V skratke,doteraz som mala 3x pohlavný styk no ani jeden môj partner ma neurobil a to bolo vždy zapríčinenie rozchodu- z mojej strany vždy teraz ked sa s niekym zoznámim,nechcem s ním mať nič bližšie lebo sa bojím že dôjde na sex a ja sa zase budem cít
možno si mohla dať šancu skúsiť to s jedným znova a znova raz by si sa určite dočkala a nie hneď rozchod Nechoď do toho s tým že to bude ďalší "trápny styk"..skús si povedať že teraz sa to už podarí,daj šancu sama sebe a prídeš na to čo je pre teba dobré držím palce
"len v mojej hlave sama neviem" a nedivim sa ze sa bojis ==> mas blbo ... a nvm kto Ti nastrkal, ze si mala mat odzite .... mas cas, preto sa bojis (prava laska vyhana strach (cize u Teba to neni) - nvm, asi si mala snivala o tom ze Ta bude mat RAD a nie porovnavat ze ako si kvalitna v posteli) ....
a si princezna a princeznu nerobi to, ze ma nalietane s kopec chalanmi ale caka na praveho a dovtedy ma fakt dobre kamaratstva (a v pravi cas da im sancu vyklicit v neco krasne)
@nikaaa236
...wot?
čižeeee: ešte ani jeden chalan ťa neurobil, a keďže ťa neurobil, tak ti to bolo trápne, a keďže ti to bolo trápne, tak si sa s ním rozišla, a keďže si sa s ním rozišla, tak sa teraz bojíš znova skúsiť vzťah lebo sa bojíš že sa s ním znova rozídeš, alebo ťa znova neurobí?
či sa bojíš že sa s ním rozídeš lebo bude trápne že ťa neurobí? či... wot?
...sorry, ale ak je toto fakt tvoj myšlienkový postup, tak ABSOLÚTNE, ale TOTÁLNE VôBEC nedáva zmysel...
lebo na môj vek by som už niečo mohla mať odžité
- toto nemôžeš myslieť ani zo srandy.
a možno ťa nespravil lebo:
- sama sa nevieš spraviť ani sama a nevieš ho nasmerovať
- si s ním bola len aby si mala s kým sexovať/nebola sama a v skutočnosti ťa až tak nepriťahoval
- nekomunikovala si s ním a nevysvetlila mu čo očakávaš
keď raz budeš mať odžité zistíš, že sex nie je len o tom dosiahnuť orgazmus.
niektore ženy nedosiahnu orgazmus do 30-40 roku zivota.. čo ak si jedna z nich? tak mozes vystriedať aj x chlapov a ziaden ti nepomože. takuto koninu som ešte v zivote od nikoho nepočula ze za kazdym nepodarenym pokusom striedať chlapa, to čo už je ?
damy a pani, jasny dokaz mojich trollovskych komentov...zena alebo skor dievca sa rozide s chlapom, lebo ju na prvykrat neurobi a ona este chce mat akoze odzite, cize vyskusat v sebe viacerych vtakov, lebo ma 18 ja som prorok.....
wauááá koľko expertov sa tu vyjadruje a "sami" sa priznávajú na birdzi, že ešte sex nemali, ale hlavne tu hovoria, že slečna ktorá založila túto tému, je "sprostá" lebo nedosiahla orgazmus alebo nerozumie si sexuálne so svojím partnerom
sa teším na vás, ako si BUDETE rozumieť so svojou láskou, keď si NEBUDETE sexuálne rozumieť
@midnight tomu sa vravi takzvane "premostenie do realneho zivota", lebo proste ked taketo nezmysly citam tak si vravim, ze "enough internet"....forever
a rozchod bol z tvojej iniciativy ? ak hej = problem solved - si piča
ak nie = narazila si na kktov
mne sa pri prvom sexe s mojou terajšou nepostavil, ani pri druhom sa neurobila a na treti krat už to všetko vyšlo aj sa urobila. a odvtedy sme ako králiky, lebo nikto z nas nerobil z ničoho tragediu
to že sa neurobíš neznamená že máš skončiť ale skúšať a zapracovať na tom. pre chlapov to isté.
si ty vobec normalna??? daj si styri facky a chod sa hanbit do kuta... alebo rovno do dvoch...
je normalne, ze sexualne vzrusenie sa u zeny vyvija a rozvija s poctom (pravidelnych) sexualnych stykov. neviem, ake skusenosti a kvanta orgazmov chces mat za sebou v 18 rokoch.
3x styk... s 3 partnermi? čiže s každým jeden a akože si myslíš že na prvý krat to musí byť hned megaúžasné? akože nevravím že je to nereálne. ale niekedy trvá kým sa dvaja naučia na svoje chute a potreby. možno si mohla s chalanom skúsiť viac pohlavných styk. s tým istým jedným. možno by ste si prišli na chuť po 3 - 4 krát...
Mať vzťah len pre sex to už je bingo teda
Akože ak si nemala pri prvom sexe orgazmus, tak si myslím, že je to celkom normálne, keďže nie si tak uvoľnená a celkovo o takýchto veciach treba komunikovať aby ste si rozumeli
podla mna to vobec neni o tom ze nie si uvolnena ked mas sex. ked je dobry, tak ta spravi nech sa deje hocico...ale mozes dat sancu aj dalsim chalanom, ved co ine ti ostava...neber to tak tragicky...vlastne mam rovnaky pripad ale ja som prestala uplne randit cize...
akoze ale nemyslim ze si pica ani nic podobne...proste ved ked si partneri nevyhovuju na prvy raz, nebudu si nikdy. dievca sa len citovo naviaze a uz nedokaze opustit a chalan je spokojny ze ma pravidelny sex. a kedze je to casty pripad, nazyvaju ta picou...ser na nich, len skusaj dalej, snad natrafis na spravneho.
v 18 by si mala mať odžité??? tak to teda vôbec nie
skús si najskôr vytvoriť citový vzťah a až potom sexuálny....a hlavne, po prvom, sexe s novým partnerom hneď automaticky orgazmus nečakaj, veď tomu dopraj čas, nech sa naučíte, čo sa vám navzájom páči...
@nikaaa236 mozno by si mala dospiet a potom riesit vztahy a sex.. nic v zlom, fakt, asi to este nie je pre teba a casom k tomu dozrejes ze si to budes vediet vychutnat, nerob nic nasilu, venuj energiu a cas sebe
ked to citam.. o co ti ide o vztah?? asi tazko.. ja osobne si myslim ze ti ide iba o sex a kvalitny sex.. a ked ta chlap nespravi posles ho prec.. kde je laska?? ide ti len o SEX... FUJ povrchne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a si princezna a princeznu nerobi to, ze ma nalietane s kopec chalanmi ale caka na praveho a dovtedy ma fakt dobre kamaratstva (a v pravi cas da im sancu vyklicit v neco krasne)
Ale celkom asi ani nechapem. Nechces mat vztah, lebo pri nikom si nezazila orgazmus a preto mas dojem, ze sex bude odveci?
mala si 3ks pohlavneho styku s viacerymi muzmi - cize s jednym maximalne 2x a ty si sa s nim rozisla lebo ta neurobil?
tak vacsi WTF som tu asi necitala, a to sem chodim tak 5rokov
...wot?
čižeeee: ešte ani jeden chalan ťa neurobil, a keďže ťa neurobil, tak ti to bolo trápne, a keďže ti to bolo trápne, tak si sa s ním rozišla, a keďže si sa s ním rozišla, tak sa teraz bojíš znova skúsiť vzťah lebo sa bojíš že sa s ním znova rozídeš, alebo ťa znova neurobí?
či sa bojíš že sa s ním rozídeš lebo bude trápne že ťa neurobí? či... wot?
...sorry, ale ak je toto fakt tvoj myšlienkový postup, tak ABSOLÚTNE, ale TOTÁLNE VôBEC nedáva zmysel...
- toto nemôžeš myslieť ani zo srandy.
a možno ťa nespravil lebo:
- sama sa nevieš spraviť ani sama a nevieš ho nasmerovať
- si s ním bola len aby si mala s kým sexovať/nebola sama a v skutočnosti ťa až tak nepriťahoval
- nekomunikovala si s ním a nevysvetlila mu čo očakávaš
keď raz budeš mať odžité zistíš, že sex nie je len o tom dosiahnuť orgazmus.
sa teším na vás, ako si BUDETE rozumieť so svojou láskou, keď si NEBUDETE sexuálne rozumieť
sa len smejem, kto čo tu niekedy vypotí.
Aj by som ti požičala mojeho zlatého milého trpezlivého kreatívneho frajíra, ale ty si hlúpa. Tebe nebude pomoci. Čáu!
Snáď raz budeš mať takého anjela ako ja :letim: :letim: :letim:
"pome radsej na kofolu, toto je moc"
takýto zvrat som ešte nepočul
ak nie = narazila si na kktov
mne sa pri prvom sexe s mojou terajšou nepostavil, ani pri druhom sa neurobila a na treti krat už to všetko vyšlo aj sa urobila. a odvtedy sme ako králiky, lebo nikto z nas nerobil z ničoho tragediu
to že sa neurobíš neznamená že máš skončiť ale skúšať a zapracovať na tom. pre chlapov to isté.
je normalne, ze sexualne vzrusenie sa u zeny vyvija a rozvija s poctom (pravidelnych) sexualnych stykov. neviem, ake skusenosti a kvanta orgazmov chces mat za sebou v 18 rokoch.
Akože ak si nemala pri prvom sexe orgazmus, tak si myslím, že je to celkom normálne, keďže nie si tak uvoľnená a celkovo o takýchto veciach treba komunikovať aby ste si rozumeli
počkaj to " na tvoj vek" to malo byt na to že máš 18?
skús si najskôr vytvoriť citový vzťah a až potom sexuálny....a hlavne, po prvom, sexe s novým partnerom hneď automaticky orgazmus nečakaj, veď tomu dopraj čas, nech sa naučíte, čo sa vám navzájom páči...