Zdravim Birdzaci hlavne stredoslovenskych. Neviem este presny datum ( zatial je dost casu ) ale bud 18-19 aprila alebo od 4 do 8 maja by som mal mat nejaku pracu v Brezne.
Tak by ma zaujimalo ci by sme si neurobili take male Birdz stretko tentoraz
peršíííííng, uuuu, MOLTO BENE, BENISSIMO! ale musíš prísť s tým definitívne, proste oznam a nebav sa ďalej , kto príde, príde, kto nie, jeho mistake athelasil by som aj ja chcela stretnúť možno dôjde lucates, nemá to ďaleko ani
Bohuzial stretko bude musiet byt v Brezne lebo nebudem mat tolko casu rajzovat po celom strede . Uz tak toho bude dost. No a co sa tyka datumu to este neviem ale rad by som toho 4 az 8 maja . No ludze mojo aktivitu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a čakám, kedy bude v Košiciach
a myslite aj na mňa (a)
chceeem stretko v BééBéééé!!! sak tam je super!!!!!!!!!!!!!
@peter_piper no hej, ale to vies, kedze sa viem premiestnovat, BB je moje rodné mest a teraz som tam...v Gronsku som podla nalady
@spekacik od novembra,co som tu, viem o 3 stretkach, z toho dve boli BA a jedno KE, cize ziadne "vela stretiek", v BB nebolo
mne prepina, dnes vecer dopisujem prihlasky a vypisujem seky mam traumu piste ze pridete