Dnes som bol v pepcu kúpiť si čajník a pri pokladni stál 1 meter odo mňa dospelý chlap a prisahám že sa to stalo, pospevoval si NAHLAS pesničku najkrajšie vianoce od táslera. Toto bol konkrétny bod, kedy sa moja vianočná depresia začala.
zato mám docela crazy výkyvy nálad a veľký smäd na varené víno
ale snažím sa o seba starať, chodiť na jogu, na masáže, kozmetiky, dýchánky s kamarátkami a randíčka s drahým, aby som nemala čas myslieť na blbosti. a v stredu sadneme do lietadla a odletíme za teplom, takže budú všetky chmury zažehnané
@abstraktdepres Nič si z Vianoc nerobím. Dni ako každé iné. Čo mi vadí, že sú obchody zatvorené, takže si musím spraviť zásoby na pár dní. Inak v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
zato mám docela crazy výkyvy nálad a veľký smäd na varené víno
ale snažím sa o seba starať, chodiť na jogu, na masáže, kozmetiky, dýchánky s kamarátkami a randíčka s drahým, aby som nemala čas myslieť na blbosti. a v stredu sadneme do lietadla a odletíme za teplom, takže budú všetky chmury zažehnané