ťažko povedať...ono niektoré momenty boli naozaj dramatické,iné zase romantické,veselé...ale na toto si budem trúfať odpovedať ked budem mať aspoň 50 rokov.
Motivačná dráma. Fakt, to čo som ja všetko prežila je extrém, ani netušíte ako moc. A napriek tomu (alebo práve preto) som prešla bohatou cestou sebapoznania, vývoja a práce na sebe.
Ja ti nevim. Momentalne si moji susedia zmysleli ze ma budu sikanovat a ja som na ich stenu natocil repraky a pustam im zenske vzlikanie a plac. Do akej kategorie by si to zaradil?
@azizi@7 presne toto som šla napísať, tiež extrém...ale inak si rada pozriem také tie filmy s posttraumatickým rastom, vždy si poviem, ked mohli oni niečo so sebou robiť, môžem aj ja
@mariquittka@16 Jej, teba som tu už dlhšie nevidela a bola som smutná, že nezostane v kontakte... Napísala by si mi prosím nejaký kontakt na seba na mail catie772@gmail.com ? Ja ti dám potom môj kontakt. A napíš mi prosím potom sem niekde, že si napísala, lebo s mojou paranojou sa bojím, aby mi nenapísal nejaký tunajší troll Ďakujem moc.
A áno, vždy môžeme so sebou niečo robiť a snažiť sa naplniť svoj život. Nech už sa nám stalo čokoľvek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Psychologická dráma s prvkami motivačného filmu.
Ok, už končím, príliš som sa do tejto predstavy vzila
A áno, vždy môžeme so sebou niečo robiť a snažiť sa naplniť svoj život. Nech už sa nám stalo čokoľvek
ale nie kazdemu by ten humor sadol