Baby odvaz potrebujem nejaky koment lebo to mam zistit svojmu kamovy dobremu
No teda chem sa spytat...baba je panna a uz pri bozkavani vlhne,ked ju uz len taka predohra rozohni je mozne ze hned pri prvom sexe dosiahnut orgazmus?(ja nevem,pannu som este nemal)
kittinka prve uznanie a ja to vedet nemozem bo som pannu este nemal tommyhot setko skusene tak ves preto sa pitam lebo vlhne dost bab ale ide oto ked je panna taka nadrzana ci ten vrchol moze dosiahnut hned
to, ze vlhne nemusi znamenat, ze je nadrzana, je to proste prirodzena fyziologicka reakcia. To, ci dosiahne orgazmus (ak samozrejme myslis vaginalny) zalezi aj od veku, cim je mladsia, tym je nepravdepodobnejsie, ze ho dosiahne. Ovela lahsie jej k nemu dopomoze rukou, pretoze mladsie dievcata castokrat este nie su schopne dosiahnut orgazmus pri pohlavnom styku, aj ked nie su panny.
dosiahnutie orgazmu u bab, zas nie je take jednoduche ako sa zda, ako tu uz niekto spominal, tak je to vsetko v hlave, a sanca , ze by ho mala uz pri prvom styku je dost nerealna, vobec nechapem o co ti vlastne ide. fakt vam zavidim, ze mate take jednoduche zivoty, ze vas len toto trapi, za par rokov zistis, co su skutocne problemy, a taketo chujoviny uz snad nebudes riesit
stotoznujem sa s par nazormi, zeee baba ktora vlhne este nemusi dosiahnut orgazmus..tato diskusia je uz dost stara tak predpokladam ze uz asi ani panna nieje ( teda ta holka, ktorej sa cela tato diskusia tyka )..no ale v kazdom pripade orgazmus je velmi individualna zalezitost, ale vzhladom nato, ze polka bab nezazije orgazmus ani pri opakovanom styku a dlhodobejsom sexualnom ziti...a niektore vobec za cely zivot nezistia co to je...je dost mala pravdepodobnost ze ho bude mat ta spominana uz pri prvom....ale mozno ona je prave ta stastna vynimka ktora ho zazije v kazdom pripade by som chcela vediet ako to dopadlo ..aaa ze pozdravujem kamarata ktoremu to zistujes ..
to si fakt az tak primitivny? najprv vyhovorka typu "Pani profesorka pes mi zozral domacu ulohu.." (to "pre kamarata" a potom otazka ty kokos ani neviem komu by som ju smeroval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov