Keby niečo take existovalo, žeby som si vymedzil užívateľov, od ktorých nechcem aby mi pozerali na profil a proste im zamedzil prístup k mojím údajom na webke...
myslím to tak.... vymenujem nicky, o ktorých viem že nechcem aby ma obťažovali, tak ich vy
@24 tiez si myslim.. aj keby existovalo nieco, ako blokacia, nevyuzival som to, pretoze nemozem blokovat niekoho, kto mi nic neurobil (cez internet sa to ani neda).
príkladom bola moja spolužiačka..... zaregistrovala sa tu iba preto lebo sme tu mi..... a je takej povahy že vynáša všetko vonku.... no a také chvály ako som napísal do blogov ja a moje spolužiačky by nemal nikto viac čítať..... v našej triede su debili..... tak preto.... aby nemala možnosť prístupu čítať môj profil.....
....a zaviest povinnů AUTOCENZŮRU....a ked tá nefunguje,zaviest sem NAOZAJSTNŮ CENZŮRU...najlepšie priamo niekoho s dlholetými skůsenostami z uplatnovania "NÁHUBKOVÉHO ZÁKONA"....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
inyy ani nie
len nieze budes prekvapeny, ked teba si nepusti nikto do profilu
nemas to jedno???
..ešte správy, budiš..ale ani s tým nejak nesúhlasím..
vysvetlenie - urazanie - nadavky k, jeb, p, atd
ako vraveli sůdruh V.I.LENIN....
....a zaviest povinnů AUTOCENZŮRU....a ked tá nefunguje,zaviest sem NAOZAJSTNŮ CENZŮRU...najlepšie priamo niekoho s dlholetými skůsenostami z uplatnovania "NÁHUBKOVÉHO ZÁKONA"....
....inakšie sa tu utopíte v ŠPINE A HNOJU,