ahojte, chcel by som sa spýtať, či keď trtkáte chalan s chalanom, či je vám to lepšie s kondómom alebo bez. Bez kondómu sme to ešte neskúšali a bál by som sa, že by som mal vtáka...no veď viete od čoho... alebo si anál predtým nejak poriadne umývate alebo
Vy, pane, s očividnou poruchou písania, súdiac podľa Vášho mena....
Moja reakcia teraz nebude príliš gentlemanská, ale jedincov ako vy, kt. očividne trpia okrem dysgrafie...ehm, aj vážnou mentálnou vadou, by mali čo najskôr zatvoriť do kvalitného liečebného sanatória. Ak by Vám nepomohlo toto, tak navrhujem kastráciu. Priateľu, vy si snáď ani nezaslúžite byť vlastníkom penisu. Takéto bohapusté mrhanie drahým biologickým materiálom... Som zdesený!
Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z
Ja nwm, byt chalanom homosexualom by som to velmi neriesila... Ked chlap heterosexual nema problem strcit vtaka zenskej do riti bez kondomu a neboji sa, ze by ho mal od hovna, tak...
@asdfghjkl789 aby som sa vyjadrila k teme narozdiel od inych, podla mna je to pre chlapa ( mam kamarata homosexuala) logicky lepsie bez kondomu, ale bezpecnejsie? S kondomom, lebo analom sa dost chorob prenasa... a hygiena? No potom ti asi nebude fajcit ale pojdes si ho umyt nie?
@asdfghjkl789 stretnúť ťa na ulici, tak si len moj, s radosťou by som si to s tebou rozdal! až kým by si z toho nezdochol by som ti kopal do tej sprestej buzerantskej hlavy!! a nakoniec by som ti našťal na tie franforce tej neandrtálskej gebule! smrť buzerantom!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Si super! Sme radi, že nám pomáhaš čistiť bordel z BIRDZu. Tvoje upozornenie došlo adminom.
Moja reakcia teraz nebude príliš gentlemanská, ale jedincov ako vy, kt. očividne trpia okrem dysgrafie...ehm, aj vážnou mentálnou vadou, by mali čo najskôr zatvoriť do kvalitného liečebného sanatória. Ak by Vám nepomohlo toto, tak navrhujem kastráciu. Priateľu, vy si snáď ani nezaslúžite byť vlastníkom penisu. Takéto bohapusté mrhanie drahým biologickým materiálom... Som zdesený!
v tvojich rokoch by som ťa nakopal do riti, že si taký zadubený a sprostý, že nevieš ako na to
zopár elektrošokou do riťky by mu pomohl
samozrejme kolega po tých šokoch na prilepšenie
Ehm
@15
Ešte niekto?
ak dovolíte ja si vás pridám obidvoch
že vieš dobre behať