No mne sa osobne viac páčia brunetky. Hlavne keď majú neprekonateľne príťažlivé tmavohnedé oči. Ale poznám aj veľmi zábavné, prirodzené, športové, usmievavé a príťažlivé blondínky
To vobec nie je vseobecna charakteristika!!! Ja som bola uz aj skoro blondinka, prirodzene som bruneta a navyse mam modre oci-Drag-on!A teraz mam vlasy medene poznam aj sportove a usmievave blondinky, aj zmachlene barbi brunety..
Ahoj Katey! No asi si ma neporozumela. Ja som len povedal že mne sa osobne viac páčia brunetky s hnedými očami. Ale poznám aj príjemné a prirodzené blondíny. Že jednoducho nemôžeme deliť ľudí podľa farby vlasov ako to urobila Maryinka.
Maryinka, ocividne si brunetka, podla toho ako opisujes blondinky ale co sa mna tyka, je uplne jedno ci je to blondina alebo brunetka. Barbie-typy sa mi urcite nepacia, ale ztych ostatnych ma moze zaujat nieco aj na blondinke, aj na brunetke...je to blbe delenie, blondiny-brunetky, ktore sa viac pacia...ak uz vyzor, tak ma zvyknu zaujat skor ine crty ako farba vlasov.
Je pravda, že blondínky sú viac sexi. Ale sexi neznamená byť lepší. Mne sa strašne páčia blondínky, no zatiaľ som bol zamilovaný do samých brunetiek. Okrem jedného prípadu, keď sa mi páčila spolužiačka - blondínka, ale to bolo v 3. triede na Základnke.
ja som bruneta DD,,cize vyhrava brunetka )..heh..ale nie tak tak ti poviim, ze odfarebena a peroxydova blondska je to najhorsie, co moze byt..aspon for me ,,zas nie som lezba, ale mne sa to hrozne nepaci na holkach, a ked vidim, ake maju potom tie vlasky znicene,,jooj, chudence ,,pacia sa mi preto radsej tmave vlasy s leskom ..krasne zdrave bez lupin DDDD
je tu niekto komu sa pacia aj modre oci?alebo teraz maju radi vsetci len tmave ale je pravda ze moj typ chalana je hnede vlasy modre oci,alebo hnede vlasy hnede oci
blondinky su zevraj krajsie a jemnejsiee a posobia citlivo a tak zensky...a hnedovlasky su vraj terperamentnee suprove v posteli takee divokee...cize neviem co je lepsie... asi akcnu brunetuc jak neakcnu blondinu
tak mne sa viac vidi hneda farba vlasov...ja sama som sice mala donedavna taky spinavy blond, ale potom mi tie vlasy nejak stmavli...ale nefarbila som sa paci sa mi to viac - len keby som nemala kucerave vlasy - to sa mi nepaci. predtym som mala rovne a teraz sa mi trosku vlnia...to mam po ocovi, aj on ma take ale inak su pekne aj cierne vlasy keby som si mala vybrat, tak chcem mat dlhe, rovne cierne vlasy a co sa tyka vtipov o blondinkach - na niektore to fakt plati...ale najdu sa aj vynimky
každý fandí svojim xD .... ja som blondína a lubi sa mi moja farba vlasov za nic by som ich nevymenila .... a to že blondínky su len barbie a nic viac vie povedat iba bruneta v kazdom pripade s tym nesuhlasim aj bruneta moze byt namyslena a namalovana ( a okrem toho na farbe vlasov nezalezi ale na tom co ma v srdci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
čo si všímam tak skutočne v nedostatku prirodzenej inteligencie vedú blondínky ale nájdu sa aj brunetky
Proste dievča aj chalan musí byť príťažlivy/a- fluidum a tak sa pigment vlasov stáva zanedbateľným
,,kamoska,,teda skor spoluziacka je zmalovana a namyslena vobec nie sportovo zalozenam brunetka ale prefarbena....
zaleží hlavne na povahe predsa nie?