ľudia často ostávajú stáť len na jednom mieste, majú strach posunúť sa ďalej, majú strach že spravia chybu a všetko čo spravili alebo vybudovali stroskotá. Neberú ponúknuté šance..doslova ich odkopnú. Stránia sa spoločnosti,stále sú doma a boja sa ľudí. Ž
prečo sa bojíííš??? ja sa tiež nebojim..strašne riskujem..dakedy až moc..robim vsetko co robit chcem heh..len nepochopím ludi..ktorý sa do ničoho nepustia...lebo sa boja
@Niklinka neviem.. lebo ked nieco spravim dobre tak si to nikto nevsimne ale ked nieco zle hned to vedia vsetci? a lebo.. som uz dostatocne sklamana na to aby som hocico skusala dalej
no bojím sa ich a už sa aj všetkome vyhýbam aj konfronáticií lebo stále spravím nie kde chybu, stale ale ked musím tak viem že je tam chyba (ale neviem kde) a potom to mám na háku sice mám všade stým veľa problému a každý mi nadáva ale asi najlepšie je robiť nič...
@Shelia , takze sa nicoho nebojis, do vsetkeho ides aby si zila zivot? Za prve ti to neverim a za druhe keby aj neuvedomujes si, ze nejaka ta chyba ta moze o ten zivot aj pripravit...
nebojimsa robit chyby a co to vlastne dopekla je ? ja si myslim ze ked nespravim chybu sam tak sa z nej nikdy nepoucim acelkovo .. niesom robot a este aj ty robia chyby ... myslim ze ludia najdokonalejsie a pritom najchybovejsie bytosti na tejto planete a ja patrim medzi nich
@Dconan , tak si hodis napr. petardu za golier a ked ti vybuchne, tak si povies "to bola chyba, tak som sa poucil, uz to nespravim" Ano, z chyb sa treba poucit ale az potom ako zistis, ze to chyba bola. Ale kazdy sa snazi aby chyby nerobil...
Nikdy Keď sa neviem rozhodnúť hodím si mincou a idem do toho po hlave Nikdy nevidíme za svoje rozhodnutia Čo sa dnes môže zdať ako zlé rozhodnutie môžeme o pár rokov byť dobré Samozrejme aj naopak takže nemá cenu sa rozhodovať dlhšie ako je nevyhnutné proste je treba skúsiť. Z úspechov sa tešiť a z chýb sa poučiť . Vlastný život netreba brať smrteľne vážne
ja keby som mohol zmeniť minulosť tak by som to nespravil. A urobil som veľa chýb. cez trojku zo správania až po pozitívne testy na drogy .... všetko mohlo byť inak ľudia by sa možno u nás na mna nepozerali ako na feťáka ale ako na slušného ... ale keby tomu tak nebolo tak by som nespoznal množstvo skvelých ľudi nezažil by som kvantá brutálnych situácii ale taktiež by som nezažil to zlé ... ale nemenil by som ...... som proste spontálna osobnosť .. .a ked sa v tej chvíli rozhodnem že idem hríbovať tka proste idem a nehľadím na následky ...je to možno krochu povrchné ale báť sa toho že urobím chybu pičovina najväčšia na svete .. proste to treba spraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@Tommyhot a vynimka menom DConan potvrdzuje pravidlo ... to si chcel napisat ?