ja furt neviem akého rodu je mcvpn lebo keď som sa sem regla, tak mal(a) v profile, že preto má nick mcvpn lebo to raz v stave opitom napísal(a) namiesto lucka a z toho som si vyvodila, že to bude asi lucka. potom sa ale istý čas tváril, že je to chlapec a teraz vlastne vôbec neviem.
ospravedlňujem sa ak je to jednoznačné ale ja som fakt zmätená
Asi polroka (mozno viac) som zila v klamstve ze je to dievcatko menom Lucka a kamaratka z birdz mi vravela ze je to chlapec a som si myslela, ze si zo mna striela a nechcela som jej verit. Potom mi to povedala aj dalsia kamaratka, ze ziadne dievca, ale chlap ako dub a tak moje iluzie a lesbicke fantazie definitovne padli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Je tu ale jeden o ktorom som si myslel že je homo a teraz má dievča
ospravedlňujem sa ak je to jednoznačné ale ja som fakt zmätená
Nie.
Ak by som chcel konkretizovať tak by som dotyčného meno napísal hneď
Asi polroka (mozno viac) som zila v klamstve ze je to dievcatko menom Lucka a kamaratka z birdz mi vravela ze je to chlapec a som si myslela, ze si zo mna striela a nechcela som jej verit. Potom mi to povedala aj dalsia kamaratka, ze ziadne dievca, ale chlap ako dub a tak moje iluzie a lesbicke fantazie definitovne padli
To kvôli tomuto
» www.birdz.sk/webka/semhamfor...
@blanc aj mcvpn je chlap
povedala by som aj krstné mená a doložila fotky, ale to by ma asi zabili
aj o sugym som chvíľu pochybovala ale to už bolo dávno dávno
to ja som tu este nebola ked bola lucka
aa inak je vela takych,.co neviem :ehm
just BIRDZ
mne bežne píšu ľudia čo ma nepoznajú v opačnom rode. tak im vysvetľujem že to je v pohode, lebo ja som kríženec muža a ženy
neviem čo to je raz som si všimol že o sebe píše v mužskom rode raz v ženskom
si zabäl
No a to stačilo napisať do googlu obojpohlavný
si ťa predstavujem ako opačné pohlavie.