@patka1999 ja som to robila alkoholom. nalakujes si nechty na nejaku farbu, nechas vyschnut. vystrihnes si kusok novin, namocis ho na chvilu do alkoholu, potom prilozis na nechet. prelakujes priesvitnym lakom
podla mňa je dôsledok hlúpych odpovedí väčšinou hlúpa otázka. Celkový dojem, nový nick, nedávno prihlásený, bez fotky, pôsobiaci naivne, píše stupídne. Buď fake, tým pádom zbytočná námaha odpovedať, alebo niekto kto si nedal záležať ani na svojom profile, ani na svojej otázke, aký má zmysel sa potom namáhať byť korektný?
@mix ked sa niekto prave zaregistroval, nema fotku a zalozi tu diskusiu, tak je hned fake? (btw.Milujem ked niekto sa dookola ohana slovom "fake" aj ked sa absolutne nehodi do kontextu) To je povinnost na tejto stranke mat vyplneny profil a fotku? Ty si uceny a dokonaly spadol z neba? Ty si nikdy nemal 15 vsak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mramorove nechty alebo aj toto je celkom zaujimave
novinove nechty
dakujem velmi pekne
podla mňa je dôsledok hlúpych odpovedí väčšinou hlúpa otázka. Celkový dojem, nový nick, nedávno prihlásený, bez fotky, pôsobiaci naivne, píše stupídne. Buď fake, tým pádom zbytočná námaha odpovedať, alebo niekto kto si nedal záležať ani na svojom profile, ani na svojej otázke, aký má zmysel sa potom namáhať byť korektný?
dakujem