Ahojte,chcel som sa opytat,co si myslite o Birdz zoznamovadle,ci sa tam da aj skutocne zoznamit,ci je to len strata casu,pripadne aj nejake pribehy ci skusenosti s nim...Za komenty,vopred dakujem...
a cele to zle funguje som daval, ze som chalan a hladam chalana, najprv na flirt, potom som skusal aj vylet a oba pokusy skoncili ze hladana podstranka sa nenasla :´-(
ked sa chces zoznamit s nejakym zakomplexovanym chalanom co sa robi majsterom sveta a v noci namiesto styku ti bude opravovat gramaticke chyby tak je to dobra vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
» www.birdz.sk/zoznamovadlo...
hladám dievča,ktoré by si rado občas prilepšilo a pohonilo mi napr. v aute..diskrétnost..
inac minule som si to chcel zo srandy pozriet a tiez som nikde nic nenasiel, tak som myslel, ze je to uz zrusene
Však skús na taký menší test, že kto sa všetko zapojí, možno sa nájdu aj nejaké hrdličky
@etelnair taky som vychyreny rofliar?
si si myslel, že ti to stránku nenašlo naschvál kvôli nemravnosti, tak si sa uspokojil aj s výletom, čo?
Tu niecoho podobneho najdes vela