@Mary859 vies ako nech ti poviem aj 1 k 1 000 000 tak stale je tu ta jedna ... to nikto nevie presne ... je tu vela faktorov, ci mas plodne dni ... ci su jeho spermie borci ... condome or pill ...
@Bunniska Birdz je nielen gynekologická poradňa, ale aj psychologická a predprenatálna liečebňa. A ešte som zabudla že aj jediný 100%-ný tehotenský test.A po novom už začíname rozbiehať tiež darčekovú poradňu
@Whataboutsusan ale veď dobre jej napísala @Bunniska akože nechcem byť neslušný ale neviem načo dnes mladý hlavne dievčatá myslia veď oni sú tie čo môžu otehotnieť tak ak nechcú tak nech majú nejakú prevenciu a nie starajú sa či náhodou neotehotneli až potom čo sú v druhom stave keď je neskoro. Čo potom potrat??? Najradšej by som zrušil potraty a nechal výnimku len pre tých čo vedia že budú mať nejak postihnuté dieťa a nebudú sa o neho chcieť starať celý život ale kôly mladíckej nerozvážnosti určite nie. A to je tu každý 3 deň o tom: Mohla som otehotnieť????? Už neviem čo si mám myslieť to sú dnes pubertiaci až taký sprostý? Veď máme knihy, internet tak nech si to milostivá naštuduje či môže byť tehotná. V lekárni má tehotenský test čo sa mladá hanbí, že má 15 rokov a už nevie či nie je v druhom stave? Ale keď súložila vtedy sa nehanbila a nebála či nemôže otehotnieť, vtedy jej bolo všetko jedno.
@Pa3cek ... moment ja som nepovedala, že jej povedala niečo zlé. Reagovala som na Samotnú @Bunnisku ktorá sa počudovávala nad tým že Birdz niekto používa ako poradňu
@Pa3cek presne presne! ked sulozi tak sa otehotnenia neboji a potom to riesi na nete! len ked nema na gumu kde zoberie na potrat? alebo potom preco sa nechrani?!
@Demonicbass niekde som cital, ze to je iba cista tekutina z prostaty, ze tam este niesu spermie. Ale mozu tam byt este z poslednej ejakulacii, a predpokladam, ze tu mal chlapec skor ako pred 7mimi dnami, kedy vsetky spermie odumru, cize sa moze stat, ze tam boli - cize z toho mozes teoreticky aj otehotniet...
len pre informaciu ked uz ma tak ..... to nebola otazka pre mna ale pre jednu moju kamaradku ktora ma takyto problem. tak si to mozete akoze usetrit.
Pa3cek : dakujem za taky mily posudok .. nechapem preco tu riesis nieco co sa teba netyka netyka sa to ani mna. Dala som to tu preto aby som kamoske pomohla a ty tu sudis mna aj ked nevies koho sa to vlastne tyka. takze asi tak
len pre informaciu ked uz ma tak ..... to nebola otazka pre mna ale pre jednu moju kamaradku ktora ma takyto problem. tak si to mozete akoze usetrit.
Pa3cek : dakujem za taky mily posudok .. nechapem preco tu riesis nieco co sa teba netyka netyka sa to ani mna. Dala som to tu preto aby som kamoske pomohla a ty tu sudis mna aj ked nevies koho sa to vlastne tyka. takze asi tak ale dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
len je minimálna pravdepodobnosť z toho otehotnieť..
@Pa3cek presne presne! ked sulozi tak sa otehotnenia neboji a potom to riesi na nete! len ked nema na gumu kde zoberie na potrat? alebo potom preco sa nechrani?!
mám overené
a je to tu zas ... nesklamali prispievatelia
Pa3cek : dakujem za taky mily posudok .. nechapem preco tu riesis nieco co sa teba netyka netyka sa to ani mna. Dala som to tu preto aby som kamoske pomohla a ty tu sudis mna aj ked nevies koho sa to vlastne tyka. takze asi tak
Pa3cek : dakujem za taky mily posudok .. nechapem preco tu riesis nieco co sa teba netyka netyka sa to ani mna. Dala som to tu preto aby som kamoske pomohla a ty tu sudis mna aj ked nevies koho sa to vlastne tyka. takze asi tak ale dakujem