nie. veľa vecí som s naj kamošom riešila , našťastie až k sexu nedošlo..ale aj tak ľutuje, že vôbec niečo bolo. náš vzťah sa potom zmenil a zmenil sa k horšiemu...
mala som veľmi dobrého kamaráta, keď sme boli opití tak sme sa bozkávali ale nijak to náš vzťah nenarušila a teraz sme voči sebe maximálne asexuální a nevyspala by som sa s ním...
s mojím terajším najlepším kamarátom by to bolo horšie ako incest... náš vzťah je ako súrodenecký, vieme o sebe všetko ale mať s ním sex by bolo...nechutné alebo ako to nazvať
Myslím si že by si sa z nim nemala vyspať bolo by to iba také obyčajné ako úplná jednorazovka a taký sex nemá zmysel.Prvý sex by si mala mať z človekom ktorého nadovšetko miluješ a chceš z ním aj zostarnúť a aj on s tebou.Aj keď viem že sa sexu tažko odoláva ale predsa len
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
..radšej s niekým úplne cudzím (skoro)
..... hav hav
vlastne, dokázala by som to len s veľmi dobrým kamarátom, lebo len ten by o mne vedel všetko (a dúfam, že podľa toho by sa aj správal)
bohužiaľ, žiadneho takého dobrého kamaráta nemám
s mojím terajším najlepším kamarátom by to bolo horšie ako incest... náš vzťah je ako súrodenecký, vieme o sebe všetko ale mať s ním sex by bolo...nechutné alebo ako to nazvať
@wordsarejustdropsofrain