mam bloknutych trocha ludi ale i to su len fejky a spamy
ale ja som bloknuta min. 10x .D
som za funkciu: "kto ťa má bloknutú"
a aby sa pri blokovani otvorilo okienko kde by clovek v rkatkosti napisal proc .D najlepšie aby tam boli nejak epredvolene vety lebo "lebo je piča/kokot" nie je uspokojujuce dostatočne
nemám nikoho bloknutého, na tomto nicku som ešte neprišla na to, že by mal niekto bloknutú mňa (a aj na predchádzajúcom mi to bolo divné, nikomu som tu nejak neubližovala)
a nemám ani nikoho v priateľoch, som proste antisociálna
myslim ze menej ako 10, väcsinou fejky a neprijemnych trollov
ale zaujimave ze na druhej strane seba vidim bloknutu u ludi, s ktorymi som nikdy nijaky problem nemala (jedine co mi logicky pride ako birdz cinnost, ktora by ich obtazovala, je moj aleks spam
» img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aBQqB4z_4... mam tam svoju stalicu a poblokoval by som si kopec povacsine znamych ludi najradsej ale sa mi nechce ale nemam vas rad a dufam ze viete kto to ste
blok len od Sisa1000, paradoxne, lebo na ten jeho(jej?) úž otravný politickýspam som mu neco k téme napísalal tuším len ja... (ale asi špatne, alebo so zlým polit.názorom :p
@hellium a ja že čo som ti urobil a už som sa bál ti aj niečo lajknuť na instagrame .. mohla si trebars napísať , som si prišel ako úchyl že ma musí nejaké dievča blokovať
od isteho momentu vsetky retardovane jedince, ktorych fotky a hlboke myslienky ma irituju. a cakam na moment, ked prestanem tie ich shity vidiet v newsoch vzdy, ked im to dakto iny okomentuje, potom uz to bude snad bude plohodnotne vyuzitelna funkcia
30 a vela z nich som si blokla, len aby si nemohli oni mna, ked budu chciet a to som nevedela najprv, ze to tak funguje a kopu mam bloknutych takych trollov, ktori sem uz tusim ani nechodia
@zajkousko ...a napadlo ti niekedy ako by vyzerala taká trojka Otca, Syna a Ducha?
(sa nedalo odolať, sorry slight_smile:
jo, bloklist. nula.
lebo ak ma niekto serie svojim kokotizmom, o dôvod viac ho neignorovať, lebo práve ignorácia kokotizmu umožňuje jeho beztrestné šírenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
(a minule som pri blokovaní jednej osoby zistila, že som dávnejšie omylom blokla aj @Edryan , tak sa mu ospravedlňujem
@5
ale ja som bloknuta min. 10x .D
som za funkciu: "kto ťa má bloknutú"
a aby sa pri blokovani otvorilo okienko kde by clovek v rkatkosti napisal proc .D najlepšie aby tam boli nejak epredvolene vety lebo "lebo je piča/kokot" nie je uspokojujuce dostatočne
.D
a nemám ani nikoho v priateľoch, som proste antisociálna
ale zaujimave ze na druhej strane seba vidim bloknutu u ludi, s ktorymi som nikdy nijaky problem nemala (jedine co mi logicky pride ako birdz cinnost, ktora by ich obtazovala, je moj aleks spam
ale už tam mám troch, lebo ináč by ma šľahlo od ich primitivizmu
bo mi stále vypisoval, či nechcem, aby bol mojim otrokom a už ma to nebavilo
a mna ma zajkousko a h8u lebo som hovä, mam obcas divny humor a vsetecne a neprijemne otazky
@zajkousko co ta presviedcali na ateizmus ?
aktualne je to 20 a zvysuje sa
tak ja nemám za potreby počúvať oplzlosti na Boha Stvoriteľa
(sa nedalo odolať, sorry slight_smile:
jo, bloklist. nula.
lebo ak ma niekto serie svojim kokotizmom, o dôvod viac ho neignorovať, lebo práve ignorácia kokotizmu umožňuje jeho beztrestné šírenie.
nečudujem sa, od teba sa nič dobré čakať nedá