moj priatel ked mam kramy tak o tom vie tak to vobec neriesim, co na tom ze citi vlozku? ved aj ja som len clovek a ak chce chytat aj vtedy tak ho necham, ved co je na tom
@xrumka tampon môžeš používať aj cez noc kľudne ... len si ho dáš večer tesne pred spaním a ráno čím skôr keď vstaneš tak si ho máš vymeniť. Ja si tampón na noc dávam už od neviem kedy, pretože mne vložky vyslovene prekážajú ja zato nemôžem
nemam priatela zato mojho zadku sa nachyta v praci dost ludi mame s kolegami taku milu zabavku a ked citia vlozku tak mi to je lajtr jedno ved sme dospeli.. raz mi dokonca jeden pogratuloval k tomu ze nie som tehotna..
@xrumka hej, aj v noci. a tak neviem ako niektoré dievčatá, ale ja sa sama zobudím, keď cítim, že ten tampón už viac nezvládne a podobne ako @istsinka tampony na noc používam už pekne dlho, s vložkami sa nedokážem dobre vyspať.
@anzu no ja neviem, predstavila som si to tak, ako sa stáva, že sedíš, ležíš a nič a potom to naraz všetko vytečie, keď vstaneš, tak v prípade, že je to na pokraji pretečenia, tak je to možné
Tak ja používam len tampóny, ale myslím že ak máš vložku tak ju je cítiť... aj keď..ak máš len tú tenuškú discreet tak to by asi nemalo, neviem nemám s tým skúsenosť Radšej mu povedz nech ťa nechytá za zadok, alebo si daj tampón
Ja používam len tampóny, ale myslím si že to cítiť je. Podla mňa tie tenučké discreet by nemali byť cítiť ale tak to neviem, nemám s tým skúsenosť Skúsis si ju dať a potom sa chytiť a ak to budeš cítiť ty, tak to ucíti aj on. Radšej mu povedz, nech ťa nechytá za zadok, alebo používaj tampóny.
@xrumka Tie ob pro comfort s nejakou specialnou vrstvou ci cim si mozes davat aj cez noc neviem presny nazov, musel by som sa opytat frajerky. Ale chodila na to isty cas aj reklama a pise to aj na balicku tusim
Vy nosite na zadku vlozky?ci ako? Ved tie vlozky su take male a nenke ze ich ani nevydno a necitit,pokial nenosite tie velke hrube lidie,. Odpoved je ze nie necitim to pokial ju vyslovene nechytam za susku
@nataluska152 a ja ti vazne uprimne hovorim, ze ti jebe toto tu uz fakt nikto nekontroluje tu mladez? cim dalej tym viac sa vacsie picoviny pytate. omg
Keď už chlapovi dovolím, aby mi ohmatával zadok, tak sme si zrejme natoľko blízki, že vie, že mám menštruáciu + a ak nie je debil, tak to berie ako samozrejmú "ženskú" vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
- mám frajera
- som v stave, ak rýchlo neutečiem na záchod, pretečiem
- dotyčný si zmyslí chytiť ma za zadok
-týmto gestom spôsobí, že pretečiem
- pretečiem tak poriadne, že mu zostane na ruke krv
- na jeho zdesený pohľad mu odvrknem, že mu tak treba, nemal ma zdržiavať takými kravinami
(ja viem, bola by som super partnerka
inak @1
je mi tak dobre
a tak isto keby som mala frajera.. a co..
@mielikki @8 hm, ale to by asi nechcelo klasické pretečenie, ale skrytý balónik, nie?
(a náhoda je blbosť, isto by to nejako šlo
Ja používam len tampóny, ale myslím si že to cítiť je. Podla mňa tie tenučké discreet by nemali byť cítiť ale tak to neviem, nemám s tým skúsenosť Skúsis si ju dať a potom sa chytiť a ak to budeš cítiť ty, tak to ucíti aj on. Radšej mu povedz, nech ťa nechytá za zadok, alebo používaj tampóny.
zadruhe: nechytil by ma za zadok lebo v tom momente by som mu zlomila ruku, čo som dobytok??!!NEZNASAM ked ma niekto chyta/tlapka po zadku!!!
Po dlhom čase anketná otázka, ktorú by som si pokojne dala vytetovať na zátylok
Inak @1 , a aj keby, fuck it, však sme ľudia.
jemu to nevadilo a mne tiez nie,ved normalny vzutah ..
a hadam,ak ma nejaky hmat tak citi vlozku ,nie ? preboha,taka otazka,ved nie je magor