uz dlhsie som rozmyslala, ze zalozim, tuto diskusiu, jednym z pricim, preco som to uz konecne spravila bol fakt, co sa mi nedavno stalo...
na azet, ktory neznasam, /chodim tam len kvoli par kamaratkam, ktorym jej tam vraj dobre / som napisala, pokusala
Mne sa tu tiež páči, keď je tu kľud a „bezpečie“. Ale tak neviem, ja som pár ľuďom o tomto aj povedala, ale 'dľa nich to je i tak kravina a radšej chodia na azet.
Neviem, ale si to napinavo napisala, som normalne cakala ze co pride A mne to tak tiez vyhovuje, cim menej ludi tym lepsie, bohuzial pre buducnost Birdzu ja asi lepsie aby tu ludi bolo stale viac a viac...co uz. No snad sa aspon Birdzu prisposobia...a nie naopak.
ja tu fayn.. no to ze je tu malo ludi... to neako vytvara taku uzavretu spolocnost do ktorej je velmi tazke za zapojit... to tak ako ked nastane neaky konflikt tak vseci stari birdzaci sa spoja... a je to v prdelke.. a zas to s nenavidenim azetu... na azete je kazdy.. ci chce ci nechce... a az tak zle tam nieje... ak si clovek vie vyberat...
Neviem mne to vyhovuje takto ako to je.. Tak málo ľuďí.... A neviem myslím že to tu aj tak ostane lebo aj keď niekto príde, väčšina ľudí založí jeblú diskusiu, všetci ho spičujú a už sa viac neprihlási Mne to takto vyhovuje
@suryailikeu hej presne s tym suhlasim, ze teraz ked je zalozena nejaka kvalitna diskusia, tak sa do nej mozno zapoji zopar ludi, ale nic viac, ta diskusia nema sancu aby sa nejako viac rozvinula, lebo hned ju odsunie kvantum ankiet atd. a ludia pomaly nestihaju ani v nich hlasovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
veľa ľudí si každý asi viete domyslieť to je môj názor... je zas fakt, tak ako sme sem prišli my by možno aj iní kceli...