Takže, @awake a ja riešime takú vec, či má alebo nemá Birdz svojich 10 prikázaní. Zrejme nie, tak sme sa rozhodli, že založíme túto diskusiu a vytvoríme spolu s vami niečo, čoho sa musí držať každý Birdzák.
@pershing363 vôbec nie. Som tu už dosť dlho, ale napadlo ma to len teraz. Veď čo? ty nemáš žiadnu takú pripomienku, ktorá sa ti na birdzákoch nepáči a nechceš aby ju robili?
@takzvany@e12 ono pravidal su nieco co treba, co je potrebne a co ma svoj zmysel..
druha vec je, ak pravidla nebudu sankcionovane a nebude snaha o ich dodrziavanie i skrz "silu" tak vsetko co sa napise, budu len do vzduchu pisane slova bez vahy a vaznosti..
takze nech sa vymysli hocico.. pokial sa to nepodlozi z pozicie "moci" (a to @admin i fakt nestihaju) tak to vsetko bude na dve veci.
@chors ah, zase bielych, počul si o tom, že sú rasisti i africký američania? že sú rastisti i cigáni? že sú rastiti i Asijati?
kedy sa naučíte, že človek sa nelíši od druhého farbou pleti ale charakterom a systémom myslenia?
ja si myslím, že žiadne pravidla nepomôžu. proste sú na to administrátori. je to jedno čo si kto vymyslí za pravidlá.
pozrite, @tomas dal výslovný zákaz erotických fotiek a iných blúdností, a presne vieme, že istý týpek si tu 2x napochodoval s tým. alebo nezakladať diskusie o iných člonoch birdzu, a just tu sú. pravidiel môže byť koľko chce, ale musia byť aj ľudia, ktorí ich budú ochotní dodržiavať.
@johnysheek - neviem, kto stíha alebo nestíha, no vyzerá to tak, že vedeniu je absolútne jedno, ako to tu vyzerá. Sú tu (vraj) nejakí moderátori, ktorí by sa tu o to mali starať - no evidentne to majú tak na háku ako celé vedenie portálu.
@chors vieš v čom som fašista? v prejavovaní múdrych rečí, ktoré sa pchajú tam, kde nemajú. radšej sklapni, keď nevieš o čom hovoríš. nerob sa ani vtipným, pretože o takýchto veciach sa nežartuje.
@velkapohroma však to, je tu anarchia keby niekto chcel dodržovať nejaké pravidlá, tak ich ani nepotrebuje. pretože sa vie správať a vie, čo by nemal robiť, už len logicky a morálne. presne ako povedal @bluepanter
@chors ok tak bieli su rasisti , zlty nevim asi lego , a cerny su paraziti ... staci ti take rozdelenie ? alebo sa konecne uvedomis a pochopis ze sam si rasista
@johnysheek - len tak pre poriadok, nerád tvrdím niečo, o čom sa môžem len domýšľať... ergo čo nemám overené. Písal som o tom s Tomášom, pýtal som sa ho, prečo sa tu nik o to nestará a vyzerá to tu, ako to vyzerá a ponúkal som svoju pomoc. A toto mi odpísal:
"problém je že moderátori - všetci chcú byť - a keď sa stanú - zrazu ich to o pár dní nebaví lebo zrazu je to práca".
inu.. potom je uz len otazkou na @tomas a preco ich tam este stale drzi a neskusi poziadat niekoho ineho. v zmysle "nechces" nie v zmysle "prihlaste sa kto chcete"
proste skusit si vybrat ludi, ktorych poklada za schopnych to robit a hlavne zodpovednych.. a ktorym veri..
(- to je i problem volieb. volia sa ti, ktori chcu a nie ti ktori su schopni a mali by tam byt)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
"Nezoberieš meno Tomášovo nadarmo."
kvázikvázi
ak by jedno znelo "pred tým, než založíš tému tak zisti, či tu už taká nie je", tak by aj tak vznikali duplicitné témy.
ak by jedno znelo "vulgarizmom sa vyhýbaj", tak by aj tak každý nadával tak, ako sa sa to aj deje teraz.
ak by jedno znelo "neurážaj ostaných", tak by sa tu aj tak deti navzájom osočovali, tak ako sa to deje aj teraz.
a tak by sme mohli pokračovať
a práve preto som napísala do úvodu, že nečakám, že sa budú dodržiavať, viem, že by to tak nebolo....
je to len také informačné vyjadrenie názoru
druha vec je, ak pravidla nebudu sankcionovane a nebude snaha o ich dodrziavanie i skrz "silu" tak vsetko co sa napise, budu len do vzduchu pisane slova bez vahy a vaznosti..
takze nech sa vymysli hocico.. pokial sa to nepodlozi z pozicie "moci" (a to @admin i fakt nestihaju) tak to vsetko bude na dve veci.
kedy sa naučíte, že človek sa nelíši od druhého farbou pleti ale charakterom a systémom myslenia?
ja si myslím, že žiadne pravidla nepomôžu. proste sú na to administrátori. je to jedno čo si kto vymyslí za pravidlá.
pozrite, @tomas dal výslovný zákaz erotických fotiek a iných blúdností, a presne vieme, že istý týpek si tu 2x napochodoval s tým. alebo nezakladať diskusie o iných člonoch birdzu, a just tu sú. pravidiel môže byť koľko chce, ale musia byť aj ľudia, ktorí ich budú ochotní dodržiavať.
proste.. najprv treba vidiet do zakulisia az potom na nich nadavat ze su lenivi (co nevylucuje ze mozno su)
"problém je že moderátori - všetci chcú byť - a keď sa stanú - zrazu ich to o pár dní nebaví lebo zrazu je to práca".
Ergo - moderátori sú ale kašlú na to.
ide o to ze mnohi sa obuvaju bez dokazov..
inu.. potom je uz len otazkou na @tomas a preco ich tam este stale drzi a neskusi poziadat niekoho ineho. v zmysle "nechces" nie v zmysle "prihlaste sa kto chcete"
proste skusit si vybrat ludi, ktorych poklada za schopnych to robit a hlavne zodpovednych.. a ktorym veri..
(- to je i problem volieb. volia sa ti, ktori chcu a nie ti ktori su schopni a mali by tam byt)
"hm ja adminov nevyberám sám. máme demokratické hlasovanie takže zistím"