Ako, mám asi jednu podprsenku, ktorú by som neroztrhala na kúsky v hneve, že sa v nej nedá spať, ak by som to chcela skúšať.
Ani nočné košielky s vbudovanými podprsenkami moc nechápem. Viem, že nie sú určené primárne na spanie ale niekto v tom určite spí prečo preboha...
Omylom som dala zlú odpoveď v ankete - keď nemusím, tak si ju nedám
Nosím ju len na verejnosti, aby nebolo okolie zmätené mojim pohlavím, teda aby aspoň opticky dodala mojej hrudi trochu ženskosti.
Inak milujem ten pocit, po príchode domov, keď ju môžem bez výčitok okamžite zhodiť a precítiť ten moment slobody.
@momoglamorous mozno maju ovisnute prsia a visiaca koza boli, vies ked je potrhana, tak asi je to ako hociktora ina rana a tym ze visi sa vlastne drazdi, takze podprsenkou sa zastabilizuje a boli menej. neviem, ale mne to dava logiku.
@afew ak ide o bolest, tak mna bolia prsia dost casto kvoli hormonom zrejme, ale mam pocit ze podprsenka to skor zhorsuje, ked si ju dam dole, sa mi praveze ulavi...
v tomto horku by mi sibalo aby som nosila samozrejme iba ak inem von dakam ale aj to je take ze... podla toho kam v noci som mala len ked som sa hodila o gauc v noci tak jak som prisla z vonku a zaspala -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
keď spím tak ju zo zásady nemám, ani ak nespím doma
Ani nočné košielky s vbudovanými podprsenkami moc nechápem. Viem, že nie sú určené primárne na spanie ale niekto v tom určite spí prečo preboha...
Omylom som dala zlú odpoveď v ankete - keď nemusím, tak si ju nedám
Inak milujem ten pocit, po príchode domov, keď ju môžem bez výčitok okamžite zhodiť a precítiť ten moment slobody.
nechapem inak podprsenku v noci... sak nielen kostica, ale aj ta gumicka po obvode proste po case tlaci.
sak ale ked sa niekto na noc ani neodmaluje, tak preco by si mal davat dole ine spanku nepohodlne veci