boze to su take stupidne nazory ze sa to ani neda citat......
keby tam bolo 10 ludi s ktorymi by som mal konflikt na nete a jeden s ktorym by som si rozumel tak by som tam isiel kvoli tomu jednemu a mozno by som si vyrozpraval nieco aj s tymi s ktorymi som si na nete nesadol........ako keby na nete mal kazdy POVINNE odovzdat svoju kopiu aky je v reali...
@n0win0u myslim si, ze hlavna nevyhoda netu je, ze nevies, ako sa ten clovek tvari, ked to pise, niekedy je tazke rozpoznat, ze to mysli ironicky/zo srandy/ma proste zly den, atd. potom vznikaju zbytocne hadky, do ktorych ked sa dostanes, moze byt komplikovane vyjst z nich "s cistym stitom".
pod vplyvom emocii potom piseme komentare, ku ktorym by v reale mozno vobec nedoslo.
nie je mojim cielom presviedcat ta, aby si niekam isiel, len si myslim, ze skatulkovanie ludi podla ich prejavu na nete nie je uplne na mieste - aj ked je niekedy tazke sa tomu vyhnut.
@peculiar ja uz som na takom stretku bol a dopadlo to super, no len som tam proste siel s ludmi, s ktorymi som si rozumel aj na nete. nemyslim, ze by som nesiel odtialto s hocikym, ale proste ked tam pojde raz nejaky kokot sprosty co ho tu hejtujem do nevidim, alebo si s nim iba nadavam nonstop tak tam proste nepojdem. to nie je o skatulkovani ale o nechuti/nepotrebe
napriklad ti, co oznacuju moj koment a zdielaju nazor tak s niektorymi som bol a so vsetkymi by som sa stretol uplne np a rad. nvm ci to je vzajomne ale proste nieco na tom asi bude, statistiky nepovolia
potrebujem si rozšíriť komunitu, spoznať ľudí so spoločnými záujmami a tak, takže by som aj išiel, ale asi tiež záleží od toho, kto by sa hlásil k príchodu
rád by som stretol ľudí so spoločným hudobným vkusom a spriatelil sa, nemám s kým po koncertoch chodiť
ale aj iných pravdaže, bol by to trapas ale zároveň výkyv zo stereotypu, takže by som išiel /teda ak by to bolo v prešove, alebo v inom meste, do ktorého by sa mi oplatilo ísť (a mohol by som)/
@montgomery Nie nezúčastním sa nepôjdem niekam kde ma polka nechce Taký socialný prípad niesom Chcel som ísť to je fakt,teda ak by to bolo lebo ja náhodou rád spoznávam nových ľudí ...ale po tom ako som zistil že by tam väčšina ani nešla keby som šiel ja Najprv som sa začal ujebávať,potom mi to prišlo trošku nepríjemné a nakoniec som si starý ujebal jak slon a všetko je okay
celkom mi vyhovuje anonymita. môžem si písať čo chcem a potrebujem, bez toho, že by ma poznali ľudia. predsa len, keď tu má človek nejak moc kamošov aj z reálu, čo ho poznajú, nedá sa byť už tak moc otvorený. nie že by som tu vypisoval kraviny alebo urážal..
zopár dobrých ľudí poznám osobne a dá sa stretnúť kedy chceme. asi mi to stačí. a nejsom moc človek, čo sa rád socializuje tam, kde je moc cudzích ľudí.
nejaky napad, co sa tyka miesta? mne osobne by to najviac vyhovovalo v CR, ale je mi jasne ze to nie je realne. navrhujem BA +/- 100 km. kto z vas by mohol?
ja tu nikoho nepoznám, a ani nie som rada sledovaná vo fórach/ na blogoch Ale mám takú podivnú úchylku spoznávať nových ľudi, najmä v poslednom čase... tak keby to bolo v BA a organizátorom by to nevadilo, aj by som uvažovala, že prídem
zoznam tych, co povedali ano je na pocudovanie fajn. aj by som o tom premyslal, len co ak z tych co rozmyslaju sa niektori budu chciet pridat? asi by som sa na to hned vysral.
@grinder hej, keďže tu nie som konfliktná, sú to len dva tiché (ale obrovské) hejty ak by šli, asi fakt radšej nejdem alebo by som si musela dať klapky na oči a hábať sa v smere, aby boli tí ľudia v mojom slepom uhle
@sharebell Co by si povedal na stretko,my dvaja? Miesto necham na teba,ja dojdem kamkolvek. Len uz nezabudni dopredu si tam doniest celu fizlovsku stanicu pre istotu,ty skurvenec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
takze v podstate jebat, ked sa s niekym chcem stretnut tak sa stretnem radsej myway
iba ak...
@mefistofel no tak najprv to preskumame a potom sa budeme bavit konkretne
lebo so mnou sa nikto nechce stretnut a ja sa chcem stretnut s vela ludmi, takze pristup @1 u mna nefunguje
keby tam bolo 10 ludi s ktorymi by som mal konflikt na nete a jeden s ktorym by som si rozumel tak by som tam isiel kvoli tomu jednemu a mozno by som si vyrozpraval nieco aj s tymi s ktorymi som si na nete nesadol........ako keby na nete mal kazdy POVINNE odovzdat svoju kopiu aky je v reali...
pod vplyvom emocii potom piseme komentare, ku ktorym by v reale mozno vobec nedoslo.
nie je mojim cielom presviedcat ta, aby si niekam isiel, len si myslim, ze skatulkovanie ludi podla ich prejavu na nete nie je uplne na mieste - aj ked je niekedy tazke sa tomu vyhnut.
Rada prídem, ak tam bude aspoň jeden človek, o ktorom mám nastalkovaných dosť informácií, aby sme sa mohli porozprávať
Kto by mi chcel najebať, keby ma uvidí?
Stačí keď ma tagnete.
rád by som stretol ľudí so spoločným hudobným vkusom a spriatelil sa, nemám s kým po koncertoch chodiť
ale aj iných pravdaže, bol by to trapas ale zároveň výkyv zo stereotypu, takže by som išiel /teda ak by to bolo v prešove, alebo v inom meste, do ktorého by sa mi oplatilo ísť (a mohol by som)/
zopár dobrých ľudí poznám osobne a dá sa stretnúť kedy chceme. asi mi to stačí. a nejsom moc človek, čo sa rád socializuje tam, kde je moc cudzích ľudí.
@karbyhokonstanta ja uz s tebou ale pocitam
nejaky napad, co sa tyka miesta? mne osobne by to najviac vyhovovalo v CR, ale je mi jasne ze to nie je realne. navrhujem BA +/- 100 km. kto z vas by mohol?
určite
hoci inak @1
Ale niééé. Bola som raz na jednom a bolo to vcelku fajn, ale bolo to dávno, pradávno.
A miesto? Najradšej by to bolo samozrejme tam, kde bývam Ale som schopná sa z TN dotrepať do BA Zároveň nakúpim veci domov