Dobry vecer Birdz osadenstvo,chcel by som od vas aby ste mi tu napisali cloveka ktory vam tu nejako vadi,ci su to jeho fotografie,statusi,blogy,fora proste clovek ktoreho ked nieco komentoval alebo pridal tak si poviete v duchu/preco/ ty odvaznejsi by moh
V podstate mi tú vadí tá sisa či aký to má nick, čo tu stále pridáva nejaké nezaujímavé konšpiračné hlúposti.
A potom asi Lucia mnohočíselná,ten jej arogantný štýl namyslenej pipiny (myslím vyjadrovanie, ako vyzerá mám u pi..).
xteezy resp jeho fejk gooly a potom ten postihnuty retard "vytvoreniestranky" a samozrejme sa cudujem, ze tu este nikto nenavrhol mna... to je velmi podozrive
ked mi niekto "vadi" len z toho dôvodu ze tu pridava prispevky ktore sa netykaju iba veci ktore mam ja rada, tak ho jednoducho ignorujem.
a takisto, nikde na birdzi sa nepise ze je iba pre takych alebo onakych ludi, aj ked zasa tiez je ista hranica (napriklad ked sa jedna o trollov/zakompleksovancov, ktorych jedinou naplnou tu je urazat ostatnych/vyvolavat hadky - ano, ti mi vadia a riesim to tak ze si ich proste bloknem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a poopremýšľam a keď tu bude viac reakcií tak asi napíšem aj svojich favoritov
A potom asi Lucia mnohočíselná,ten jej arogantný štýl namyslenej pipiny (myslím vyjadrovanie, ako vyzerá mám u pi..).
vadi mi no.. pozri si jeho fora
ja ja ja
prepacte
ked mi niekto "vadi" len z toho dôvodu ze tu pridava prispevky ktore sa netykaju iba veci ktore mam ja rada, tak ho jednoducho ignorujem.
a takisto, nikde na birdzi sa nepise ze je iba pre takych alebo onakych ludi, aj ked zasa tiez je ista hranica (napriklad ked sa jedna o trollov/zakompleksovancov, ktorych jedinou naplnou tu je urazat ostatnych/vyvolavat hadky - ano, ti mi vadia a riesim to tak ze si ich proste bloknem)