A k otázke, dobré účinky môžu byť napríklad zlepšenie pleti, schudnutie alebo naopak pribratie (ako pre koho ), vlasy a pleť sa nebudú tak mastiť a samozrejme neotehotnieš.
Negatívne účinky nehľadaj ani si o nich nič nečítaj, lebo si ich zbytočne sama psychicky privodíš
A uvedomte si este, ze po dlhodobom uzivani antikoncepcie sa vam raz moze stat, ze ked raz naozaj budete chcet mat deti, tak ich moct mat nebudete. A zostanete same... NAVZDY. Pre chviilkove radovanky...
@wuttasi to si vacsina zien neuvedomuje a ani neuvedomi, pokym sa to bude pretlacat len ako biznys... V dnesnej dobe je celkom bezne, ze zeru kludne 10 rokov takmer bez pauz a potom, ked chcu deti zas idu na kliniku, kde ich umelo oplodnia. Pripadne horsie, ze nespomenu nejaku rodinnu anamnezu, pripadne kuria, maju zly zivotny styl a niektorym sa prihodi zrazenina sem a tam a moze dojist do mozgu alebo srdca
dakujem skingirl za poucenie, nabuduce budem pisat tak aby si ma nemusela opravit a je mi jasne ze HAK na kazdeho posobi inak,ja som chcela vediet o tych vasich ! takze dakujem baby
p.s. vzdy sa nieco najde co ti dojebe organy,cigarety alkohol alebo aj toto.Radsej sa budem chranit ako mat dieta v mojom veku,veru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A k otázke, dobré účinky môžu byť napríklad zlepšenie pleti, schudnutie alebo naopak pribratie (ako pre koho ), vlasy a pleť sa nebudú tak mastiť a samozrejme neotehotnieš.
Negatívne účinky nehľadaj ani si o nich nič nečítaj, lebo si ich zbytočne sama psychicky privodíš
Ale na každého pôsobí HAK inak, takže sa nespoliehaj na názory iných, Ty z nej možno schudneš.
@wuttasi nie kazda uziva HAK pre chvilkove radovanky ja ju jem prave preto aby som raz deti mala (zdravotne dovody)
p.s. vzdy sa nieco najde co ti dojebe organy,cigarety alkohol alebo aj toto.Radsej sa budem chranit ako mat dieta v mojom veku,veru