tak veci od NYC su najhorsie veci ake existuju aspon to uz vies aj ty
ale inak preco nejdes dakde do DMka a nevyskusas si to tam vsetko sama ked uz aj mas takuto presnu predstavu ? kazdemu vyhovuje nieco ine, my nevieme aku mas plet, aky odtien, jednoducho chod a skusaj skusaj. ak si psokojna s tym vichy tak podla mna nemen, 25 eur mesacne na to nie je az tak vela a veci od vichy su fajn.
už si aj blog mohla o tom napísať a podla mňa true match/superblendable/ od l´oreal-u ,tam nemusíš používať ani púder a stojí čosi okolo 12e na nete za 9
tento je super... tiež som nezvykla dať za make-up viac ako 5 e... tento sotjí cca 12, ale fakt sa to oplatí...a mám ho vyše mesiaca a dávam si ho na tvár min. raz denne.... nevysušuje moc...a je super
@4lex :3 som ukecaná . Skúšam už ldho ale za ten čas som nejaký zázrak nenašla chcela by som už niečo čo na najdlhšie a nie furt meniť a skúsať niečo nové. Ostat pri jednom 2 max 3. Tá značka Elf nevieš či má regál aj v DMke?
@uspavanocka hej už to viem nejak sa mi to nezdalo že NYC ale je to niečo ako colortrend tiež také sračky ách Pretože chcem si niečo o tom na nete nájsť aby som mala aspon pár tipov a potom to ísť do DM vyskúsť a už aj kúpiť takto by to skúšanie na ostro trvalo dlho v DM je veľa make upov, to od vichy je na nejakú problemovu pleť a to ja nemám čiže nač tak drahé zbytočne .. BB je tiež moc penazi :3
Kriste ved Dermacol matte cover je fajn len mám voči nemu pár vyhrad to nič podobne za normálnu cenu nieje?
@lawey už ked som videla astor ách tak je mi jasné že za 10 -15 € bude make up robiť zázrak ale zase nechcme prehánať ani s líčením, len niečo čo kus prekryje tie dve znamenika čo mám na tvári kusok pieh a zjednotí pleť do jedného tónu nelesklého :3
@drobec186 ee iba na tej stránke sa dajú objednať, sú to pomerne lacné a celkom kvalitné výrobky.. (samozrejme že nájdu sa tam aj nepodarky, treba len čítať recenzie) ale tento make-up je podľa mňa fakt fajn.. len momentálne majú veľa vypredaného toho a čakajú na nový tovar..
používala som BB cream od Garnieru, ale už ma upustila závislosť na značke Garnier a prešla som na BBcream od Rimmelu, 30ml za 6 eur, tri odtiene na výber a je proste úžasný.
Stale dokola to pisem do tychto for, uz to je asi aj zbytocne.... No problem kupit si tiene, mascaru ci ruz za 3e ALE makeup MUSI BYT KVALITNY a tym padom necakaj ze najdes nieco idealne v cenovej kategorii do 6e. Ved to je uz aj trochu smiesne ak ti vyhovoval Vichy tak pri nom zostan alebo ja osobne pouzivam a odporucam znacku Clarins.
Skúšala si Affinitone? Ja som ho používala pár rokov a nesťažovala som si pekne kryl, nemala som nikde čmuhy na tvári a so zmatňujúcim púdrom bol super...
ja sa pred coverom nakrémujem, nanesiem mikroskopickú vrstvu, takže ho ani nie je vidno a mám ho už asi druhý či tretí rok bez toho aby som mala pocit, že z tej tuby niečo výraznejšie ubudlo
a beztak iný v takom odtieni nezoženiem, takže som maximálne spokojná
podobne ako @lesush používam tento makeup už rok, len mením ( leto, zima) odtieň 2 či 3... a v pohode aj vydrží, skúš vyskúšať, drahý nie je, a mne stačí... keď tak ešte niečo z oriflame, ten zmatňujúci tam mi vyhovoval....
lucina223 o tom som pred pár rokmi už počula Inak dobrý tip aj som naň zabudla ale viem že je veľmi dobrí a dobre kryje. Nevieš ako sa teraz pohybuje jeho cena, či dlho vydrží, či sa rozotiera nejak náročne alebo či veľmi nevysušuje pokožku, nejaké mínusi napríklad by som vedela?
@lucina223 o tom som pred pár rokmi už počula Inak dobrý tip aj som naň zabudla ale viem že je veľmi dobrí a dobre kryje. Nevieš ako sa teraz pohybuje jeho cena, či dlho vydrží, či sa rozotiera nejak náročne alebo či veľmi nevysušuje pokožku, nejaké mínusi napríklad by som vedela?
@drobec186 vieš čo,ja som si ho kupovala v januári vlani a minul sa mi v decembri,len ja som ho cez leto nepoužívala mne kryl dobre, pleť mi príliš nevysušil(ja mám takú divnú pleť-na začiatku keď ho dám aj napriek nakrémovaniu a báze je suchá a po pár hodinách mastná) a zjednotil pekne. Len si treba dávať pozor koľko vrstiev nanesieš,lebo dokáže vytvoriť nepeknú masku.
Moc sa nehodí ak máš akné-vytvorí občas také "šupinky".
Kukala som ho v drogérke asi pred týždňom a stojí okolo 6-8€.
@lucina223 Kamarátka ho používala pred asi 5 rokmi a viem že vtedy som ho skúšala bol úťasný len neviem ako teraz. Lebo čo mám je tiež úťasný ale všimla som si že robí mi nejakú čmuhy tak preto sa pýtam na niečo iné už. Akné nemám ani nič podobné jebák mám raz za pol roka. Takže len niečo na zjednotenie a prekrytie pieh mierných Takže mohol by stačiť ešte niečo o nom na nete poštudujem dakujem za tip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
podľa mňa je tento z elfu fajn
» elfkozmetika.sk/Product.aspx?ID...
ale inak preco nejdes dakde do DMka a nevyskusas si to tam vsetko sama ked uz aj mas takuto presnu predstavu ? kazdemu vyhovuje nieco ine, my nevieme aku mas plet, aky odtien, jednoducho chod a skusaj skusaj. ak si psokojna s tym vichy tak podla mna nemen, 25 eur mesacne na to nie je az tak vela a veci od vichy su fajn.
alebo skus pouzivat BB
tento je super... tiež som nezvykla dať za make-up viac ako 5 e... tento sotjí cca 12, ale fakt sa to oplatí...a mám ho vyše mesiaca a dávam si ho na tvár min. raz denne.... nevysušuje moc...a je super
@uspavanocka hej už to viem nejak sa mi to nezdalo že NYC ale je to niečo ako colortrend tiež také sračky ách Pretože chcem si niečo o tom na nete nájsť aby som mala aspon pár tipov a potom to ísť do DM vyskúsť a už aj kúpiť takto by to skúšanie na ostro trvalo dlho v DM je veľa make upov, to od vichy je na nejakú problemovu pleť a to ja nemám čiže nač tak drahé zbytočne .. BB je tiež moc penazi :3
Kriste ved Dermacol matte cover je fajn len mám voči nemu pár vyhrad to nič podobne za normálnu cenu nieje?
a beztak iný v takom odtieni nezoženiem, takže som maximálne spokojná
Moc sa nehodí ak máš akné-vytvorí občas také "šupinky".
Kukala som ho v drogérke asi pred týždňom a stojí okolo 6-8€.
» tvar.heureka.cz/essence-make-up...
ty si hovorila o tomto? » www.omlazeni.cz/recenze/essence... a to fakt tak dobre drzi?
ale momentálne sa chystám prejsť na biodermu
» www.rossmann.sk/5-minutova-make...
to mi pomaha pri mojom drahocennom case..