neviem ake dovody ma "zapad" ale mozem ti povedat za seba:
-napr od ludi ako ty v tejto chvili, ktori maju potrebu sa starat do zivota inych ludi (preco ti nestaci ze ty si nadclovek ktory v boha veri a vieru praktizuje? preco musia aj ini?)
-lebo nepotrebujem tu mentalnu barlicku ktoru ale chapem ak niektori ludia potrebuju, viem si svoju existenciu a zmysel zivota odovodnit aj inak ako bozim planom atd
-lebo sloboda slova plati len vtedy ked ta ini ludia nepocuvaju, ale uz nie vtedy ked sa ma vysetrit napr pedofilia medzi vlastnymi, vtedy si budu vsetci navzajom kryt chrbaty a ritky
@nats@3 ... dobre beriem, je to tvoj názor, ktorý rešpektujem. Ale aj tak sa mi to zdá nefér, že do náboženstva si skoro každý rád kopne. Pritom kto viac na Slovensku sa venuje charite. Kto viac pomáha bezdomovcom, alebo narkomanom?
@jantebont@5 To je práve v dnešnej dobe cool, že si do cirkvi každý kopne. Cirkev sa stáva undergroundovejšou... dáva jej to imidž niečoho odsúdeného v očiach moderného sveta. Mňa osobne tento faktor pritiahol do kostola. A to som bol ateista. Dneska je cirkev niečo ako nový punk. Jesus 4ever bratia a sestry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
-napr od ludi ako ty v tejto chvili, ktori maju potrebu sa starat do zivota inych ludi (preco ti nestaci ze ty si nadclovek ktory v boha veri a vieru praktizuje? preco musia aj ini?)
-lebo nepotrebujem tu mentalnu barlicku ktoru ale chapem ak niektori ludia potrebuju, viem si svoju existenciu a zmysel zivota odovodnit aj inak ako bozim planom atd
-lebo sloboda slova plati len vtedy ked ta ini ludia nepocuvaju, ale uz nie vtedy ked sa ma vysetrit napr pedofilia medzi vlastnymi, vtedy si budu vsetci navzajom kryt chrbaty a ritky
NAPRIKLAD