Máte nejakú netradičnú vlastnosť ktorá je v populácii zriedkavá - ktorú má menej než 4% populácie ?
Ja áno, tak napríklad
1 : Každý den sa otužujem v ľadovej vode. Myslím že menej než 4% populácie sa každý den otužuje v studenej vode.
2 : Jedávam segedínsky s ryžou, a taktiež ryžu s horčicou. Myslím že menej než 4% populácie jedáva niektorú z týchto kombinácii.
3 : Mám už odmalička abnormálne veľké lýtka oproti ostatným. Menej než 4% populácie má bez športu také lýtka aké mám ja.
4 : Vobec nepijem alkohol, a to ani kvapku, žiadne pivo/víno. Myslím že menej než 4% populácie nepije vobec žiaden alkohol.
5 : Som v 30 rokov panic, myslím že menej než 4% populácie sú panici v 30tke
Ale veď si mal dieťa a ženu, tak ako to že si zase panic? A myslím že celosvetovo a v terajšej dobe je tých panicov viac ako len 4%. Sám môžem dať aj ruku do ohňa za to, že tuná v tomto meste nie som posledný a ani najstarší panic a na Slovensku nad 30 ich je mnoho ešte.
Ano, chodim tam riesit preludnenie Zeme, globalne oteplovanie, klimaticke zmeny, problemy celosvetovych rozmerov. A mam tam cislo transparentneho uctu, kde mi mamicky mozu posielat euricko
tiež veeľmi veľké lýtka, celkom dobrá pamäť, som Rh negatívna, ale tých je 10-15 %, veľmi rýchlo robím niektoré veci a som 50 % introvert a 50 % extrovert
@novynick@20 a? Ak všetci robia rovnaký test, tak stále to rozčlenenie podľa zastúpenia jednotlivých skupín bude určitým spôsobom relevantné, aj keby si tam mal vyberať obľúbených pokémonov.
@novynick@22 aspoň vieš vyčítať, akým presne spôsobom ťa to kam kategorizuje a máš obrovské množstvo dát s ktorým sa vieš porovnať. Úplne vážne to brať síce netreba, ale aj tak je to dosť dobré na to že sa k tomu vieš dostať jednoducho zla zadarminko.
@teal@23 vies z toho vycitat tak maximalne ako sam seba vnimas v momente vyplnania toho testu nie to aky realne si a toboz nie uz nieco o svojej osobnosti/povahe, fakt to nie je reliabilny test ktory by vedel hocico objektivne o cloveku povedat
ked uznieco popularne o osobnosti, tak big 5 je aj realne overeny dotaznik ktory ma aj nejaku vypovednu hodnotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja áno, tak napríklad
1 : Každý den sa otužujem v ľadovej vode. Myslím že menej než 4% populácie sa každý den otužuje v studenej vode.
2 : Jedávam segedínsky s ryžou, a taktiež ryžu s horčicou. Myslím že menej než 4% populácie jedáva niektorú z týchto kombinácii.
3 : Mám už odmalička abnormálne veľké lýtka oproti ostatným. Menej než 4% populácie má bez športu také lýtka aké mám ja.
4 : Vobec nepijem alkohol, a to ani kvapku, žiadne pivo/víno. Myslím že menej než 4% populácie nepije vobec žiaden alkohol.
5 : Som v 30 rokov panic, myslím že menej než 4% populácie sú panici v 30tke
@thunderstorm @3 hned treti koment, presne mu tam napisala to co ty
tiež som si všimol... ty chodíš tiež na MK ?
vlastnosť/vec fakt neviem ako inak som to mal nazvať.... sorry nemám vysokú školu pedagogiky.
ked uznieco popularne o osobnosti, tak big 5 je aj realne overeny dotaznik ktory ma aj nejaku vypovednu hodnotu