Najlepšia kapela by bola metallica v tej zostave ako je teraz, s tým rozdielom že za mikrofónom by stál Corey Taylor a na basu by stále hral Cliff Burton (tiež vie kokot zomreť vtedy keď netreba)
a vitazi dostanu zaplatene, ze zahraju par skladieb spolu v tej zostave. budu hrat priamo za zatiahnutymi zaluziami a medzi skladbami budu neziaduco dlhe prestavky
@15 si prepracovany, ze? lebo ak hovoris o mne, ja som pisal, ze nic nie je dokonale...cize proste pre mna su viacere kombinacie "najlepsich" muzikantov. ale tito su az taki dobri, ze sa mi to nepaci...proste chyba tomu šťava, je to len onanovanie pri nekonecnych solach. dobre, vedia hrat...ale to nestaci.
@majo kokoooot ale sak to uz len ked porovnam townsenda tak chester moze ist skriekat dopici a s akerfeldtom ani neporovnavam ! nepaci sa mi ten chester u teba tam majo, odstan ho !
@panpeterpan ved ja nic neriesim teraz, nikomu som nepovedal nic ( okrem maja a ten neni fagg ) a kontrolujem sa, keby tu mam ludom vysvetlit, ze joey jordison je tiez fagg tak by ma kamenovali
@majo chester nema dobry voice urcite co si to namyslas ? preboha majo, ty pocuvas DT ! este raz o chesterovi porozmyslaj.
@n0win0u inac ale teraz takto unho by som jediny problem daval ze je overrated a za to on vlastne nemoze proste tu robotu svoju co tam robi robi dobre a navyse tam pise a sklada toho viac jak len svoje veci
@etelar ano, ved tak to myslim, ze je overrated riadne, podla rebrickov nebol ani v top100 tusim ako proste naj hrac na bicie to ne a v rock-u asi uz vobec nie
@hegi450 a? len Score DVD ma 2,5 gb.. -.- neviem co ma Labrieho falosny spev na livkach s mnozstvom tvojich zivych vystupeni. videl som toho viac, nez dost. proste jeho spev je vo vysokych polohach uplne zly - na stagei.
@n0win0u uz si normalne vysiel z cviku chlape, ta prekoti prvy poldecak, uvidis to
ja neviem, ja to neviem takto posúdiť, pretože som hudobne hluchá a nepoznám mená a tak pôjdem podľa obľúbenosti a tak
1. po dlhej úvahe asi ujo zo Swallow the sun, lebo ten vie aj čisto spievať (čo by tu mnohí ocenili) a je vtedy zaujímavejší ako ujo Akerfeld
2. a 3. dokopy, nech sa striedajú, nech je to spravodlivé Mišo Amottovie, lebo to je klasika, že ja spomeniem, a... ja neviem, Täghtgren, lebo mu viem vysloviť priezvisko a mohol by hádzať bočné vokály.
4. fakt netuším, basu väčšinou ani nevnímam, ale keď už, tak Jeff Walker, lebo toho som tu nespomenula a tiež môže hádzať bočné vokály
5. ujo z Fleshgodov, lebo mu to vcelku slušne ide (a mám pocit, že to je ten, na kt. sa dá v klipe na Violation aj celkom fajn pozerať, hoci si fakt nie som istá, len to nejako vyšlo vylučovacou metódou
A je mi jasné, že táto kombinácia by asi kašľala na obyčajný rock, ale.. čo už
Freddie je neprekonateľný hlas. Dave mal krajšie sóla ako Hendrix podľa mňa, a Hendrixovi som dal prednosť pred Peteom Townsendom z The Who na mieste rytmického gitaristu, lebo proste Hendrix je lepší v tomto. Geddy Lee z Rush a John Entwistle z The Who sú asi najlepší rockový basáci, tak som dal Geddyho, lebo on Johna ešte trochu prekonal. Neil Peart z Rush je objektívne asi najlepší bubeník rockovej histórie. Rozmýšlal som nad Jazz/fusion bubeníkmi, ale ide o rock. Tiež som rozmýšlal nad Mikeom Portnoyom (ex-Dream Theater), ktorého štýl mám najradšej, ale nechal som to objektívne.
Ešte mi tam chýba klávesák. Tam by som volil Tonyho Banksa z Genesis, pretože je menej individualista ako Rick Wakeman (ex-Yes) alebo Keith Emerson (Emerson, Lake & Palmer).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
146 komentov
2. Zakk Wylde
3. Zakk Wylde
4.Ian Fraser "Lemmy" Kilmister
5. Dave Lombardo (Slayer)
2.Steven Wilson
3. John Wesley
4. Colin Edwin
5. Gavin Harrison
samozrejme, tym nechcem povedat, ze PT su najlepsi na svete...ale takisto by nebola najlepsia na svete ani ina kombinacia
2. Brad Delson
3. Mike Schinoda
4. David "Phoenix" Farrell
5. Robert Gregory Bourdon
2. Saul Hudson (Slash)
3. Kirk Hammett
4. Markus Grosskopf
5. Daniel "Dani" Löble
@14 Ale čosi podobné hej
2. Stefan Olsdal
3. Brian Molko
4. Bill Loyd
5. Steve Hewitt
2. John Frusciante
3. Tom Morrello
4. Les Claypool
5. Abe Cunnigham
1. Mikael Akerfeldt
2. John Petrucci/Antti Kokko
3. -||- /Jason Richardson/Niclas Engeli/Fredrik Åkesson/Mikael Akerfeldt
4. Martin Mendez/Alex Webster/Steve DiGorgio/Dick Lovgren/Dan Swanö
5. Thomas Haake/Martin Lopez
toto asi tak najviac
5. Joey Jordison
Pomedzi to mi je to dosť jedno Ale povedzme že gitarové veci Jimi Hendrix
2.Slash
3.Mick Taylor
4.Bill Wyman
5.Chris Slade
2. RYTMUS
3. RYTMUS
4. RYTMUS
5 . RYTMUS
je sračka
Spev - Axl Rose
Gitary - Slash a Jimmy Page
Basgitara. - John Entwistle
Bicie. - Ian Paice alebo Keith Moon
Klavesy - Jon Lord (pripadne Ray Manzarek)
Ale kapely, z ktorych pochadzaju tito hudobnici povazujem prakticky za dokonale aj tak.
@useless podla mna ti to ten Les Claypool kazi kolko to ide
..ale tu zjavne ludia moc nevedia, co je to rock
2. Jimmy Page
3. Pete Townshend
4. John Paul Jones
5. Dave Grohl
mam pici rock, metal si idem !
2.John Frusciante
3.Josh Klinghoffer
4.Michael "Flea" Balzary
5.Chad Smith
vysnívaná kapela
2. John Petrucci
3. Miso Akkerfeldt/James Hetfield
4. John Myung
5. Mike Portnoy
a este klavesak John Rudess.
2.Kerry King
3.Steve Harris
4.Gene Simmons
5.Joey Jordison
i just like it
Btw - @majo s tym Chesterom si zajebal celu kapelu
2. Kirk Hammet
3. Synyster Gates
4. Tim Commerford
5. Lars Ulrich
@majo chester nema dobry voice urcite co si to namyslas ? preboha majo, ty pocuvas DT ! este raz o chesterovi porozmyslaj.
každý deň než idem spať.
2. John Petrucci
3. Mark Tremonti
4. John Myung
5. Matt Greiner
too bad bro
pod donho teraz
@n0win0u uz si normalne vysiel z cviku chlape, ta prekoti prvy poldecak, uvidis to
1. po dlhej úvahe asi ujo zo Swallow the sun, lebo ten vie aj čisto spievať (čo by tu mnohí ocenili) a je vtedy zaujímavejší ako ujo Akerfeld
2. a 3. dokopy, nech sa striedajú, nech je to spravodlivé Mišo Amottovie, lebo to je klasika, že ja spomeniem, a... ja neviem, Täghtgren, lebo mu viem vysloviť priezvisko a mohol by hádzať bočné vokály.
4. fakt netuším, basu väčšinou ani nevnímam, ale keď už, tak Jeff Walker, lebo toho som tu nespomenula a tiež môže hádzať bočné vokály
5. ujo z Fleshgodov, lebo mu to vcelku slušne ide (a mám pocit, že to je ten, na kt. sa dá v klipe na Violation aj celkom fajn pozerať, hoci si fakt nie som istá, len to nejako vyšlo vylučovacou metódou
A je mi jasné, že táto kombinácia by asi kašľala na obyčajný rock, ale.. čo už
2. Synyster Gates
3. Emppu Vuorinen
4. Max Green
5. James Owen Sullivan
2. 3 Jimmy Hendrix/Synyster Gates (obaja príliš výrazný sólisti, tak preto na jednej priečke)
4. Zacky Vengeance (A7x )
5. Lars Ulrich(Metallica)
Ked by sa vsetci stretli, bola by to nepredstavitelna kombinacia ale kazdy by tam priniesol to svoje, co ma na kazdom z nich tak laka...
2. Tom Morello
3. Bernie Worell klavesy
4. Leys Claypool
5. Zach Hill
Bobor musí byť =D
Je predsa jasné, že by to všetko (vrátane zborov) zvládol sám Morten (ex-Tristania, Sirenia, Mortemia)
2.henry pell
3. neil bukovsky
4.arnold nelson
5. jim stattelton
2. Sólová gitara - David Gilmour
3. Gitara - Jeff Buckley zas
4. Basgitara - Stuart Zender (aj keď on hrá funky, ale mohlo by to byť zaujímavé
5. Bicie - Mike Portnoy
a ešte by som pridala na klávesy Raya Manzareka fu, to by bol teda riadny mix keby sa dali dokopy
2. Synyster Gates
3. Shawn Milke
4. Shane Crump
5. Brandon Saller
to by bolo zaujímavé.. kedže všetci piati by dávali aj vokály
2. Joe Perry
3. Brad Whitford
4. Tom Hamilton
5. Joey Kramer
Aerosmith/Whitesnake
2. Jimi Hendrix
3. Dimebag Darrel
4. John Entwistle
5. Keith Moon / Lars Ulrich
len tolko
( idem si svojou cestou - sam si ju slapeem, idem si svojou cestou na sulinov kasleem )
Spev - Florence Welch
Gitara - Morello
Gitara - Slash
Basgitara - Flea
Bicie - Darren King
Ak vrámci Česka a Slovenska:
Spev: Lucie Bílá
Gitara: Tomky
Gitara: Cimbala
Basgitara: Fuxo alebo Stempel (neviem si vybrať)
Bicie: Miro Spevák
A chýba mi tu klávesák.
a Chad Smith na bubny to ešte by som bol asi istý.
ale spev k týmto dať to je ťažké.
já by som dal na spev Johna Fruscianteho pretože žerem celu jeho solovu tvorbu
2. Synyster Gates
3. Slash
4. Paul Gray
5. The Rev (Jimmy Sullivan)
2. Angus Young
3. nikto
4. Paul Gray
5. Dave Grohl
2. Aaron North
3. The Edge (U2)
4. Nick Oliveri (QOTSA, Mondo Generator) alebo Flea
5. Dave Grohl (Foo Fighters)
1. Chester Charles Bennington
2. Synyster Gates
3. Quinn Allman
4. Ryan Martinie
5. Jimmy "The Rev" Sullivan
ba praveze za ryan-a mas +, ten je dobry.. a chalani z avengedu to nie je take zle.. aj ked u mna opat top nie
2. Roman Saenko (Drudkh, Old Silver Key, Blood Of Kingu)
3. Varg Vikernes (Burzum)
4. Basgitara - tu fakt netuším koho by som dal
5. Bernardo Fotis (Septic Flesh)
2. Jimmy Page
3.Slash
4. ? To fakt neviem.
5. Joey Jordinson (Slipknot)
2. Synyster Gates
3. Slash
4. Paul Gray
5. James The Rev Sullivan alebo Mike Portnoy
@dudri @n0win0u @darkkizz @demonicbass @pubertslatinocelny (ktoremu to mozno tak nejde, ale vsetci ho lubämä) a dalsi..
ja bych to spustil cele nanovo..
2. keď už tak John Frusciante (ex. RHCP)
3. Stephen Carpenter (Deftones)
4. Sergio Vega (Deftones)
5. Abe Cunningham (Deftones)
2. J.Satriani
3. A.Laiho
4. R. Arvizu
5. J.Jordison
ti by prevalcovali vsetkych!
2. Sólová gitara. Jimmy Hendrix
3. Gitara. Van Halen
4. Basgitara. Michael Anthony
5. Bicie. Buddy Rich (ten to válí )
nerozlučné déčka sú najlepší tak ako sú 3 : - )
2. Dave Gilmour
3. Hendrix
4. Geddy Lee
5. Neil Peart
Freddie je neprekonateľný hlas. Dave mal krajšie sóla ako Hendrix podľa mňa, a Hendrixovi som dal prednosť pred Peteom Townsendom z The Who na mieste rytmického gitaristu, lebo proste Hendrix je lepší v tomto. Geddy Lee z Rush a John Entwistle z The Who sú asi najlepší rockový basáci, tak som dal Geddyho, lebo on Johna ešte trochu prekonal. Neil Peart z Rush je objektívne asi najlepší bubeník rockovej histórie. Rozmýšlal som nad Jazz/fusion bubeníkmi, ale ide o rock. Tiež som rozmýšlal nad Mikeom Portnoyom (ex-Dream Theater), ktorého štýl mám najradšej, ale nechal som to objektívne.
Ešte mi tam chýba klávesák. Tam by som volil Tonyho Banksa z Genesis, pretože je menej individualista ako Rick Wakeman (ex-Yes) alebo Keith Emerson (Emerson, Lake & Palmer).
2. John Petrucci (Dream Theater)
3. Jimi Cimbala (ktoviečo)
4. Steeve Harris (Iron Maiden)
5. Mike Mangini (Dream Theater)
tu by som nic nemenil podla mna je tato skupina pre mna dokonala
2. Yngwie Malmsteen
3. Slash
4. Rachel Bolan
5. Jaska Raatikainen/Neil Peart
@demonicbass to si piš
2. David Gilmour (Pink Floyd)
3. John Petrucci (Dream Theater)
4. John Myung (Dream Theater)
5. Neil Peart (Rush)
2. David Gilmour
3. Yngwie Malmsteen
4. John Myung
5. John Bonham
2. Slash
3. Jussi Sydänmaa
4. Jason James
5. Tommi Lillman (odpocivaj v pokoji)
Krist Novoselic – Basgitara
Dave Grohl – Bicie
Basgitara: Admin
Sólová gitara: Synister Gates
Gitara: Dave Grohl
Bicie: Jimmy "The Rev" Sullivan
gitara satriani
spev landa
bubenik kludne aj ja..
basa ..no to je tažko teraz len tak z hlavy povedat..
heh a za to že ťa tu znova vidím, komu poďakovať .......filip
2. JA
3. Ďaľší kamarát
4. zatiaľ neznáme
5. zatiaľ neznáme
ak sa niekto nájde na tieto pozície dajte vedieť
1. Freddie Mercury
2.Angus Young
3.Richard Kruspe
4.Marco Hietala
5.Chad Smith
2. Paul Gilbert
3. Slash
4. Jason James
5.Dave Grohl
2.Slash
3.Synyster Gates
4.Paul Gray
5.Jimmy Sullivan/Mike Portnoy
môj názor...
2. na gitare by hral Jeff Buckley
4. na basgitare Johnny Greenwood (Radiohead)
5. a na bicie Ringo (Beatles)
ach