chalani mozte mi povedat ze napriklad ake blbe otazky nema mat baba a nema blbo odpovedat aby ste si onej nemysleli nieco zle?Pacia sa vam aj plnostihle?
Aka je to plnostihla? Sa pytaj toho koho chces, budes vediet na com si. A blbe otazky. Pytaj sa na to co ti prinesie slina na jazyk. Ale urcite sa ho nepytaj to co sa pytas nas.
otrepaná otázka typu: "ako sa máš?" je síce pekné že sa niekto zaujíma ako sa mám, ale je to tak otrepané, že pochybujem že ten dotyčný to myslí úprimne a zaujíma ho to ako sa vlastne mám. Ked už tak, aspoň zmeniť tie slová a nie význam vety.."ako sa máš"..
prestne sakul je to otrepane. Skvor otrepane nie je napr. A babka sa ti drzi? A kolko oveciek chova tvoj starky? toto sa mozes pytat nie su to trpane otaky a dialog sa rozvinie
no keby sa to spýtam dajakého chalana, tak neviem neviem, či by sa so mnou este chcel dalej rozprávat
paatkaa
kazdému chalanovi sa pácia iné typy zien, neverila by si, kolkí chalani letia na plnostíhle, závisí to proste od typu chalana. A k tým otázkam, ja by som bola proste sama sebou a určite nerozmýslala dopredu nad tým, čo mu odpoviem, ved ak ta bude chciet, tak ta bude mat rád aj s blbými odpovedami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no keby sa to spýtam dajakého chalana, tak neviem neviem, či by sa so mnou este chcel dalej rozprávat
paatkaa
kazdému chalanovi sa pácia iné typy zien, neverila by si, kolkí chalani letia na plnostíhle, závisí to proste od typu chalana. A k tým otázkam, ja by som bola proste sama sebou a určite nerozmýslala dopredu nad tým, čo mu odpoviem, ved ak ta bude chciet, tak ta bude mat rád aj s blbými odpovedami
Mladé PLNOŠTÍHLE budú v 40tke PLNOTUČNÉ tak ja vám neviem tu asi ani normálne otázky a odpovede nepomôžu. Ja som len na chudučké.
(niškotučné)