No,mňa by zaujímalo,ako ste sa dostali na BIRDZ.Kde ste o ňom počuli?Ako ste sa o ňom dozvedeli?Či už vám ho niekto odporučil?Či ste naň náhodou natrafili?
Ja som sa sem dostala tak,že mi kamoš posielal linky na svoj blog na pokračovanie..A potom s
noooo..ja som tusim nahodne nasla jeden clanok z časáku.. a potom som si to tu prezerala a zaregistrovala sa v roku 2006.. ale kedze som nemala net doma, tak som sem dllho nechodila.. a aktivna som vlastne skoro rok..
ja som sa sem dostala skrz kamošku posledné leto a striedajú sa u mňa obdobia aktívnosti a neaktívnosti, no momentálne som v stave hraničiacom až so závislosťou
ja som si nieco hladala na googli..a dalo ma to sem na neaku anketu...pozeram ze aj ja chcem hlasovat tak som sa zaregistrovalaaa..potom som sem moc nechodila...a teraz uz stale
minulý rok v lete som si písala na pokeci s nejakým chalanom a vtedy mi napísal nech si pozriem túto stránku lebo som sa ho pýtala na nejakú vec...dlho som sem nechodievala a koncom posledného leto som si tu spravila nový nick a chodím pravidelne
O Birdzi som vedela dlho...teda, mala som predstavu, že niečo take existuje, len som akosi necítila potrebu sa zaregistrovať. Mala som svoj blog na sme.sk, to mi istú dobu vyhovovalo. Po čase som však z ich strany pociťovala veľké obmedzenia, tak mi o Birdzi povedala @zuzanela , vdaka ktorej som sa tu prihlasila
googlila som nieco a hodilo ma to sem-na BIRDZ myslim ze na nejaky clanok v casaku... par mesiacov som sem vhodila len tag-neregnuta, a citala som casak, no a potom niekedy v jeseni 2007 som sa sem zaregistrovala
no aj ja som videl reklamu na zaciatku skolskeho roka v tom kalendari pre skolakov z Pravdy..zaujimalo ma co to je..a zistil som ze je to tu uuplne super
mna sem "dotiahol" @mirdo88 ... zozaciatkku som si myslel ze to bude nuda ale tieto diskusie, fora, komenty a toto vsetko je fakt dobre.... chvalim BIRDZ
aaa kamoška mi hovorila o birdze , tak som sa tu zaregistrovala ..... zozaciatku som si myslela ze to bude o nicom....ale mylila som sa je to tu supeeeer
tiež som niečo hladala na googli a hodilo mi článok na birdz tak som to pozrela, niekedy neskôr som sa regla a zapáčilo sa mi tu aj ked som tu zo začiatku chodila menej
normálne si nepamätám..nemám ani šajnu len viem že nejako pred vianocami som si túto stránku našla v záložkách a spomenula si že som tu regnutá....hehe
tak sa mi to tu zapáčilo...
kamoška mi poslala upíra niekam na pokec a pozeram že šo to je toto.... potom mi to poslala dalsia a dalsia tak som si chcela tiež spraviť upíra ale tuším že k tomu bola treba registrácia na birdz tak som sa sem prihlásila a zapáčilo sa mi tu ...
Kedysi dávno (november 2006), som ešte chodila na pokec a raz to niekto napísal na sklo, tak som sa prišla pozrieť o čo ide, zaregistrovala som sa a dlho som sem chodila len čítať blogy a fórum, raz za čas som niečo napísala ale inak som sa veľmi neangažovala.
@fxx regla som sa 26.10. ale bola somtu len raz-dva krat...a potom 26.11.som zalozila blog a odvtedy som tu velice aktivna...cize daco cez tri mesiace, nechce sa mi to ratat
spolubyvajuci na intraku ked bolna nete tak siel na birdz, spytal som sa ho co to je, povedal,a opar dni somsa na to pozrel.... a jeho som tu uz dlhonevidel lebo on skor chce chat a nie citat a pisat blogy ... takze jeho zivotnyudel bolasi priviest ma k birdzu, kde som stretol niekolko nenahraditelnych ludi..
toto je dobra otazka,ja som sa sem dostala uplnou nahodou hladala som infosky na DEJEPIS a zrazu mi vyskocila tato uzasna straka a odvtedy uz sem chodim a strasne rada
hladala som daco o Ramones a natrafila som na video kde nejaki chalani hrali od nich pesnicku a k tomu som proste musela napisat koment a tak som sa regla
Raz mi jeden chalan poslal link na svoj profil, keď som si nevedela spomenúť, kto to je a potom neskôr som sa tiež regla, lebo rada vyplňujem také kraviny a potom som sem nejak začala chodiť. A medzitým som si všimla, že aj baby z trídy sem chodia.
ja som sa raz vratil domov zo zurky v stave znacne nadnesenom,a ani newem jak a bol som tu zaregistrovany ..mensia amnezia z toho vecera taze nic konkretne nepamatam ..
všetkoto začalo na jednej RPG stránke, vo fóre.. kde som narazil na toto.. tak som sem kukol, ale nevyznal som sa tu, tak som odišiel.. a potom prišiel bratranec a bol tu tak som počas nudy sledoval, čo tu robí.. tak som tu.. snáď môj pobyt tu bdue dlhší
do googlu som zadala vyhladat podakovanie a mi naslo moju kamosku, ktorá pisala blog o dakovani. najprv som sa tu prihlasila, aby som zistila, co si o mne mysli, lebo vtedy sme sa pohnevali, ale tak som straaasne šiši a prezradila som sa a este len pred tyzdnom som tu zacala chodit..ale tak teraz som na tom taaak zaavisla..ze konec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a @idea hadaj kto sem dotiahol zuzanelu?
stale lepsie ako dokola twilight
tak sa mi to tu zapáčilo...
no ja som sikulka
a dostal som sa sem cez medialne.sk po veľkej designovej premene, o ktorej hovorili medialne.sk
@owad hej aj ja ho velebim (uzasne slovo) kedze tiez patris medzi tych ludi, ktorych by bol hriech nepoznat