dlho som bola rezolutne nie na vlastné, ale ako som staršia (haaa ziaidne biologicke hoodiny D) tak to uz tak nezavrhujem uplne ze raz nebudem mat. Prameni to skorej z toho ze zacinam byt dost sebaistá (nemyslim ego, ale proovla som sa sama sebe ze mnohe tie krizove situacie dokazem zvladnut, co som si nemyslela) a uz mi to nepride ako taky nezvlladnutelny task.
ALE nemam ziadnu tuzbu pucit deti, rozhodne nie teraz ked nemam vlastny byt a (minimalne v tom case) staleho partnera. A mozno ani potom nie a jj som pohodlna, najradsej by som si adoptovala! D
Ja vobec neviem, deti mám veľmi rada a som si istá, že by som sa o nich vedela veľmi dobre postarať. Ale neviem, či ich chcem priviesť do tohto sveta a neviem, či ich vobec chcem.
@wistingher to nie je o idealoch, to je o tom, ze by som bola rada, keby moj potomok mal strechu nad hlavou, nezomrel by od hladu a nepocitoval by nejaku inu nudzu
Neviem ako na tom budeme za pár rokov finančne s priateľom, či by sme to zvládli. A neviem, či chcem svoju genetickú informáciu šíriť ďalej. Proste neviem.
@dreyjir ved ako hovorim, idealna situacia ktora ked sa naplni a vsetko zabezpecis, resp. Budes mat tak to dieta budes chciet.
Ale samo o sebe mat dieta nerealisticke nie je za akejkolvek situacie nehladiac teraz na zdravie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ALE nemam ziadnu tuzbu pucit deti, rozhodne nie teraz ked nemam vlastny byt a (minimalne v tom case) staleho partnera. A mozno ani potom nie a jj som pohodlna, najradsej by som si adoptovala! D
deti mam radsej nez dospelych ludi
ale s tým, že sa o to nemusím starať ani to rodiť ani nič, tak neviem, čo je za to kategóriu
A myslím, že by som dokázala rovnako ľúbiť aj adoptované a vôbec sa adopcii nebránim, ale najskôr by som sa chcela pokúsiť o vlastné.
Ale samo o sebe mat dieta nerealisticke nie je za akejkolvek situacie nehladiac teraz na zdravie.
Ktorá chce dieťa... nech si tiež vezme mňa