Ja ani neviem preco mi napadla rato tema, lentak z nicoho nic ale mozno preto ze som prave rozmyslala nad tym ze velakrat niesom uprimna len aby skm si niekoho nepovadila pripadne lebo mi je toho cloveka prilis luto aby som mu povedala pravdu.
A toto je vlastne moje priznanie
Keď idem na výstavu a majú tam pri odchode knihu, kde sa píšu odkazy, rada upozorňujem na veci s výstavou nesúvisiace a dávam ich nejakým spôsobom do kontextu. Minule som napísala esej o žuvačke v GMB.
Priznávam, že som dakedy dávno keď som hľadal niečo v googli, ma hodilo na birdz a som pozeral čo tu tu je za stránku, a našiel jedno "9-ročné dievčatko"(mala viac) s ktorým si niekedy píšem na fb aj teraz
To bolo najuprimnejšie priznanie tykajuce sa birdzu dokonca
ale predsa mi napadlo. ako malé dieťa som robil a stále skúšam/robím hlúposti a/alebo trolujem ľudí. všetko čo ma zaujme musím chytať, vidieť, ovoniavať a neviem čo.
a ohľadom toho trollovania - to robím najradšej preto, lebo rád ľudí dostávam do rozpakov a rád sledujem, ako sa ľudia správajú v nezvyčajných situáciách. Napr. nedávno sa mi stalo toto:
Bol som vonku s kamošmi a stretli nás nejakí misionári. Prvé čo som si na nich všimol bol nejaký cudzí prízvuk, tak som sa ich spýtal akú majú národnosť a povedali, že sú američania. Tak som sa ich spýtal, keďže vedia po slovensky:
Ja: a viete čo je brmbolec?
Misionár: bhmr-bo-lec?
Ja: brmbolec
Misionár: to neviem
Ja: Tak to je škoda, tak potom teda už budeme musieť ísť.
Toto všetko som im hovoril s kamennou tvárou, ako keby znalosť brmbolca bola absolútne nevyhnutná pre pokračovanie akejkoľvek diskusie. Tak sme sa rozlúčili a ja dúfam, že nad brmbolcom budú ešte dlho rozmýšľať.
a toto bolo síce náhodné a nečakané, ale už minimálne od ZŠ robím aj plánované aj neplánované veci....
priznávam sa, že pri anime (alebo aj inom seriály) vždy pozriem najprv prvú časť, ak ma zaujme tak si kuknem poslednú časť a ked to dopadne dobre tak až potom pozerám tie časti medzi tým (a to robím aj pri knihách, prečítam si obsah a poslednú stranu) :letim:
@wistingher a ako tá mikrovlnka s tanierom dopadli mohla by som to zakomponovať do mojej ročníkovej práce pod názvom vplyv mikrovlnného žiarenia na mikroorganizmy (+ na jedlo, človeka..) inak my sme tiež strčili do mikrovlnky vajíčko, to bola rana!
priznávam sa,úprimne,že som naschvál vystrájal v minulosti a choromyseľne - psychopaticky som sa vytešúval z vašich nemožných odjebov...áno,ak môže jestvovať taká chorá myseľ-degenerovaná,ktorá sa teší z vlastného osočovania,tak,bol som to ja ale úprimne priznávam,spoznal som jednu francúzsku učiteľku kresby ,ktorá býva asi štyridsať kilometrov odomňa........a má štyridsať rokov...ja som sa tááák do nej zaľúbil,hned sa mi vyjasnila myseľ,také náročné témy sme preberali zľahka....veľa vecí mi došlo v rozhovoroch s ňou,až som sametamorfoval naspäť na vlka v ovčom rúchu,hehe,stal som sa Rozenkruciánom a Slobodomurárom a teraz som nobody,hurá,až na to že idem na približne rok do madarska na "zasväcovací pobyt",v podstate sa budem učiť zakázané texty a tak,pevne verím,spoznal som princípy rovnováhy....a tak teším,že sa môžem vzdelávať mimo školu.......odkedy som ukončil školu,sa učím psychologiu filozofiu,duchovné texty dejiny,politiku,novú matematiku....a možno zostanem pracovať v budapešti s drogovo závislími ľudmi.....baví ma to
@hotaru
Veľké osobnosti vždy narážali na odpor priemerných ľudí. Priemerná osobnosť nie je schopná rozumieť človeku, ktorý odmietol slepo sa držať konvenčných zvyklostí a namiesto toho sa rozhodol vyjadrovať svoj názor odvážne a úprimne. Rozhodol sa rozvíjať svoje telo aj myseľ spôsobom ku ktorému by nemala väčšina ľudí odvahu.
@hotaru
a aký odjeb hodí......už viac ako dva mesiace tomu čo som zbil svojho dílera perníka....odvtedy nefetím....iba weed ale aj s tým idem prestať na určitú dobu,možno navždy,mám známosti v nemecku,možno sa naučím poriadne nemecky,nemecký jazyk mi je bližší ako anglický...tak ale uvidím.........
@piter09 akoze vies ake z toho bolo psycho nakoniec, cely den sme celili otazkam typu aky druh vina sa podaval, ake dary dostal oslavenec a ake druhy zakuskov sme ochutnali
@mayben možno je, stačí sa k nemu len otočiť a povedať mu nech ti definuje lásku ... možno budeš prekvapená čo povie .. a možno aj nie ale tak za pokus to stojí hh
@melancholik ako darčeky a podobné sračôčky sú super...ale mne by postačilo, keby prišiel za mnou on..častejšie...aby si na mňa viac spomenul, písal mi, volal mi a neignoroval ma (zato druhé si vie všímať...fakt fasa pocit..) ..som žena..potrebujem pozornosť..chcem mať pocit, že bezomňa nezvláda existovať....a keby držal sľuby...................
@mayben nuž vzťahy sú komplikované ale príde mi ako fajn človek, možno by nezaškodilo mať pevnejšiu ruku (myslené samozrejme metaforicky hh) a trochu nasmerovať ... viem že ľudia nemajú radi ak sa do niečoho tlačí, ale občas pomôže aj postrčenie, buchne sa človeku po hlave a ony mu tie okuliare nekvalitné čínske slnečné okuliare padnú ... občas
@lenuska175 a mne je po tvojom komente tak smutno, že som to už nezvládla a plačem
ale je to aj moja hlúposť, mohla som sa na to už dávno vysrať...ale ja nieee..držím sa ho ako kliešť....
btw, ty už vôbec nerobíš v C&A? bo si spomínala že cez víkendy a bola som tam včera a nebola si :ehm:
priznavam, ze som v piatok v meste stratila kabat, resp mi ho nejaky dement ukradol, a bojim sa to pvoedat mame, lebo hned bude mat dojem, ze som bola dototo pod obraz, co v skutocnosti ani nei je rpavda.
inak priznávam, že som už mesiac nemala ani len jeden deň voľna, robím 7 dní v týždni a do toho chodím do školy, minulú stredu som sa takmer po 14hod práce rozrevala a chcela všetko rozbiť a tak sa teším, ako pôjdem do Prahy a jednoznačne priznávam, že tam mienim rozbiť seba ako prasa a na nič nemyslieť. alebo vlastne myslieť až moc, lebo požerem všetky psychadeliká, na ktoré narazím. tak.
@obliviate ja som vždy bola takto hyperaktívna. potom mám vždy pár dní, ktoré preležím v posteli a nenávidím svet a potom mi to chýba, tak sa vrátim do kolotoča
priznávam že soms a dnes vyjebala na latinu a radšej sa ju doučím hned ako dokukam navrat krala lebo sa mi nič nechce a v celom Nku nieje ani na jednom hajzli sracak a preto tam nechcem isť
a niesom si ista či môžem ten energeťak lebo som o jednom éčku v ňom nenašla ani zbla a môže byť zo pšenice a potom ma zasa pojebe od bolesti
a priznavam že som ešte stále natvrdlá a neviem dnes rozmyšlať nad ničim inym ako nad včerajškom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Ja ani neviem preco mi napadla rato tema, lentak z nicoho nic ale mozno preto ze som prave rozmyslala nad tym ze velakrat niesom uprimna len aby skm si niekoho nepovadila pripadne lebo mi je toho cloveka prilis luto aby som mu povedala pravdu.
A toto je vlastne moje priznanie
takže ak si s vami rozumiem, ste divní
To bolo najuprimnejšie priznanie tykajuce sa birdzu dokonca
a ohľadom toho trollovania - to robím najradšej preto, lebo rád ľudí dostávam do rozpakov a rád sledujem, ako sa ľudia správajú v nezvyčajných situáciách. Napr. nedávno sa mi stalo toto:
Bol som vonku s kamošmi a stretli nás nejakí misionári. Prvé čo som si na nich všimol bol nejaký cudzí prízvuk, tak som sa ich spýtal akú majú národnosť a povedali, že sú američania. Tak som sa ich spýtal, keďže vedia po slovensky:
Ja: a viete čo je brmbolec?
Misionár: bhmr-bo-lec?
Ja: brmbolec
Misionár: to neviem
Ja: Tak to je škoda, tak potom teda už budeme musieť ísť.
Toto všetko som im hovoril s kamennou tvárou, ako keby znalosť brmbolca bola absolútne nevyhnutná pre pokračovanie akejkoľvek diskusie. Tak sme sa rozlúčili a ja dúfam, že nad brmbolcom budú ešte dlho rozmýšľať.
a toto bolo síce náhodné a nečakané, ale už minimálne od ZŠ robím aj plánované aj neplánované veci....
A inac toto iste robim aj ja v jednom kuse
Vzdy nieco napisem a potom to radsej vymazem lebo si poviem ze si nebudem kazit den aj virtualnou hadkou
Veľké osobnosti vždy narážali na odpor priemerných ľudí. Priemerná osobnosť nie je schopná rozumieť človeku, ktorý odmietol slepo sa držať konvenčných zvyklostí a namiesto toho sa rozhodol vyjadrovať svoj názor odvážne a úprimne. Rozhodol sa rozvíjať svoje telo aj myseľ spôsobom ku ktorému by nemala väčšina ľudí odvahu.
a aký odjeb hodí......už viac ako dva mesiace tomu čo som zbil svojho dílera perníka....odvtedy nefetím....iba weed ale aj s tým idem prestať na určitú dobu,možno navždy,mám známosti v nemecku,možno sa naučím poriadne nemecky,nemecký jazyk mi je bližší ako anglický...tak ale uvidím.........
mne je niekedy až smutno keď čítam tvoje komentáre podobné tomuto.
smutno pretože mi je ľúto a mayben si aj viac zaslúži veď ach :letim:
ale je to aj moja hlúposť, mohla som sa na to už dávno vysrať...ale ja nieee..držím sa ho ako kliešť....
btw, ty už vôbec nerobíš v C&A? bo si spomínala že cez víkendy a bola som tam včera a nebola si :ehm:
a skúšala som už všetko hádam..ja neviem ako na neho asi
priznavam svoj strach, ze nedam prve zapocty
nic ma uz nenapada prepacko
zatial som mala jednu opicu :-S a presne si to pamatam vecer
a počuuuuj, pôjdeme von niekedy? :happy:
a niesom si ista či môžem ten energeťak lebo som o jednom éčku v ňom nenašla ani zbla a môže byť zo pšenice a potom ma zasa pojebe od bolesti
a priznavam že som ešte stále natvrdlá a neviem dnes rozmyšlať nad ničim inym ako nad včerajškom
a hajzlak neni ani tam
Milujem rychlu jazdu.