moc dlhe sa mi na chalanoch nepacia.. taka stredna dlzka moze byt ale pacia sa mi aj s kratkymi, zalezi no.. kazdopadne vlasatych tarzanov az tak nemusim
musia mať aspoň 3 cm. potom je to už o tom, aby sa chalanovi účes hodil, nie každému idú polodlhé alebo dlhé vlasy, nie každému ide ofina a vôbec všeobecne tých strihov je veľa... proste musí vyzerať v tom účese dobre...
milujem ak majú chalani dlhé vlasy a aj ofinu milujem taký účes jak má Jake Bugg, Martin Harich, alebo Billie Joe nemám moc rada, ak si chalani vyholia boky a potom vyzerajú jak JB .... ale nájdu sa výnimky, ktorým pristane všetko ....
ááno :happy: čím dlhšie, tým lepšie ... samozrejme, že nie každému pristanú dlhé vlasy - v tom prípade - aspoň 5cm... krátkym vlasom nejak neviem prísť na chuť ... a chalanov s takýmito krátkymi vlasmi, nejak prehliadam a nezaujmú ma tak ... samozrejme, vravím resp. píšem vo všeobecnosti a nájdu sa aj výnimky
no mala som spoluziaka ktory mal dlhe vlasy a fakt sa mu nehodili a tento rok sa ostrihal a vyzera super ale poznam aj chalanov s dlhými vlasmi a mozem povedat ze sa im fakt hodia
toto je dost tažká otázka myslím že to je o tom,či to tomu chalanovi pristane alebo nie... napríklad NEZNASAM chalanov,ktorí su ostrihaní na štýl Justina Biebra.....to fakt nemusím... ale poznám aj pár chalanov,čo majú vlasy dlhé po plecia a sú zlatí ale ak chceš naozaj vediet,čo si o tom myslím,pošli fotku a dám vediet
@burble toto! pozerám tam tie obrázky hore a súcitne kývem hlavou, že aha, toto je presne tá blbá fáza rastu!
(čo sa nedá zagumičkovať, nemôže byť dlhé. bodka.)
@mielikki tak! proste dlhé vlasy...to si predstavujem tak, že sú minimálne pod plecia a samozrejme s plánom nechať ich rásť ďalej, nie toto tuto. proste v ideálnom prípade by mal chlap mať dlhšie vlasy ako ja. čo si myslím neni až také ťažké, lebo moje vlasy sa každý mesiac skracujú
@burble tak ako ja beriem do úvahy, že stereotypne mávajú ženské dlhšie vlasy a preto u ženských musia byť vlasy kus dlhšie ako zagumičkovateľné na to, aby boli "dlhé", toto hore na obrázku je proste len "dlhšie", lebo je to dlhšie ako býva zvykom, ale od dlhých to má ďaleko
(moje tiež nejako, začínam mať pocit, že brat má/ bude mať čoskoro dlhšie ako ja
Áno, bohužiaľ trpím úchylkou na dlhé vlasy. Proste krásne dlhé vlasy, dá sa v nich prehrabávať, sem-tam zatiahnúť a také sedia skoro každému chalanovi Ale samozrejme, keď nie sú vygélované do vežičky na hlave, to neznášam.
Dlhé vlasy forever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Ale radšej mám krátke, vyholené.
vo všeobecnosti dlhšie sa mi páčia viac, ale prišla som na chuť aj kratším vlasom záleží na tom, komu aké idú
Ale nie, páči sa mi, keď má chlap vlasy dlhé tak akurát, že sa za ne dá potiahnuť. Takých 15 cm
že sa pýtaš ale už som došla k tomu že aj bez vlasov može byť pekný chlap, ale za dlhými chlapskými vlasmi sa furt obzrem
a hej páčia sa mi, ale najviac sa mi páčia dlhé dredyyy
@mia246 dobre
a toto dlhe
teraz mi ukaz jeden rozdiel v dlzke ich vlasov
btw, dakujem, mam vkus
a k teme: pacia sa mi chlapi, ktori maju poriadne vlasy (ako hovori @barky )
dlzka vlasov pana Hegga je pre mna idealna » encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
(čo sa nedá zagumičkovať, nemôže byť dlhé. bodka.)
» encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
a, samozrejme, aj dlhšie
(moje tiež nejako, začínam mať pocit, že brat má/ bude mať čoskoro dlhšie ako ja
a na dĺžke záleží! vždy.
Dlhé vlasy forever
» i.chzbgr.com/maxW500/7084305...
no effect ak prihliadneme na to, že můj chlop ich má krátke