Kedy by ste to dali "na Kuffu"? Čo je pre vás red-line, aby ste odniekadiaľ
dali odviesť aj cudzie decká? Čo ja viem, keby im tam niekto dával "ochutnať" chlast, aktívny Smer-ák/PS-kár/KDH-ák vymýval mozog, rozdával im mariškové koláčiky a pod. Alebo by ste mali v paži, ak by to neboli deti vaše ani vašich známych (či už máte Ku-
@lukaso121@2 no ty kokso, akože ateisti by sa nechali inšpirovať Kuffovym výstupom a aplikovali jeho postupy na svoj vlastný svetonázor a zachraňovali by detičky pred potenciálnymi podľa nich "Kuffovinami" ohrozujúcimi ich mravný a psychický vývoj. To by bolo na Slovensku iné haló!
V slovenskej tradičnej rodine (za ktorú tak oddane bojuje aj svako Kuffa) je garantované právo balamutiť si svojho pankharta bludmi podľa vlastného uváženia. Je to celkom zaujímavý paradox.
V každom prípade ide o celkom vydarenú provokáciu z ktorej každá strana vytrieskava čo potrebuje. A na reálne problémy serie pes.
máme kid friendly office a občas mám chuť nechať vyviesť decká, ktoré chrchlú a majú nudle až pod kolená
inak určite nie, výchovu cudzích decák mám v 🍑
Neni taka vec. Nestaram sa. Aj ked niekto bude predomnou niekoho bodat alebo znasilnovat mam v pici sa zamiesavat. Zavolam maximalne anonimne policiu ale ja osobne sa do cudzich shitov miesat nebudem od kedy mam poucenie ked znamy raz bol svecit na sude a potom ho nezobrali na policajnu akademiu lebo mal zaznam. To ze bol svedok nikoho nezaujimalo proste mal zapis a konec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
V každom prípade ide o celkom vydarenú provokáciu z ktorej každá strana vytrieskava čo potrebuje. A na reálne problémy serie pes.
inak určite nie, výchovu cudzích decák mám v 🍑