Ak si pamatate, pred cca tyzdnom som zakladala diskusiu, s ludmi co sa ozvali sme sa dohodli PO prazdninach, to vyhovuje vacsine...termin je piatok 13.teho o 16.30 miesto FONTANA NA NAMESTI V BB - kto zo zaujemcov nevie kde to je, kontaktujte ma TS,alebo
@pumaamravec sak ok, ja viem.ono bola diskusia a tam sa uz hlasili toto je pre nich oznam datumu aje to verejne ak by nahodou si niekto z BB vsimol teraz...
lenze @lui74 sa ani nehlasil na cca 90% vravel len orientacne ze nevie ci bude moct, mam to v TS..a z tych co sa hlasili na 99% len tuba nemoze...tak @dusankk aky mas problem? Mala som dat stretko na stredu, aby mohla ona, ale nemohli dalsi 5? hm?! Ved ked sa ti nepaci, organizuj si svoje...
Kto donesie fotak? A inak hodilo by sa sem do diskusie uviest link na web toho baru, alebo aspon na » tinypic.com/... hodte JPG s mapou, na ktorej to bude ozacene.
@transplantovana toto je neskutočná náhoda, ale už prestávam veriť, že je to náhoda.
3T= tri tvorivé tvory - improvizačná skupina zo Žiliny, traja chalani, takí správni blázni každý mesiac sú na Adyho lodi v BA, a na jednej nemenovanej stránke sa dajú diely pozrieť aj online.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
@dusankk dikes
dufam ze sa mi bude dat
Kto donesie fotak? A inak hodilo by sa sem do diskusie uviest link na web toho baru, alebo aspon na » tinypic.com/... hodte JPG s mapou, na ktorej to bude ozacene.
Len mám podmienku, že sa nebudem fotiť, chcem ostať v tajnosti
Ale naozaj, vážne, chcem ostať v tajnosti a nemám rada fotenie.
3T= tri tvorivé tvory - improvizačná skupina zo Žiliny, traja chalani, takí správni blázni každý mesiac sú na Adyho lodi v BA, a na jednej nemenovanej stránke sa dajú diely pozrieť aj online.
ja som si na toto nahodou klikla ked som si to všimla
ale ty ideš?
to už aká zmena?
a nie na námestí?