mne sa napriklad tiez pacia najviac naturalne pekni ludia ale samu seba neviem objektivne zhodnotit nakolko sa neviem vidiet normalne pri nejakej cinnosti, ale len ked sa kuknem do zrkadla z predu
tak si poviem v duchu len "hihihi kiezby to bola pravda"
nikto mi to nehovori ako neprehanam to s mejkapom, ale kedze nemam uplne najkrajsiu plet, tak sa aspon nejako zjednoti ten ton pleti atd babka sa ma zvykne pytat co mi je ked tam pridem nenamalovana, ze vyzeram tak smutne a choro vraj
bože baby, kašlite na malovanie. Vyrážky má každý. Preto človeka nikto neodsudzuje. A koľké máte dobrú pleť až tak že to vôbec nepotrebujete a natierate sa jak prdel púdrom.
Ja moc make-up nepoužívam, max tak púder a špirála ale to je na nerozoznanie skoro, takže skôr také komplimenty, že sa nemusím ani maľovať ...ale celkom by ma zaujímalo, ako by som vyzerala ,,totálne zmachlená" od nejakej profíčky
a na margo, niektoré dievčence to fakt nevedia s tým make-upom odhadnúť... :/
@wistingher každý chalan v mojom okolí vždy riešil tie vyrážkové baby...
asi je aj lepšie nech sa maľujú, akoby mali vyzerať prirodzene škaredo.
Asi každý chalan bude rád, keď jeho baba bude krajšia bez malovačiek.
No žijem v krajine, kde sa baby maľujú ako kraslice na Veľkú noc, že keď vidím normálne namaľovanú Slovenku a ich Írky, tak už vidím rozdiel, naše Slovenky sa aj krajšie maľujú a hlavne menej. Ale to nie je pravidlo. To len tak na okraj, keď už ste otvorili túto tému. Nech si baby maľujú tváre ako chcú, však nech vyzerajú ako chcú, robia to najmä pre seba.
no nemusí to byť kompliment, ale je to jasný návod... ale je pravda, že u škaredých je to väčšinou jedno a tie pekné si makeupom iba pokazia tvár a vyzerajú umelo
ja nechápem ako k tomu človek vôbec došiel aha, jebnem si tento na tvár a budem krajší mne sa proste páčia nenamaľované dievčatá... aj keď sa nejaká namaľuje a je "pekná", mne to tak vôbec nepríde
tak ja sa malujem takmer kazdy den, dnes resp vcera ale bola výnimka a dost ludi ma aj pochvalilo, ze som tak krajšia a zaujímavejšia
no ja osobne tomu neverim a celkom ma to nasralo ja sa citim sebavedomejsie namalovaná
No jedine priateľ mi to hovorieva a na začiatku som si myslela že hovorí to len tak ale už mu asi verím teda, že to myslí vážne ale to nie, že som krajšia nevymaľovaná ale ako samozrejme je to milé od neho a beriem to ako pozitívum. Ale mama mi stále hovorí, nech sa vymaľujem lebo som hrozne bledá (to je pravda) inak sa maľujem len ked idem niekam von alebo do školy
Nikdy mi nikto nič také nepovedal. Tak neviem, čo z toho teraz vyplýva Ale tak ja moc toho mejkapu zas nepoužívam. Podľa mňa to takmer ani nie je vidno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tak si poviem v duchu len "hihihi kiezby to bola pravda"
Hrôza
a na margo, niektoré dievčence to fakt nevedia s tým make-upom odhadnúť... :/
asi je aj lepšie nech sa maľujú, akoby mali vyzerať prirodzene škaredo.
Asi každý chalan bude rád, keď jeho baba bude krajšia bez malovačiek.
No žijem v krajine, kde sa baby maľujú ako kraslice na Veľkú noc, že keď vidím normálne namaľovanú Slovenku a ich Írky, tak už vidím rozdiel, naše Slovenky sa aj krajšie maľujú a hlavne menej. Ale to nie je pravidlo. To len tak na okraj, keď už ste otvorili túto tému. Nech si baby maľujú tváre ako chcú, však nech vyzerajú ako chcú, robia to najmä pre seba.
no ja osobne tomu neverim a celkom ma to nasralo ja sa citim sebavedomejsie namalovaná