Ahojte. Mám takový ten menší probůmek, vždyť to znáte. Když mi ještě bylo 17 tak se mi mnohem víc líbili kluci. Ovšem jsem si říkal, že určitě bude lepší když budu mít holku. Nejspíš víte proč. Taky jsem tak udělal, našel jsem si holku, jsme spolu téměř 5
No tak byvaju take obdobia že hladame svoju orientáciu...no kedže si mal taky ppocit 17 a teraz o 5 rokou sa to prebudilo može to bxt aj tak že si to len namyslal nlebo newes co so sebou...určite niesi sam....ale bo si fakt gey ale potom si myslim že by so so svojou holkou nevydržal 5rokou to by sa vtebe prebudilo skor si myslim...podla mna je to len take pometenie.....pockaj a uvidis ako sa to bude vyvyjat dalej
waaw todle formu funguje rychle. Zatím díky a k demonicbass, nad tim jsem taky přemýšlel, je tam je problém takový, že kdyby pak šla svojí cestou tak příští týden to ví celý město. Víš velice dobře se ji vyvynul mluvící nástroj A semhamforas, musím říct, že nevím...
@3@semhamforas - aj keď je ti to proti srsti, vieš dobre, že to nie je ani o "vymýšľaní" ani o ´anále´...
@4@tom21 - v 17-tich mohlo ísť o nevyhranenú sexualitu a o ´hľadanie´ seba samého... de facto môže ísť o to ešte aj teraz, aj keď je to už menej pravdepodobné... bohužiaľ - kým neskúsiš aj "druhú stranu", nezistíš, ako na tom naozaj si...
otázne je, či:
a.) ťa to priťahuje až tak veľmi, že si ochotný to skúsiť
b.) alebo si schopný tie myšlienky potlačiť a žiť ako doteraz
v prípade a.) by bolo asi najlepšie jej to predsa len povedať; presne tak, ako to je, resp. ako to vnímaš
@11@semhamforas - a prečo sa mňa pýtaš? Si svojprávny? Zdá sa ti to vhodné? Myslíš, že budeš vtipný? Aj tak ťa príliš nezaujímajú iné názory, tak si rob, čo chceš...
@salora TAK MA TU NEBUZERUJ!!! aj tak ťa príliš nezaujímajú iné názory. A niesi tu od toho aby si za mňa určoval čo je vhodné. Ešte tak autor tohoto fóra by mi na to mohol niečo povedať.
@transplantovana trochu vytrhnute z kontextu. Aby tu i ostatný vedeli. Slovo xenofób bolo použité v nadpise blogu ktorý písal o cigánoch. Tak som upozornil na zlé použitie tohoto slova.
@semhamham slovo xenofób sa nepoužíva na homosexuálov hlavne. xenofóbia je strach z cudzích vecí, z cudzích ľudí, národov a kultúr. tam to bolo použité dobre, to ty si zle myslíš
@tom21 tak myslím, že ak sa rozhodneš a povieš to tej babe, tak možno bude zo začiatku naštvaná, ale neskôr to pochopí...myslím si, že lepšie jak opustiť ju kvoli inej babe
@petika jaj ty tupá hlavička. Neviem či nie náhodou ty si mi nenadala do xenofóbov keď sme sa rozprávali o buzerantoch. Tiež keď buzici niekde niečo v médiách hovoria tak to slovo stale používajú. Tak rozmýšľaj kde sa používa piča sprosta. To nehovorím o tom že transplantovana nevie ani nick opísať. Výkvet slovenskeho národa
a @semh áám pokial viem, ja ti nadávam iba do kokotv a dementov..sofistikované slovo "xenofób" by som na teba nepoužila to by si mi určite nerozumel, ja sa snažím výstižne
@semhamforas aha, viem to opísať! ale @semhamhamham sa mi páči viac. alebo @semhamtam@semtamfas (to nie je z mojej hlavy toto @semhamko a podobne. je to také milé, familiárne, človek by dementov ako ty niekedy od samej lásky zožral, keďže tá tuposť rozosmieva
@semtam ja už viem, ja som dozaista použila cudzie slovo homofób... ňu ňu ňu, ty majiný, ty máš zmätok v tom, čo tí veľkí cudzí ľudia hovoria v tej telke a potom máš z toho v hlavičke miš maš...nóóóóóóóóóóóóó
@tom21 "moc starý" ? pokiaľ máš 22 ako uvádzaš, tak si práveže moc mladý..áno, sú ľudia, ktorí to zisita keď majú 16, ale 22 skutočne nieje priveľa ani moc
Určite ako už mnohí napísali, nepotláčaj to , ale ak to je už také vážne a nechceš aby sa o tom momentálne dozvedelo okolie tak to jednoducho ešte nehovor kým sa na to necítiš , a aj keď by si sa rozhodol že sa chceš s priateľkou rozísť, tak jej hneď nemusíš povedať prečo, keď myslíš že by to niekomu povedala. Bolo by to síce o to bolestivejšie keby na to neskôr prišla ale možno by to nebolo až také zlé Porozmýšľaj hlavne
@16@semhamforas - NAUČ SA ČÍTAŤ!!! Vidíš tam tie otázniky?? A aké buzerovanie z mojej strany máš na mysli??? To, že som spomenul, že to nie je o vymýšľaní a anále?? To ty dobre vieš, pretože ti to už 100x napísalo 100 ľudí... takže som ti to len pripomenul na margo tvojho ´veleinteligentného´ príspevku @3...
Keby mňa nezaujímali cudzie názory, tak by som napr. konkrétne s tebou neraz tak siahodlho nediskutoval, ako som diskutoval...
A o akom určovaní točíš? Opakujem - NAUČ SA ČÍTAŤ!!! viz. @15 - "tak si rob, čo chceš..."
@salora čítať asi nevieš ty. Si po sebe prečítaj po sebe ten príspevok čo si napísal. Sám vieš že to neni o tom o o tom aj napriek tomu že bla bla bla. Jako čo ja si nemôžem napísať na túto tému príspevok do diskusie zo srandy bez toho aby sa do mňa pustil nejaký vypatlany blbeček. Ty si po sebe čítaj do piče. Ja do teba stále nejebem. Sem tam tiež dačo zo srandy tuná na fórum napíšeš no nechovam sa hneď ako kretén a viem to pochopiť.
@52@semhamforas - mno asi aj preto som dal do svojej 1. reakcie na teba smajlíky, ktoré si asi evidentne nepochopil... vrátane tých v ďalšom príspevku. Týmto s tebou končím - myslel som, že napriek rozdielnosti názorov sa dá s tebou diskutovať... nedá. Na takéto primitívne jednanie a vyjadrovanie sa z tvojej strany (vrátane vulg. urážok disk. dievčat) nie som zvedavý - takto sa vyjadruje len vypatlaný primitívny blb a ja som ťa nikdy v živote v diskusiach nijako (a už vôbec nie vulgárne) neurážal Takže sa maj pekne a veľa šťastia v akademických debatách.
@salora a keby si vedel že takto sa tie dievčatá rozprávali so mnou by si asi držal hubu. Ja som sa s nimi bavil úplne slušne. Bohužiaľ každá ich reakcia na mňa musí nejaký ten vulgarizmus obsahovat. A ja sa s nimi nebudem baviť ako človek pokiaľ ma oni stale potrebujú vulgárne urážať. Dokiaľ ma urážali oni tak to nikomu nevadilo a teraz sa ich zastávaj aj keď o tom vieš hovno. Ty by si sa s nimi inak nebavil
@55@semhamforas - prepáč, tak v druhom... mimochodom - práve po ňom si začal byť agresívny...
to ale nič nemení na skutočnosti, že sa vyadruješ ako primitív a že urážaš niekoho, koho jednak nepoznáš a kto doteraz s tebou jednal slušne....
Rýpnuť? Možno áno - ale len do niekoho, kto potrebuje písať primitívne príspevky o strkaní niečoho do zadku...
Myslím, že ty nie si ten, kto by ma mohol SKUTOČNE URAZIŤ Ja som len napísal, že končím s debatami s tebou, pretože na nejaké vulgárnosti a urážky nie som zvedavý... to neznamená, že som sa urazil - to znamená, že si u mňa ako diskutér skončil, pretože ja som prístupný diskusiam s kýmkoľvek a o čomkoľvek, pokiaľ však diskutuje aspoň trocha na úrovni.
@salora lenže mňa zaujímal hlavne ten prvý príspevok.
A ty môj humor vôbec pochopiť nemusíš. Stačí ak sa pobavím ja a ty si pôjdeš po svojom. To s análom bolo zo srandy písané a je to to v čom sa odlišujú gayovi, v sexualite. Tak samozrejme že mám narážky práve na to.
Ja som s tebou doteraz tiež jednal slušne a čo teraz. A to nič nemení na skutočnosti že sa chováš ako primitív keď do niekoho rýpeš len preto že nevieš zniesť že má niekto iný pohľad na niektoré veci a nechce si osvojiť ten tvoj pohľad na vec.
Ja tiež niesom zvedaví na tvoje primitívne poznámky na mňa. Dúfam že sa chápeme
@56@semhamforas - napriek tomu, že som nepochopil tvoj "vtipný" komentár o anále, nijako som ťa neurážal, nenadával ti ani nič podobné...
a akosi som si nevšimol, že by ťa napr. taká @transplantovana v príspevkoch @17 alebo @20 vulg. urážala - zato ty ju v prísp. @32 áno
Mimochodom - nikoho sa nezastávam, napísal som svoj názor na tvoje vyjadrovanie sa (a len v zátvorke som spomenul aj ženy).... ale hlavne sa to celé týka tvojho vyjadrovania sa v tejto diskusii na moju adresu... A nepoznáš ma, tak netrep blbosti - osobne by som nikdy takto žene nedadával, nech by ma ona nazvala akokoľvek - len väčšinou na to nemajú príčinu, aby mi museli takto nadávať...
A ešte raz opakujem - myslím, že sme spolu debatovali dosť siahodlho na témy, v ktorých máme rozdielne názory, tak nepíš sprostosti, že neviem zniesť iné názory... Vieš veľmi dobre, že akceptujem tvoje názory, aj keď s nimi nesúhlasím, tak nezavádzaj. A nemusíš sa už unúvať odpovedať... ako som už napísal - pokiaľ sa mieniš vyjadrovať takto a diskutovať "na takejto úrovni"- nemám s tebou o čom. Pekný deň.
@salora ja som tiež netvrdil že ma urážala zrovna v tomto fóre. Sa pozri na moje stavy čo mám a tam sleduj pravé urážky zo strany tejto korunovanej kravy.
Nemám pocit že môj názor rešpektuješ keď potrebujes do mňa rýpať. Ako som písal. Staraj sa do seba a mňa nech na pokoji ok. A k žiadnym konfliktom určite nepríde. Svoje sme si už povedali. Mne sa zdajú tvoje názory na tému homosexualita hlúpe a tebe sa zdajú zasa moje názory hlúpe. Nemáme si v tomto ohľade čo vyčítať. Tak to pochop.
@60@semhamforas - ja považujem tvoje názory za nesprávne, nie hlúpe - to je rozdiel. A že za hlúpe považuješ ty moje, je mi už egal. Apropo - nie je reč o názoroch...
@62@drejka - ani nečítaj, nestojí to za to... zasa sa tu len niekto "prezentoval" a ja blb som si stále naivne myslel, že sa ešte dá seriózne diskutovať... už si to nemyslím
daj si z babu na chvílu pauzu...vychrap sa s chlapom a potom si v hlave poskladáš čo teda chceš....možno že je to len taka túžba po niečom novom alebo ako...
zažil som skôr opačný prípad keď môžeš mať dve pohlavia, načo mať iba jedno že
na druhú stranu, ak si fakt gay a iba si to 5 rokov potláčal a nejde len o BI chúťky, odporúčam nechať priateľku tak a nájsť si niekoho kto ti dobre natrhne riť. Veď počkaj, ty ešte budeš plakať za kundami a ceckami
@44 vybudovany spolocensky status... Ver, ze orientacia druhych ludi zaujima iba tych ludi, ktori su znudeni a nemaju o com rozmyslat. Normalny ludia o tom vobec nerozmyslaju, lebo ich to naozaj nezaujima...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Buď to zvládnete obidvaja, alebo sa to vyrysuje do toho, že pojdete každý svojou cestou. Ani jedno riešenie by nemalo byť zlé.
@4 @tom21 - v 17-tich mohlo ísť o nevyhranenú sexualitu a o ´hľadanie´ seba samého... de facto môže ísť o to ešte aj teraz, aj keď je to už menej pravdepodobné... bohužiaľ - kým neskúsiš aj "druhú stranu", nezistíš, ako na tom naozaj si...
otázne je, či:
a.) ťa to priťahuje až tak veľmi, že si ochotný to skúsiť
b.) alebo si schopný tie myšlienky potlačiť a žiť ako doteraz
v prípade a.) by bolo asi najlepšie jej to predsa len povedať; presne tak, ako to je, resp. ako to vnímaš
v prípade b.) nie je problém...
ale k veci
nemôže to byť len zvedavosť? mnoho ľudí si myslí, že sú bi ale sú iba Bi-zvedaví.
každopádne som toho názoru, že nieje nič horšie ako potláčať svoju prirodzenosť
@semhamko no skús ho predsvedčiť o tom, že je psychicky chorý, veď to si ty o homosexuálov (ejkejej xenofóboch myslíš
no proste inak to asi nepojde. Skus si najst chalana a uvidis ci budes stastny.
Kámoš mal takto holku 3 roky, ďalší 2.
Našli si chlapov, priznali si a sú štastní, no big deal.
Vyskúšaj a rozhodni sa, hlavne čím skôr, veď chudák dievča.
každopádne ked je tento pocit u teba silný tak asi by bolo na čase niečo ohladom toho urobiť.
Neviem aký to tu má význam sem ťahať takúto vec čo tu je úplne odveci. Proste tvoj obyčajný dementizmus.
v tom prípade to bude drsný "coming out"
@semhamhamham ty si fakt dement aaaaaaaahahahaha, daj ešte volačo
@semh áámháám daj ešte ináč volačo zo sveta gayov a lezbičiek. sakra chlapec, ty máš ale prehlad
Keby mňa nezaujímali cudzie názory, tak by som napr. konkrétne s tebou neraz tak siahodlho nediskutoval, ako som diskutoval...
A o akom určovaní točíš? Opakujem - NAUČ SA ČÍTAŤ!!! viz. @15 - "tak si rob, čo chceš..."
Buď bisexuál
Ty máš nejaké neviditeľné smalliky čo? Lebo ja žiadne nevidím.
Proste si asi občas potrebuješ do niekoho rýpnuť čo? A teraz tu buď ešte urazený že sa bránim.
to ale nič nemení na skutočnosti, že sa vyadruješ ako primitív a že urážaš niekoho, koho jednak nepoznáš a kto doteraz s tebou jednal slušne....
Rýpnuť? Možno áno - ale len do niekoho, kto potrebuje písať primitívne príspevky o strkaní niečoho do zadku...
Myslím, že ty nie si ten, kto by ma mohol SKUTOČNE URAZIŤ Ja som len napísal, že končím s debatami s tebou, pretože na nejaké vulgárnosti a urážky nie som zvedavý... to neznamená, že som sa urazil - to znamená, že si u mňa ako diskutér skončil, pretože ja som prístupný diskusiam s kýmkoľvek a o čomkoľvek, pokiaľ však diskutuje aspoň trocha na úrovni.
A ty môj humor vôbec pochopiť nemusíš. Stačí ak sa pobavím ja a ty si pôjdeš po svojom. To s análom bolo zo srandy písané a je to to v čom sa odlišujú gayovi, v sexualite. Tak samozrejme že mám narážky práve na to.
Ja som s tebou doteraz tiež jednal slušne a čo teraz. A to nič nemení na skutočnosti že sa chováš ako primitív keď do niekoho rýpeš len preto že nevieš zniesť že má niekto iný pohľad na niektoré veci a nechce si osvojiť ten tvoj pohľad na vec.
Ja tiež niesom zvedaví na tvoje primitívne poznámky na mňa. Dúfam že sa chápeme
a akosi som si nevšimol, že by ťa napr. taká @transplantovana v príspevkoch @17 alebo @20 vulg. urážala - zato ty ju v prísp. @32 áno
Mimochodom - nikoho sa nezastávam, napísal som svoj názor na tvoje vyjadrovanie sa (a len v zátvorke som spomenul aj ženy).... ale hlavne sa to celé týka tvojho vyjadrovania sa v tejto diskusii na moju adresu... A nepoznáš ma, tak netrep blbosti - osobne by som nikdy takto žene nedadával, nech by ma ona nazvala akokoľvek - len väčšinou na to nemajú príčinu, aby mi museli takto nadávať...
A ešte raz opakujem - myslím, že sme spolu debatovali dosť siahodlho na témy, v ktorých máme rozdielne názory, tak nepíš sprostosti, že neviem zniesť iné názory... Vieš veľmi dobre, že akceptujem tvoje názory, aj keď s nimi nesúhlasím, tak nezavádzaj. A nemusíš sa už unúvať odpovedať... ako som už napísal - pokiaľ sa mieniš vyjadrovať takto a diskutovať "na takejto úrovni"- nemám s tebou o čom. Pekný deň.
Nemám pocit že môj názor rešpektuješ keď potrebujes do mňa rýpať. Ako som písal. Staraj sa do seba a mňa nech na pokoji ok. A k žiadnym konfliktom určite nepríde. Svoje sme si už povedali. Mne sa zdajú tvoje názory na tému homosexualita hlúpe a tebe sa zdajú zasa moje názory hlúpe. Nemáme si v tomto ohľade čo vyčítať. Tak to pochop.
A tvoje stavy ma už tiež nezaujímajú...
na druhú stranu, ak si fakt gay a iba si to 5 rokov potláčal a nejde len o BI chúťky, odporúčam nechať priateľku tak a nájsť si niekoho kto ti dobre natrhne riť. Veď počkaj, ty ešte budeš plakať za kundami a ceckami