Tato diskusia sa moze kludne zmazat, ked mi niekto z kompetentnych odpovie na moje otazky...pisal som Tomasovi, on ma ale asi v pici, ze sa tu ludia stazuju na konkretne veci a nic sa neriesi...tieto otazky tu uz padli v roznych diskusiach, ale aj tak to
ano! ides! presne moj nazor! mne neodpovedal tiez nikto!
nepaci sa mi to tu, vobec nechapem, preco sa nemoze nikto regostrovat, tiez by som si rada zmenila fotku v profile, len sa jaksi neda, tajne cisla a statusy ma nezaujimaju, ale ta doba prihlasenia mi docela vadi, takze nam niekto prosim odpovedzte
4. Dakedy bolo prihlasenie 8 hodin, potom sme to skratili. Vratime povodne...
5. Funguje to tak, ze sa zobrazi POSLEDNYCH 5 KOMENTAROV tam kde sa nachadzas:
t.j
- na hlavnej stranke fora vidis poslednych 5 komentov zo vsetkych diskusii
- v kategori Birdz a jeho svet - vidis poslednych 5 komentov zo vsetkych diskusii v danej rubrike
- v kategorii Moje fora - vidis poslednych 5 komentov z tvojich for
- v kategorii Moje nazory (cize diskusie, kde si daco napisal) - vidis poslednych 5 komentov z danych for (ak to nie je vypnute, kvoli dlhsiemu vyhladavaniu)
- v Casaku - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku v casaku
- v rubrike Casaku - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku v DANEJ rubrike
- ak kliknes na autora v Casaku - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku TOHO AUTORA
- v BIRDZ Music - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku v BIRDZ Music
- v rubrike BIRDZ Music - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku v DANEJ rubrike
- ak kliknes na autora v BIRDZ Music - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku TOHO AUTORA
na diskusie v danej kategorii, alebo celkovo ak si na index, ak si vo svojich forach vidis POSLEDobry napad.
ale je dobry napad mozno, ak by tam okrem poslednych 5 komentov bolo napr. aj poslednych/najnovsich 5 diskusii v danej kategorii, kedze v nutri kategorie sa zobrazuju podla posledneho komentu, cize su po poradi kedy tam dakto daco napisal...
a mne tu Niekto vcera vecer napisal, ze sa ta fotka bude dat zmenit zachvilu..akoze už vcera.. aj ja by som si ju rada zmenila=D ale nie je to až taq potrebne k životu, taqže počkaam
@tomas - vdaka za odpovede na otazky...tajne cislo sa nezvysuje a hovor si co chces...nie je to len moj pocit, ale aj ostatnych, lebo sa to riesilo v nejakej diskusii...
@5 - ja viem ako to funguje s tymi poslednymi komentarmi, ja len tvrdim, ze bolo lepsie ked to tam nebolo, ale ked tam bol normalne zoznam tem...lebo ked som bol napriklad v teme birdz a jeho svet a chcel som prejst na temu "ostatne temy", tak som sa nemusel preklikavat do kategorii, ale som to mal hned na tej stranke na pravo v zozname tem a stacilo mi kliknut tam...toto je take zbytocne zdlhave...
tomas: ja som ti pisala uz pred pol rokom a odpovede som sa nedockala...
inak sa mi tiez nepaci, aky je pomaly...podla mna bol ovela lepsi vtedy..ved mne je jedno ako vyzera-a to teda horsie ako predtym- ale mal by byt rychly a prehladny....
a preco modra? a co tak zelenaa ci sa to da zmenit?
Bóóže... frflať vieme všetci, čo? Do prčič, skús to robiť ty. A potom uvidíme, aké novinky by si priniesol, v akom rekordne rýchlom čase by si to postíhal... Tomas nie je boh... Nie je neomylný... A ani sa to všetko nedá tak postiháť, ako by si si to ty a pár ďalších debilov predstavovať. Skús držať hubu a krok. Tým, že vypisuješ Tomasovi idiotiny, tým to iste neurýchliš. Daj si radšej pohov a čakaj. Všetko iste bude.
Si zoberte portal s cca 50 000ludmi, 8radii, casopis, forum... ktory prerabate kompletne, si myslite ze bum a je to? Ze kdesi sedi 100programatorov co nemaju nic ine na praci, len prerabaju BIRDZ??? JEBE? 99% toho co ste pisali sa uz DAVNO rozoberalo na fore a odpovedalo sa na to! Tak drzte hubu, krok a nechajte ich vychytat bugy co vznikli a skor nez zalozite milionpat priblbych diskusii o tom istom si precitajte forum (ja bych vas uz davno pomazal, ved kurnik co diskusia to hej nejde mi menit fotka, hej preco nevidim vsetkych priatelov, hej neda sa registrovat... sa SPAMATAJTE dpc, takto sa vytacat na vecer).
tajne cislo sa mi uz o 3 zvysilo, takze snad toto uz fungovat bude...fotka v profile este tak nesuri, tu som si pridaval nedavno...ta registracia suri dost, kvoli kamoske...a ta doba prihlasenia verim, ze sa predlzi aspon na tu hodinu...
Ale inak vážne, veď vydržte, to sa nedá robiť všetko naraz... A inak sa divím že ešte tie diskusie nemiznú, pretože odvčera pribudlo asi 20 diskusií a 15 z nich sa týka len nového Birdzu a chýb na ňom... Byť adminom tak vám to už mažem...
P.S.: Skúste trochu empatie - na chvíľu sa vžiť do kože toho druhého a potom ho kritizujte...
Bode môj, len kydate a kydate. Ide o zvyk. Kebyze je Birdz takyto niekolko rokov a zmenili by ho na nas stary no stopro by sa vam huba nezavrela. Ono sa vsetko(dufam) vyriesi len treba cas.
Editácia príspevkov je maximálna debilina, dúfam, že toto teda na Birdzi nebude, veď tu by bol totálny bordel.
A do bodky súhlasím s Desiree a s Chavezom.
Nejde mi fotka, nejde sa mi registrovat, nejde mi zmeniť modrú, nejde mi celý Birdz, nepáči sa mi to tu, je to pomalé, predtým to bolo rýchlejšie a BLA BLA BLA. Chill out!
jeeeej so mnou ludia suhlasia... a do bodky a este aj oni moderator(i?) ze wau dnes sa mi dari idem si to zapisat do dennicka co nemam zalozim specialne kvoli tomuto
@44 - editacia prispevkov debilina nie je...na kazdom fore co poznam to tak funguje a ziadny bordel v tom nie je...ked upravis nejaky prispevok, na ktory uz niekto reagoval, tak je tam napisane, ze bol upraveny a kedy...ale to by nemuselo byt, stacilo by, keby sa dal upravit posledny prispevok a tam nevidim ziadny dovod aby v tom bol problem...
@47 - všetko záleží len od disciplíny - pokiaľ by užívatelia nerobili chaos a needitovali by bezhlavo každý príspevok tak by to bolo určite užitočné. Len neviem neviem či by to dokázal každý pochopiť aby nerobil blbosti!
@47 ano je to moznost na vacsien for, lenze na vacsine for su ludia co aspon zo slusnosti dopisu ak upravia prispevok "edit: zmazana cast bla bla" atp lebo inak ti z toho vznikne strasny bordel obzvlast ked sa spusti mensi flame a zrazu si clovek co ho zacal uvedomi ze napisal kravinu zmeni prvy prispevok a ludia co na to reagovali vyzeraju ako totalni imbecili co ani citat nevedia a su mimo lebo nic take nikde nie je napisane...
Uprimne si to tu na birdz neviem predstavit, bol by z toho v jednotlivych temach este vacsi bordel ako teraz ked ma clovek 2prispevky za sebou lebo si opravil chybu alebo nieco zabudol dopisat
PS: a je mi fuk ze nesuhlasis, su ludia co ano a to je podstatne
@50 - ale aspon posledny prispevok by sa editovat/mazat mohol dat...niekedy sa stane, ze s horucou hlavou nieco napisem, dam odoslat a vzapati si uvedomim, ze je to kokotina, a ze som to radsej nemal pisat...kym na ten prispevok nik nereagoval, tak by sa podla mna mohol dat zmazat (v pripade, ktory som uviedol) alebo editovat, ked sa napriklad pomylim alebo som na nieco zabudol...
Ospravedlnujem sa ak to tu uz bolo alebo to len Ja neviem najst, ale privital by som keby fotoalbumy fungovali starym spůsobom t.j. zobrazovali sa najnovsie fotky a nie ako to je teraz ze sa zaobrazuju nahodne.
vsimol som si, ze sa uz da registrovat, ale ma zarazilo, ze je tam upozornenie, aby sa neregistroval niekto, kto ma nad 29rokov...to sa mi vobec nepaci...jasne, birdz je najma pre mladych, ale ak sa niekto 40rocny citi ako mlady a bavi ho birdz, tak preco by sa nemohol zaregistrovat? Ja som dufal, ze v novom lepsom krajsom birdzde sa prave tento problem s vekovou hranicou odstrani a nie ze este je tu dokonca aj upozornenie...to uz ja mozem byt na birdzi len 9 rokov? Sice ak maju pokracovat taketo kokotske premeny birdzu, tak tu ani tych 9 rokov nebudem, ale aj tak...je to diskriminacia...
ja chcem stary BIRDZ bol krajsi len keby sa tie webky nehali je to tu maximalne pomale a setko tak strasne blbo spravene ze sa v tom ani poriadne orientovat nevim mozno som krava ale to pred tym bolo viac prehladnejsie ..
ale aj tie profili su trocha na nic ked si na dakoho kliknem dost casto sa stane ze ten qakoby lavy stlpec kde ma byt jeho fotka priatelia status sa mi vobec nezjavi ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
nepaci sa mi to tu, vobec nechapem, preco sa nemoze nikto regostrovat, tiez by som si rada zmenila fotku v profile, len sa jaksi neda, tajne cisla a statusy ma nezaujimaju, ale ta doba prihlasenia mi docela vadi, takze nam niekto prosim odpovedzte
2. Ano, to je bug
3. Preco myslis ze sa nezvysuje?
4. Dakedy bolo prihlasenie 8 hodin, potom sme to skratili. Vratime povodne...
5. Funguje to tak, ze sa zobrazi POSLEDNYCH 5 KOMENTAROV tam kde sa nachadzas:
t.j
- na hlavnej stranke fora vidis poslednych 5 komentov zo vsetkych diskusii
- v kategori Birdz a jeho svet - vidis poslednych 5 komentov zo vsetkych diskusii v danej rubrike
- v kategorii Moje fora - vidis poslednych 5 komentov z tvojich for
- v kategorii Moje nazory (cize diskusie, kde si daco napisal) - vidis poslednych 5 komentov z danych for (ak to nie je vypnute, kvoli dlhsiemu vyhladavaniu)
- v Casaku - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku v casaku
- v rubrike Casaku - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku v DANEJ rubrike
- ak kliknes na autora v Casaku - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku TOHO AUTORA
- v BIRDZ Music - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku v BIRDZ Music
- v rubrike BIRDZ Music - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku v DANEJ rubrike
- ak kliknes na autora v BIRDZ Music - vidis poslednych 5 komentov k lubovolnemu clanku TOHO AUTORA
na diskusie v danej kategorii, alebo celkovo ak si na index, ak si vo svojich forach vidis POSLEDobry napad.
ozaj, sterilny modri design si mozes zmenit
» www.birdz.sk/editovat/farby-...
@5 - ja viem ako to funguje s tymi poslednymi komentarmi, ja len tvrdim, ze bolo lepsie ked to tam nebolo, ale ked tam bol normalne zoznam tem...lebo ked som bol napriklad v teme birdz a jeho svet a chcel som prejst na temu "ostatne temy", tak som sa nemusel preklikavat do kategorii, ale som to mal hned na tej stranke na pravo v zozname tem a stacilo mi kliknut tam...toto je take zbytocne zdlhave...
inak sa mi tiez nepaci, aky je pomaly...podla mna bol ovela lepsi vtedy..ved mne je jedno ako vyzera-a to teda horsie ako predtym- ale mal by byt rychly a prehladny....
a preco modra? a co tak zelenaa ci sa to da zmenit?
ziadam opravit ako prve
Si zoberte portal s cca 50 000ludmi, 8radii, casopis, forum... ktory prerabate kompletne, si myslite ze bum a je to? Ze kdesi sedi 100programatorov co nemaju nic ine na praci, len prerabaju BIRDZ??? JEBE? 99% toho co ste pisali sa uz DAVNO rozoberalo na fore a odpovedalo sa na to! Tak drzte hubu, krok a nechajte ich vychytat bugy co vznikli a skor nez zalozite milionpat priblbych diskusii o tom istom si precitajte forum (ja bych vas uz davno pomazal, ved kurnik co diskusia to hej nejde mi menit fotka, hej preco nevidim vsetkych priatelov, hej neda sa registrovat... sa SPAMATAJTE dpc, takto sa vytacat na vecer).
Ale inak vážne, veď vydržte, to sa nedá robiť všetko naraz... A inak sa divím že ešte tie diskusie nemiznú, pretože odvčera pribudlo asi 20 diskusií a 15 z nich sa týka len nového Birdzu a chýb na ňom... Byť adminom tak vám to už mažem...
P.S.: Skúste trochu empatie - na chvíľu sa vžiť do kože toho druhého a potom ho kritizujte...
A do bodky súhlasím s Desiree a s Chavezom.
Nejde mi fotka, nejde sa mi registrovat, nejde mi zmeniť modrú, nejde mi celý Birdz, nepáči sa mi to tu, je to pomalé, predtým to bolo rýchlejšie a BLA BLA BLA. Chill out!
a mne sa ta sterilna modra paci ä
a pridavam sa k ludom co suhlasia s Desiree a Chavezom a k ludom ktori maju podobny nazor
Čas, deti, čas...
Uprimne si to tu na birdz neviem predstavit, bol by z toho v jednotlivych temach este vacsi bordel ako teraz ked ma clovek 2prispevky za sebou lebo si opravil chybu alebo nieco zabudol dopisat
PS: a je mi fuk ze nesuhlasis, su ludia co ano a to je podstatne
Dakujem
ale aj tie profili su trocha na nic ked si na dakoho kliknem dost casto sa stane ze ten qakoby lavy stlpec kde ma byt jeho fotka priatelia status sa mi vobec nezjavi ..