Chápem, že u chlapov je neprípustnosť mužskej homosexuality podmienená geneticky/hormonálne/výchovou, ale pre pánov @6 a @12 mám odložené liatinové panvice s ergonomicky tvarovanou rúčkou, ktorými by sa mohli do sýtosti trieskať po hlavách.
@narazuvzdorna sorry ale ja panvicu nepouzivam na trieskanie po hlave ...skus ju obcas pouzit aj na varenie ja mam nazor taky aky mam a netrapi ma co si myslia ostatni ale vidim, ze nie som jediny co mam taky nazor...
pocula som tie teorie ze bisexualita v podstate neexistuje, ze je to len nerozhodnost a nakoniec sa kazdy zaradi tam alebo tam. netusim ako to je, nemala som moznost sa s nikym bi rozpravat.
to iste jak buzerant, nemam to rad, moj nazor je, ze je to proti prirode, neprirodzene, nenormalne, chore. a mozte sa na mna teraz pozerat jak na ignoranta, debila a neviem co este. je mi to jedno.
@hysteric no ano, ale kolko mas rokov? 14? este nemozes s istotou tvrdit ze sa nepriklonis na jednu alebo druhu stranu. to je take iste ako ked s istotou nemozes tvrdit co vystudujes alebo kde budes pracovat
@frez proti prirode urcite nie. To je uz davno dokazane ze homosexualita sa vyskytuje aj u zvierat. Ktore to neberu urcite tak ze to je v "mode"
Sexuálny styk medzi jedincami toho istého pohlavia bol zistený približne u 1500 živočíšnych druhov, najviac u cicavcov a vtákov, taktiež aj u bezstavovcov. Spočiatku prevládalo presvedčenie, že homosexuálne styky u zvierat sú náhradou v situáciách, keď nemajú možnosť páriť sa s príslušníkmi opačného pohlavia. Ďalší výskum však ukázal, že to nie je tak. Napríklad v kŕdľoch hús divých sa vytvárajú rovnako pohlavné páry, i keď je dostatok partnerov opačného pohlavia. U niektorých druhov čajok sa pária samice so samcom, ale potom ho opustia a o mláďaťá sa starajú s inou samicou. Existujú lesbické veľké delfíny, ktoré pri svojich súdružkách používajú pysky ako didlá. Spozorované boli aj dve mužské žirafy pri úspešnom pokuse o análnu penetráciu a dve veľryby so stoporenými penismi pri sexuálnych hrách.
V prirode sa vyskytuje vselico: homosexualita, bigamia, pedofilia . . . su to vlastne anomalie a omyly prirody . . . ak to niekto povazuje za normalne, alebo tym dokonca obhajuje tieto prejavy u ludi a propaguje to ako normalnu vec, ci prirodzene ludske pravo.
@opinko takemu debilcekovi co uraza ludi za ich nazor by som dal hned ban.. tvoje IQ siaha na nulu, pretoze tym prispevkom bolo povedane to ze ked si zvierata homosexualne, nerobia to len preto aby sa robili "dolezitimi" ale v tvojom pripade to asi nepochopis. Ale mozno ked ti niekto podrobne vysvetli tak aspo nieco z toho budes chapat. Vela stastia
@opinko prestuduj si vyznam slova obhajovat..skopiroval som vedecky dokazanu vec, nenapisal som ci je to dobre alebo zle..len som to skopiroval... A dalsia vec nikdy by som neposudzoval cloveka podla toho ci je hetero alebo homo. To je v dnesnej dobe dost ubohe...
Bisexualitu vnimam uplne prirodzene. Podla prieskumov a studii je bisexualita uplne normalnym a prirodzenym prejavom sexuality u cicavcov.
Takze pokial tu niekto pise ze bisexualita je proti prirode mal by si dat facku.
Co to vlastne bisexualita je ? Preco si vacsina pubertakov predstavy pod pojmom bisexualita 2 panov / 2 slecny ktore si to rozdavaju na posteli ?
Nie jeden psycholog povazuje prave bisexualitu za tu pravu orientaciu.
Je to cele vec hormonov. A ako je zname v muzskom ale aj zenskom tele su oba hormony teda testosteron aj estrogen avsak v nizsiej miere ako primarny podla pohlavia. A prave koli tomuto hormonu sa da povedat ze vacsina populacie je bisexualna.
Samozrejme deti pubertaci alebo nejakym inym sposobom zakomplexovany ludia ktorych doma bije komunisticka vychova a nemaju na problematiku vlastny nazor ale maximalne tak prebraty s rodiny alebo od kamaratov to je nieco nepripustne.
Ale co to vlastne sexualita je ? Pokial si myslite ze ide len o pohl. styk resp. sexualnu aktivitu tak ste na omyle.
V pripade homo,hetero a bisexualov teda tychto orientacii ide o to k akemu pohlaviu clovek dokaze prejavit naklonnost a city.
Takze Heterosexualom sa moze nazyvat len ten ktoreho orientacia je vyhradne na zeny. To znamena ze ma maximalne par kamaratov ale ziadneho najlepsieho priatela s rad chalanskych uchadzacov pretoze proste Heterosexual nedokaze prejavit city naklonnost a lasku k rovnakemu pohlavia.
Avsak uvedomte si co je zakladom vztahu (nemyslim partnersky) ale kamaratsky. Musi tam byt vzajomna naklonnost a podobne.
Pri dievcatach vdaka ich vyssiemu rozumu alebo troska benevolentnejsiej vychove je dane ze oni svoje najlepsie priatelky maju. Su to dievcata ktore medzi sebou preberaju vsetko su spolu dlho poznaju sa atd.
Vazne si myslite ze heterosexualny alebo homosexualny jedinec by bol schopny viazat city k obom pohlaviam ? To asi len velmi tazko pretoze v tele ma hormony mozeme lietat do vesmiru alebo obsluhovat jadrovy reaktor ale stale budeme len ludska rasa cicavci ovladany hormonami ktore mame v tele.
Potrva este sice zopar desiatok rokov nez vymru komunisticky zmazane mozgy a ludia bez nazoru a potom snad aj nasa stredna europa zacne chapat ze svet nemoze byt len biely alebo cierny (hetero alebo homosexualny) a mozno si uvedomia ze svet je viac farebny nez cierno biely.
Takze pokial ma niekto s vas najlepsieho priatela rovnakeho pohlavia alebo takzvaneho dovernika (pokecate o vsetkom, riesite vztahy s inymi atd.) tak sa zamyslite preco k nemu toto citite.
Vo vztahu totizto nejde o sex ale o to vybudovat ten vztah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
cize sa do toho nestaram, je to ich vec
pozerám pozerám...
Sexuálny styk medzi jedincami toho istého pohlavia bol zistený približne u 1500 živočíšnych druhov, najviac u cicavcov a vtákov, taktiež aj u bezstavovcov. Spočiatku prevládalo presvedčenie, že homosexuálne styky u zvierat sú náhradou v situáciách, keď nemajú možnosť páriť sa s príslušníkmi opačného pohlavia. Ďalší výskum však ukázal, že to nie je tak. Napríklad v kŕdľoch hús divých sa vytvárajú rovnako pohlavné páry, i keď je dostatok partnerov opačného pohlavia. U niektorých druhov čajok sa pária samice so samcom, ale potom ho opustia a o mláďaťá sa starajú s inou samicou. Existujú lesbické veľké delfíny, ktoré pri svojich súdružkách používajú pysky ako didlá. Spozorované boli aj dve mužské žirafy pri úspešnom pokuse o análnu penetráciu a dve veľryby so stoporenými penismi pri sexuálnych hrách.
nevidím v tom rozdiel
Si uplne vypatlany.
Ty si obhajoval zvrhle spravanie,tym ze sa to deje aj u zvierat.
Ja som ti napisal ze to co je u zvierat je zvieracie a je rozdiel medzi zvieratami a ludmi.
Preto som napisal ze si vypatlany,ked objajujes uchylnost.
Ale skopiroval si nieco,co obhajovalo zvrhle spravanie.
Ubohi su tí,co toleruju zvrhlost a uchylnost.
Ake v dnesnej dobe...Uchylnost to je stale!
Takze pokial tu niekto pise ze bisexualita je proti prirode mal by si dat facku.
Co to vlastne bisexualita je ? Preco si vacsina pubertakov predstavy pod pojmom bisexualita 2 panov / 2 slecny ktore si to rozdavaju na posteli ?
Nie jeden psycholog povazuje prave bisexualitu za tu pravu orientaciu.
Je to cele vec hormonov. A ako je zname v muzskom ale aj zenskom tele su oba hormony teda testosteron aj estrogen avsak v nizsiej miere ako primarny podla pohlavia. A prave koli tomuto hormonu sa da povedat ze vacsina populacie je bisexualna.
Samozrejme deti pubertaci alebo nejakym inym sposobom zakomplexovany ludia ktorych doma bije komunisticka vychova a nemaju na problematiku vlastny nazor ale maximalne tak prebraty s rodiny alebo od kamaratov to je nieco nepripustne.
Ale co to vlastne sexualita je ? Pokial si myslite ze ide len o pohl. styk resp. sexualnu aktivitu tak ste na omyle.
V pripade homo,hetero a bisexualov teda tychto orientacii ide o to k akemu pohlaviu clovek dokaze prejavit naklonnost a city.
Takze Heterosexualom sa moze nazyvat len ten ktoreho orientacia je vyhradne na zeny. To znamena ze ma maximalne par kamaratov ale ziadneho najlepsieho priatela s rad chalanskych uchadzacov pretoze proste Heterosexual nedokaze prejavit city naklonnost a lasku k rovnakemu pohlavia.
Avsak uvedomte si co je zakladom vztahu (nemyslim partnersky) ale kamaratsky. Musi tam byt vzajomna naklonnost a podobne.
Pri dievcatach vdaka ich vyssiemu rozumu alebo troska benevolentnejsiej vychove je dane ze oni svoje najlepsie priatelky maju. Su to dievcata ktore medzi sebou preberaju vsetko su spolu dlho poznaju sa atd.
Vazne si myslite ze heterosexualny alebo homosexualny jedinec by bol schopny viazat city k obom pohlaviam ? To asi len velmi tazko pretoze v tele ma hormony mozeme lietat do vesmiru alebo obsluhovat jadrovy reaktor ale stale budeme len ludska rasa cicavci ovladany hormonami ktore mame v tele.
Potrva este sice zopar desiatok rokov nez vymru komunisticky zmazane mozgy a ludia bez nazoru a potom snad aj nasa stredna europa zacne chapat ze svet nemoze byt len biely alebo cierny (hetero alebo homosexualny) a mozno si uvedomia ze svet je viac farebny nez cierno biely.
Takze pokial ma niekto s vas najlepsieho priatela rovnakeho pohlavia alebo takzvaneho dovernika (pokecate o vsetkom, riesite vztahy s inymi atd.) tak sa zamyslite preco k nemu toto citite.
Vo vztahu totizto nejde o sex ale o to vybudovat ten vztah.
100% agree!
konečne niekto, kto to takto rozobral
sama poznám pár bi v pravom slova zmysle a sú to väčšinovo oveľa "kvalitnejší" a lepší ľudia, ako tí ostatní...