ísť ku kozmetičke a nechať si ho zosvetliť ale inak ja mám pomerne tmavé obočie a dosť dlhom som mala blond vlasy...tak ako nevyzeralo to až tak zle s tým tmavým obočím ono záleží o toho aké ho máš tmavé a tiež na akú blond až sa chceš odfarbiť
Tak asi prefarbiť, aj keď ja mám hnedé vlasy a čierne obočie, necítim potrebu si to meniť. Čo som videla aj na ostatných ľuďoch, tak sa mi to celkom páči a je to také ojedinelé
ja som sa prefarbila na blond a mám tmavé obočie. ale nejak to neprekáža.)
ale sú rôzni ludia a rôzne názory všakže.
nezosvetluj si ho hlavne.ak je moc tmavé a výrazné zvol iný odtieň blond. pri tých žltých tónoch to vyzerá smiešno s tmavým obočiakom.
Ja som blond, ale pôvodne som bola ryšavá a mala som svetlé obočie, ale aj tak si ho dávam farbiť u kozmetičky na hnedo, ale aby to nevyzeralo komicky, lebo niektoré dievčatá nevedia čo zo sebou a si ho spravia úplne výrazné, niektoré si ho farbia aj na čierno
Ale ak ho máš príliš tmavé, môžeš si ho dať u kozmetičky zosvetliť, na peknú jemne svetlo hnedú
Ale samozrejme to záleží aj na odtieni vlasov, uvidíš, ako to bude vyzerať a či bude vôbec potrebné ho zosvetľovať
@kitty7 úplne povodne som mala svetlohnedé vlasy aj obočie ale časom ked som sa začala prefarbovat mám pocit že obočie mám o dost tmavšie, (viem že to nebude tým farbením ale každý hovorí že mi stmavlo : D ) @cherriee kolko asi stojí to zosvetlenie nevieš ?
@mouette mne tuším tiež obočko (aj iné chĺpky na tele) tak v priebehu teen veku stmavlo, tie hormonálne zmeny sa do toho vedia poriadne zapliesť, takže môže byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale sú rôzni ludia a rôzne názory všakže.
nezosvetluj si ho hlavne.ak je moc tmavé a výrazné zvol iný odtieň blond. pri tých žltých tónoch to vyzerá smiešno s tmavým obočiakom.
Ale ak ho máš príliš tmavé, môžeš si ho dať u kozmetičky zosvetliť, na peknú jemne svetlo hnedú
Ale samozrejme to záleží aj na odtieni vlasov, uvidíš, ako to bude vyzerať a či bude vôbec potrebné ho zosvetľovať
@cherriee kolko asi stojí to zosvetlenie nevieš ?
Mne sa to náhodou páči, keď je tmavé obočie a bledé vlasy.
nechápem čo proti tomu máte