tak ma napadlo... (mozno to tu uz bolo, nenasiel som)
na stranke myminicity (to kde sa da vytvarat mesto a klikanim na linky sa zvysuje populacia a pod.) som dnes vytvoril BIRDZcity tak reku ze...birdzaci, pomahajte, nech sa nam nase mesto
neze by som nemal rad birdz, ale takuto reklamu nepodporujem. Viete ake peniaze zarobi majitel tej stranky myminicity? ved ked si vsimnete, tak vsade je tam reklama okolo. A on dostane peniaze za kazdeho navstevnika, ked si to uz co len pozrie, ani klikat nemusi... takze takuto reklamu nepodporujem. srry.
Adripaul-myslim ze to co som spravil ja je este v ramci normy... normalne som sa skoro urazil ked som si precital co si napisal
2Pedall-myslim ze to sa este da pochopit... (keby to Tomasovi vadilo hned sa idem hanbit do kuta)
Peter_piper-LOL
Typek- mas to asi pomylene...vzhladom na to ze mesto sa vola BIRDZcity, myslim ze je dost pochopitelne ze ide skor o birdz...keby sa volalo jablkovce tak tvoj comment pochopim...
pre tych co klikaju, vrela vdaka (pre typka a inych typkov): V MENE BIRDZu
jo a este neco dotoho boli by tam domi a kaydz bz mal svoj dom no boli bz tam aj ulice atd no a kebz sa ten dom este dal aj neajk navrhnut tak to bz bola pecka ja teda volim japonsku pagodu na tichej ulici pridte ma nekdo kuknut!!!!!!!!!!!!
Ohryzok.. ..ale ném..susenejablko...vysvetli, mi..keď to je ešte ´´v rámci´´ normy..aký to má vôbec význam?? Čo z toho budú mať birdzáci..abo birdz sám, keď na to kliknú..a nejaká virtuálna dzedzina bude mať dáku fabriku, abo čo?? Jediné, čo z toho ako vidím vzíde bude dobrý pocit..ktorý budeš mať len ty..bo sa darí veci, ktorú si´s založil (no jóó nenese to názov ´´ovocný sad´´ ani nič podobné, ale birdzcity...pravdepodobne na počesť birdzu a tvojej lásky k nemu.. ..
Vieš, pre mňa je Birdz..len jedna z celkom fajn web stránok..a bodka, tým to končí. Néé som z Birdzu ani z Tomáša nadržaný..ako podaktorí.. Takže odpoveď je NÉÉ
tak ako...dakujem velmi pekne... ja ti dam...nekliknut...klikni nech zvysis priemysel...nech mame pracovne miesta Http://birdzcity.myminicity.com/ind vrela vdaka, Mirush
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2Pedall-myslim ze to sa este da pochopit... (keby to Tomasovi vadilo hned sa idem hanbit do kuta)
Peter_piper-LOL
Typek- mas to asi pomylene...vzhladom na to ze mesto sa vola BIRDZcity, myslim ze je dost pochopitelne ze ide skor o birdz...keby sa volalo jablkovce tak tvoj comment pochopim...
pre tych co klikaju, vrela vdaka (pre typka a inych typkov): V MENE BIRDZu
zvysenie priemyslu
» birdzcity.myminicity.com/tra...
vrela vdaka (uplne vazne) v mene birdzu...