... inak ale to sa takto nerobi to musis ako pri oddavani vyjednavat a vydierat aha takto.... KTO MA NA MNA CRUSH NECH SA OZVE TERAZ ALEBO NECH NAVEKY MLCI !!!
@motorbreath to by bolo príliš okaté @trevor1994 sympatický ti človek môže byť aj cez net, rovnako ako sú ľuďom sympatickí herci, speváci či iní ľudia bez toho, aby ich osobne poznali. Ide o akýsi dobrý dojem.
Uhhhhh ani nie.
Ale mám pár ľudí s ktorými by som možno chcela ísť na čaj/drink/niečo a to je u mňa samo o sebe celkom dosť veľký prejav náklonnosti.
A mám aj ľudí s ktorými som bola a to už hraničí s tým, čo je u mňa reálne
ja mam jednu babu tuna, co si vzdy aj dva razy citam ked daco napise
ale uz ma to preslo ked uz nie som single, ale este precitam sem tam aspon co sa deje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@trevor1994 sympatický ti človek môže byť aj cez net, rovnako ako sú ľuďom sympatickí herci, speváci či iní ľudia bez toho, aby ich osobne poznali. Ide o akýsi dobrý dojem.
ale su tu ludia ktori su mi sympaticki kto chce vediet,tak ts
*ide pokomentovat srdiecka na fotky*
Ale mám pár ľudí s ktorými by som možno chcela ísť na čaj/drink/niečo a to je u mňa samo o sebe celkom dosť veľký prejav náklonnosti.
A mám aj ľudí s ktorými som bola a to už hraničí s tým, čo je u mňa reálne
ale uz ma to preslo ked uz nie som single, ale este precitam sem tam aspon co sa deje
@16 aj já!