Jaaj a este @cobra a @cobra ... A bohovsky bol ten myslitel s ktorym som sa tak dotahoval... Jooj ako sa len volal... Uz som ho tu davnejsie nevidel... @goodk ? Alebo to bol iny?
Ked niekto nedokaze racionalne argumentovat tak svojho nazoroveho oponenta oznaci ako troll. Je to samozrejme absurdna hovadina lebo slovo troll znamena rozpravkovu postavicku zo severskej mytologie. Ludia ktori toto slovo pouzivaju v kontexte internetovych diskusii tym len davaju najavo zr im chybaji argumenty.
@xxar3s avšak doba trošku pokročila a slovom "troll" alebo "trol" sa označujú aj tí, ktorí prispievajú dô rôznych net-diskusií za účelom provokácie, osočovania, urážnia, vyvolávania potýčiek a hádok medzi ostatnými užívateľmi s cieľom predovšetkým narúšať normálne vecné diskusie.... a teiž je to aj NOR blackmetalová kapela
@lyterka veronabeckova je z tých starších, ona pravidelne zakladala diskusie, ako simulovať rôzne choroby... www.birdz.sk/forum/zakladatel/veronabeckova
A daniela12345 je relatívne nový troll, ona furt zakladá diskusie s dátumami a v prvom ročníku na SŠ uvažuje, či je dobré ísť o štyri roky na maturitu autom, lebo si robí vodičák a či bude v januári budúceho roka riaditeľské voľno... www.birdz.sk/forum/zakladatel/daniela12345
@salora hadky su v medziludskej komunikacii velmi dolezite. nic ta informacne neobohati tak ako flame. Velakrat ti vymena nazorov rozsiri obzory len sa treba drzat temy a nerozoberat 10 dalsich nesuvisiacich. ad vecnost diskusii - bohuzial na tomto webe je ich velmi malo. casto sa tu diskusie zvrhnu bud na uplny OT, tapetovanuie obrazkov, alebo zbytocne chatovanie medzi uzivatelmi. ale to je problem moderatorov.
@xxar3s iste, ale nie je "hadka" ako "hadka"... napr. taky tunajsi dominator rozhodne nie je niekto, komu ide o nejake obohatenie a s kym je mozna nejaka zmysluplna a konstruktivna diskusia... a takych je tu viac
Ako to povedať, ľudia ktorí sú na Birdz nemajú dostatočný IQ koeficient na určenie toho či je daný užívateľ troll alebo nie je! Bolo tu veľa prípadov keď tu prišiel užívateľ ktorý naozaj hľadal pomoc, bohužiaľ miesto toho bol označený slovom troll a následne bol zosmiešňovaný! Myslím si že slovom troll by sa dalo označiť 80% ľudí ktorí na tejto stránke pôsobia, pravdaže oni nie sú ochotný si danú skutočnosť pripustiť a tak je to zbytočne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a najmenej čo ja viem, asi každý (nejaky neznámy nový nick) ktorý založí nezmyselnú tému
» i.imgur.com/pk3sS3V.gif?nor...
@mojdedo bud prvá v zozname, alebo vôbec žiadna! :p )
A daniela12345 je relatívne nový troll, ona furt zakladá diskusie s dátumami a v prvom ročníku na SŠ uvažuje, či je dobré ísť o štyri roky na maturitu autom, lebo si robí vodičák a či bude v januári budúceho roka riaditeľské voľno... www.birdz.sk/forum/zakladatel/daniela12345
a vlastne..skoro všetkých trollov mám rada tu
Milé
dominator, ten 30 rocny panic, co sa tu v poslednej dobe ukazuje, alebo ludia, co chcu byt nasilu vtipni.. tych je mi akurat tak luto