ale nie prilis - pacia sa mi skorej chudi chalani, cize ti nemusia vynalozit taku velku namahu, aby nejake mali. take tie obrovske zily, ktore pretrcaju z obrovskych svalov, sa mi dost hnusia
@poke to je ok ved to odlisuje muzske ruky od zenskych, vacsine zenam sa to paci, je to isty znak muznosti. potom uz len zalezi, ze ktorej sa paci kolko.
@yngrytka precitaj si to este raz , zily , klucne kosti ... nic ? tak potom asi nie si celkom v poriadku ... ak nema muz klucne kosti , a zily na paprci tak je skaredy nezaujimavy atd...
@shit nikto nepovedal že ak nemá žily a kľúčne kosti tak je škaredý každému sa páči niečo iné a zato že niekomu sa páčia žily tak môže byť úplne v poriadku
Celkovo si tak uvedomujem že ruky má skoro každý človek divné. Fakt.
Je to individuálne, na niekom to vyzerá v pohode, na niekom strašne. Nepáčia sa mi vychudnuté ruky, a vychudnuté zápästia sú úplne nechutné, aj na dievčatách.
@matwejo akurát dneska som si to všímal na každom, a má to pomerne dosť starších ľudí odhliadnuc od pohlavia
celkovo nechápem čo je na tom také super, moja mama to tiež má napr. na ruke
a dosť viditeľné, modré :ble:
a neviem od čoho to je, lebo väčšinou tí ľudia ktorí to majú tak sú buď úplne "nabúchaní" alebo chudí, takže neviem.. možno drina, možno nejaké iné veci.. každopádne nemusíš mi sem hádzať linky prečo to.. ja si to nájdem
a jj presne také sa mi robia, ale zase málokedy nie permanentne a ešte to mám tak na ksotičke a sa mi to celé vlní pri pohybe prstov a vyzerá to desivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja by som prilozila aj priklady:
toto ANO
toto NIE
mne sa robia ešte krížom cez tie kostičky, takže sa to hýbe každým pohybom prstov a je to také, hmm hnusné pre mňa
Je to individuálne, na niekom to vyzerá v pohode, na niekom strašne. Nepáčia sa mi vychudnuté ruky, a vychudnuté zápästia sú úplne nechutné, aj na dievčatách.
Chalan na prvom obrázku nemá na rukách žily...resp. nevidno mu ich...takže nechápem, že o co kráčí...
» www.birdz.sk/webka/matwejo/f...
tiez mi to dost nahodne robieva uz davno
celkovo nechápem čo je na tom také super, moja mama to tiež má napr. na ruke
a dosť viditeľné, modré :ble:
a neviem od čoho to je, lebo väčšinou tí ľudia ktorí to majú tak sú buď úplne "nabúchaní" alebo chudí, takže neviem.. možno drina, možno nejaké iné veci.. každopádne nemusíš mi sem hádzať linky prečo to.. ja si to nájdem
Ani ja to nechápem, ale je to super!