Caute ludia. Uz dlhsiu dobu sa stretavam s pojmom Bitcoin so zaujimavosti som si o tom nieco vygooglil a dost ma to zaujalo mozte mi niekto napisat nejake informacie typu ako ten bitcoin ZISKAM (zdarma) a aka je najlepsia penazenka pre Bitcoin? Dakujem za
@drevolp ok mam penazenku a teraz by som chcel tazit bitcoin ako najdem nejaky pool a zaregistrujem sa don a vlastne co si mam stiahnut aby som mohol zacat tazit lebo to co si mi poslal ty je dost strucne
Cele je to nejake divne a nestabilne. Raz stoji bitcoin 20E a za 2 dni sa vysplha na 200 za dalsie dva na 50 potom to cele ide do prdele a zase zo dna na den stoji 400E
Ono je ten trh strašne malý a stačí že príde na trh jeden väčší investor a dokáže celý trh s bitcoinom rozdupať. Nehovoriac o amatéroch na burzách viď začiatok decembra 2013. A na to aby si mohol ťažiť bct s tým, že na tom zarábaš potrebuješ mašinu aspoň za 2 kilo.
no za 15 minut tazenia som zarobil 0.00000047 BTC takze ak budem mat pocitac zapnuty aspon 10 hodin 7 dni v tyzdni tak zarobim 0.002961 BTC takze za 120 tyzdnov si mozem za BTC kupit masinku a bude mi zarabat alebo si ju kupim hned za 20 eur nie su to velke sumy ale mne staci tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Získaš ho ťažením, ale radšej si vypočítaj či ti PC viaz nezožerie peňazí za elektrinu ako ti toho vyťaží...
Viac info: » adf.ly/jZYA3...