No... mám taky menší problém, ktorý sa týka mojej kamošky a jej brata. Problém je v tom, že niečo cítim k jej bratovi ale neviem co. No moja kamoška vždy len: Ondrej padaj, chceme tu byť samé, Ondrej vypadni, Ondrej toto, tamto.... Ja neviem čo mám robiť.
Neviem,ale preco riesis co povie kamoska? Mas svoj nazor na jej brata a on ti akodebil nepripada... proste jej povedz,ze preco h ostale uraza... teda ak nie je naozaj dotierny...skus mu nechat odkaz a stretnut sa s nim osamote,porozpravte sa a uvidis ci je v poho a sedite si,alebo je naozaj taky ako ho sestra nazyva.
Proste sa neboj vyjadrit svoj nazor,ak je to kamoska tak to pochopi..teda ak nie je ona stale decko,alebo hlupa pubertiacka...
Hmmm normálne jej to povedz že sa ti páči na tom predsa nič nieje a potom ho možno nebude vyhadzovať z izby keď tak budete a treba sa ti podarí s ním nadviazať nejaký rozhovor a potom sama uvidíš
Akoze Small_angel sorry ale neviem ci si si pozrel jej vek lebo toto by som pri zmysloch 12rocnej neodkazala napisat...ved o co sa stavite ze ten jej brat ma aspon 16!?...ta je kamaratka nemoze byt stale pubertiacka ked ESTE NIE JE! a este tieto deti by uz do nazvu diskusie mali davat vek nech sa vyhnu od-ebavacim prispevkom...keby som vedela tak sem ani nejdem a keby aj tak sa len zasmiat...jaj no a rada: pozriet vecernicek a sup do postele
Riusqa, a ty si nikdy nemala 12, že? Nie, lebo ty si vždy bola "dospelá", tak, ako dnes.
A Perlamer: Na názore kamošky ti záležať nemusí, ak nie je sprostá, pochopí to, ak je, tak ser na ňu, ale ak ešte nevieš, čo cítiš, tak jej o tom ani nehovor. Môžeš povedať, nech ho stále tak neodpisuje, ale to, či niečo cítiš, sa ešte len ukáže...
Riusqua: niekto musi formovat názory mladých... proste ignorácia nic nevyriesi a cim skor sa nauci ako sa ma spravat a stat si za svojim rozhonutim,tym pre nu lepsie...
To ze ma 12 je v poho, ako Azel napisal, vsetci sme raz boli malí...
Podľa mňa by si jej to mala povedať....ak je to tvoja kamoška, mala by ťa pochopiť.........a možno ťa potom nakoniec sama bude podporovať....uvidíš.....veľa šťastia
to mas taky isty pripad ako moja kamoska ona je totalne buchnuta do kamoskynho brata a vzdy ked my dve ideme nej tak Mata zacne boze on je bohovskyyy.....a Lenka jeho sestra vzdy boze on je taky debiiil fuuj smrdi ako ponozka atd. takze kludne povedz aspon bude HALUUUUUUUZ to mi wwer
Blueberry - ta diskusia je uz davno mrtva a kedze autorka ma 12 rokov, tak predpokladam, ze odvtedy sa jej uz pacili dalsi traja Akoze nic proti 12 rocnym holkam, ale v tom veku riesit chodenie je imho trosku skoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Proste sa neboj vyjadrit svoj nazor,ak je to kamoska tak to pochopi..teda ak nie je ona stale decko,alebo hlupa pubertiacka...
A Perlamer: Na názore kamošky ti záležať nemusí, ak nie je sprostá, pochopí to, ak je, tak ser na ňu, ale ak ešte nevieš, čo cítiš, tak jej o tom ani nehovor. Môžeš povedať, nech ho stále tak neodpisuje, ale to, či niečo cítiš, sa ešte len ukáže...
To ze ma 12 je v poho, ako Azel napisal, vsetci sme raz boli malí...
som tehotna
s tou kozou? (kamarovho brata bratranca strykovho vnuka neter babkina )
15. Antja: radsej nech si precita "Mein Kampf" aj ked sa tam nic ohladom tohto nedozvie, ale asi lepsie citanie ako daka psycho literatura