Mám priateľa, sme spolu 1 a pol roka (mám 18, vek je zlý) a navrhla som mu, či by sme to neskusili v trojke. Nešlo mi o žiadne city, ani o to, že sa mi zunoval, len vyskúšať, aké to je. A vtedy sa to celé medzi nami dojebalo, nakrical na mna, že sa nebude
No poviem to takto. Ak je človek spokojný so svojím sexuálnym životom, trojka by mu nemala behať po mysli. Teda v predstavách OK, ale nie aby to chcel skutočne urobiť, si myslím.
A čo máš spraviť? Vysvetliť mu to. Ale pravdupovediac, ja by som asi zareagovala rovnako ako tvoj priateľ, keby mi to môj navrhol. Tá predstava, že mi pred očami bude sexovať s inou, uff, to je silné kafe.
Prejavila si sa tak, ako si to neželá žiaden chalan od baby, ktorú miluje.
On ťa možno ozaj miluje a ty mu toto zavalíš... že to chceš robiť aj s iným. Odhalila si tak svoj povrchný a ľahkovážny prístup k vášmu vzťahu, ktorý on pravdepodobne berie vážnejšie ako experiment.
... no neviem.. keby také niečo odo mňa chcel môj priateľ asi ho pošlem kade ľahšie.. nie je nič príjemné vidieť ako to tvoj milovaný bude robiť s niekým iným... a ešte rovno pred tebou... ...nie nie...
..držím ti palce aby si mu to vedela nejak dobre vysvetliť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A čo máš spraviť? Vysvetliť mu to. Ale pravdupovediac, ja by som asi zareagovala rovnako ako tvoj priateľ, keby mi to môj navrhol. Tá predstava, že mi pred očami bude sexovať s inou, uff, to je silné kafe.
On ťa možno ozaj miluje a ty mu toto zavalíš... že to chceš robiť aj s iným. Odhalila si tak svoj povrchný a ľahkovážny prístup k vášmu vzťahu, ktorý on pravdepodobne berie vážnejšie ako experiment.
..držím ti palce aby si mu to vedela nejak dobre vysvetliť...
pozri asi ta ma tvoj priatel prilis rad a sex mozno spaja s citmy a mozno by mu to dost ublizilo
ja viem ze tebe o city v tom nejde ale tak experiment no ...
radila by som ti aby si sa o tom s nim porozprawala ci ten sex pre neho neznamena aj nieco viac
drzim palcoky aby ste si to vyswetlili