Brázdim vody birdzovského fóra, zapájam sa do rôznych diskusíí (zmysluplných alebo aspoň zaujímavých) a občas si prejdem myškou aj po iných prispievateľoch. A čoraz častejšie miesto fotky len nejaká kreslená postavička, ale najmä v kolenke "vek" svieti "7
Hej neviem to už je ako že nevedia čo od nudy robiť .. tak napríklad .. keď si pozerám tie webky .. tak by so m chcela vedieť koľko má dotyčný/á rookov .. keď už tam silou mocou chce dačo zverejniť .. tak prečo kravinu ??
Viem minimálne o jednom dôchodcovi, ktorý tu pred nejakým časom písal blogy a svoj vek mal uvedený 23. Alebo nejaký 40-tnik, ktorý napíše že má okolo 20. To pochopím, majú zo svojho veku komplexy a chcú tu zapadnuť.
Ale prečo si 15 ročné decká píšu svoj vek 6 al. 7 to fakt nemá logiku. Veď skutočný vek, nieje osobný údaj, ktorý by sa nejako dal zneužiť. Toto nieje recesia, ale pekná hlúposť
toto sa tu už toľko krát riešilo...a vlastne sa divím, čo je na tom k pozastaveniu sa.
niektoré portály umožňujú nezverejňovanie veku. birdz nie. tak ak nechceš, aby o tebe ľudia vedeli, koľko máš rokov, nastavíš si nejaký nezmyselný vek, ako napríklad 5. niečo v zmysle "nechcem, aby ste ma súdili podľa veku, takto neviete, aký je môj pravý vek, ale ani si nemyslíte, že vás klamem, však som tam dal očividnú blbosť." a iným dôvod je napríklad recesia. neviem presne, čo je na tom k odsúdeniu, ak mi niekto neukáže, aký má skutočný vek.
a čo, tak človek proste len nechce zverejňovať svôj vek, to je všetko kedže sa to nedá ani nijak nezverejniť a človek skrátka dáky vek uviesť musí, podľa mňa to vôbec nie je v tom, že by chcel ukázať že je u ňho "puberta v nedohľade" čičo .. nevidím zmysol to tu nejak rozoberať, je to každého vec ...
božeeeee božeeeeeee mne hneď bolo jasné, že to nie je ich vek ako to že niekomu to nedoplo? veď keď si prečítaš ich príspevky tak hneď by Ti malo byť jasné, že nemajú toľko rôčkov alebo niektorých fotky..hmm
myslím, že je každého vec, čo tu o sebe zverejní, ak niekto považuje údaj o veku za nevhodný na zverejnenie a nemá tu možnosť nezverejniť ho, tak iná možnosť neostáva ako dať príliš nízky alebo vysoký vek, aby všetci vedeli, že to nie je pravda.
a neviem čo na tom niekoho môže štvať, ak má človek aspoň priemerné IQ, tak aj z príspevkov zistí, koľko zhruba má daný človek rokov, na základe toho ako sa vyjadruje.
@acheraya proste to máš tak... niekto musí vyskúšať asi všetko, čo je tu vôbec možné, kebyže tu bola dajme tomu možnosť internetových svadieb, som si istý, že by sa tu našli nejakí adepti, ktorí by to bez zaváhania praktizovali
Drvivá väčšina ľudí, čo majú vek 6-11 to tam má len zo srandy - napr. ja preto vôbec neposudzujem ľudí na BIRDZi podľa veku, ktorý majú uvedený v profile, ale skôr podľa toho, ako sa vyjadrujú
Keď nemá nikde fotku nech si píše vek aký chce ale keď si napíše 6 rokov a na avatare je proti tomu stará korčula tak je to trápne. Ale každý si predsa môže napísať čo chce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale ja mám pravý vek
a je sranda sa pozerat ako ta ide sfuknut nejaky 13 rocny smrad len preto ze si mysli ze mas o 2 roky menej a on je tu teda pan
veď predsa posudzuj podľa rozumu a nie podľa veku...
Ale prečo si 15 ročné decká píšu svoj vek 6 al. 7 to fakt nemá logiku. Veď skutočný vek, nieje osobný údaj, ktorý by sa nejako dal zneužiť. Toto nieje recesia, ale pekná hlúposť
niektoré portály umožňujú nezverejňovanie veku. birdz nie. tak ak nechceš, aby o tebe ľudia vedeli, koľko máš rokov, nastavíš si nejaký nezmyselný vek, ako napríklad 5. niečo v zmysle "nechcem, aby ste ma súdili podľa veku, takto neviete, aký je môj pravý vek, ale ani si nemyslíte, že vás klamem, však som tam dal očividnú blbosť." a iným dôvod je napríklad recesia. neviem presne, čo je na tom k odsúdeniu, ak mi niekto neukáže, aký má skutočný vek.
(Rofl)
Inak už sa to tu pýtalo viac ľudí, a odpoved je (čo som zaznamenala ja) že sa im proste viac páči mať tam napísane dievčatko ako dievča napr.
myslím, že je každého vec, čo tu o sebe zverejní, ak niekto považuje údaj o veku za nevhodný na zverejnenie a nemá tu možnosť nezverejniť ho, tak iná možnosť neostáva ako dať príliš nízky alebo vysoký vek, aby všetci vedeli, že to nie je pravda.
a neviem čo na tom niekoho môže štvať, ak má človek aspoň priemerné IQ, tak aj z príspevkov zistí, koľko zhruba má daný človek rokov, na základe toho ako sa vyjadruje.
@acheraya Aj s tebou súhlasím. Tiež tomu nechápem.
bože a prečo si ako nick nedáte svoje pravé meno ale trápnu prezývku alebo bársjaký nezmysel, ved je to to isté
Prečo si nedáš ty svoje meno hentam ale máš tam @acheraya