dievčatá, pýtam sa preto, že osobne mám fakt problém zohnať rifle, ktoré by boli pohodlné a nepotrebovala by som do nich opasok... fakt mi lezú na nervy skinny... cez kolená ich ledva prepchám a v pase sú mi úplne voľné, že by som potrebovala o dve čísla menšie, ale také už cez nohy ani neprevlečiem..(výrobcovia asi predpokladajú, že každá žena, čo potrebuje veľkosť 38, alebo 40 má okolo brucha pneumatiku)... ale tento problém mám aj s inými typmi jeansov... a to nemám ani nejakú netypickú postavu alebo nadváhu... neviem či som jediná, alebo sa nájdu viaceré také, ktoré už vytáčajú súčasné strihy riflí a pošťastí sa im nejaké súce zohnať raz za dlhý čas...
Nohavice a rifle mi sedia, veď keď nie tak vyskúšam o číslo menšie/väčšie, či? Avšak vždy mi sú dlhé a málokedy majú rôzne čísla aj pre dĺžky, iba veľkosti akoby mali všetci rôzne veľké zadky ale rovnako dlhé nohy
Mne všetko padá z bokov / pásu takže žiadna sláva... Ale keď idem do obchodov, kde majú drahšie rifle... žiadne blbostičky po 30 € tak vždy niečo najdem...
Ja som kedysi mala dost problem lebo som mala a bola som este kus viac pri sebe ako teraz ale uz je to lepsie..a mozno aj tym ze si vzdy kupujem uz len z dakeho pruzneho materialu...a nikdy sa mi nechce skusat viac ako troje
neviem ktora moznost
@hjarta presneee!!! Ja mam asi rovnaky problem. Hlavne ak chcem nejake s vyssim pasom. na lytkach uplne napratane, obtiahnute a v pase volne .... preto mam tak jedny cierne rifle ktore stale nosim a inak nic... som zufala a do obchodov ako bershka alebo tally uz ani nepachnem, to je zbytocne kvoli tym extremnym skinny
Tak ja som chuda a vyskoka, cize problem mam. Na moju postavu sa totiz hodia len zvonove (aby ma trochu skratili a rozsirili), ale ked uz sa stane zazrak a niekde take zozeniem, tak su mi vzdy volne, casto aj kratke. Minule som ale tiez skusala tie "mrkvove" skinny a presne ten problem som mala, ze okolo pasa mi boli volne, no cez nohy som ich ledva prepchala. Naviac ja hladam iba cierne a hnede, takze to ten vyber este viac zuzuje.
Ja mam tiež problém väčšinou s dĺžkou, keďže som vysoká; keď nájdem také, čo mi sedia na páse aj na zadku, tak sú mi krátke no a keď si vyskúšam o číslo väčšie, tak na dĺžku sedia parádne ale samozrejme že na páse sú mi už obrovské. Takže keď sa mi raz za uhorský rok podarí nájsť nejaké, čo mi sedia úplne dokonale, tak ich hneď beriem!
@bebekex ASOS Tall vyskúšaj! ja mám od nich rifle a sú mi dlhé!!!! prvý krát za život sú mi dlhé rifle sú síce o niečo drahšie ale topka už nikde inde nebudem kupovať
No nenosim rifle mam jedny, ktore su mi sucasne dostatocne kratke, sedia mi vsade a hodin sa mi strih a vobec, ale ja nevyzeram dobre v nohaviciach a nekupujem ich velmi
Zoberiem si menšie číslo s tým aby som ich nemusela skracovať, keď sa do nich napracem, cítim sa ako hurka, buď ma tlačia na stehnách alebo na riti a samozrejme v oblasti pása vzadu by som si ešte mohla schovať celú desiatu ...
@bebekex ano ano stále objednávam niečo z asosu a tam je na výber aj rôzna dĺžka a ja som si zobrala tie najdlhšie 38 a fakt asi 2-3cm by som kľudne mohla skrátiť ešte nabudúce zoberiem skôr tie o niečo kratšie 36tky
ja mám problém zohnať rifle len v normálnych obchodoch typu H&M, New Yorker, Takko a pod. preto som vždy nakupovala v číňákoch. Tam mi sadnú skoro každé a kvalitou sú super, možno ešte lepšie ako hentie z tých spomínaných obchodov.
a aj keď ich zúži mama na maximum (ja zo zužovaním riflí nemám moc skúsenosti tak preto nechávam na mamu rači ) tak mi padajú a treba do nich opasok. A nemám to tak len z riflami, ale a s elsťakami a ostatnými nohavicami, sukňami a dokonca aj šatami. Proste všetko všade sadne, ale keď príde na pás tak všetko mi padá a lieta okolo mňa
samozrejme, skoro vzdy mám ten problém minule sa mi stalo, že som bola v terranove, vyskúšala jedny rifle S tie mi boli dobré, iný druh riflí XS tie mi boli volné a jedny velmi pekné no mali len veľkost M a boli mi malé, čo sa mi nikdy nestalo, že by som si rifle vo velkosti M vobec kupovala normalne som nechápala..vo všeobecnosti kupujem veľkosť S. Ale napríklad, čo som príjemne prekvapená, a to som objednávala z netu, a to zvykne byt niekedy doslova hop alebo trop...objednala som si uz 3 rifle zo stránky » www.kuponyzdarma.sk/vivantis-sk/... a ked bolo napísane S tak to proste boli Ská a sadli ako "zadok na šerbeľ" nie ako v niektorých obchodoch, že je napísané S a vyskúšam a sú mi ako Lká..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
neviem ktora moznost