahko nevolno.