Lina je jediná napolitánka (vau, to je slovo), ktorá obsahuje v sebe kopu veľkých kusov orechov Plus má vyse 250 kalorii a presne to ja potrebujem. A stojí len 70 centov. 🐿️
Nestojí aj viac už? Veď všetky tieto tyčinky a kekse stoja pomaly už euro, tolko čo volakedy stála klasická velká 100g čokoláda. Len včera som bola prekvapená, že som pistáciové kaštany kúpila v tescu iba za 50 centov a že pôvodná cena euro
@willbebetter@4 Skúšala som obe, ale mne príde, že arašidy majú oveľa výraznejšiu chuť než lieskovce. Tie lieskovce som tam skoro ani necítila. Plus ja som zaťažená na arašidy, milujem Nugetu, arašidové maslo, slané arašidy, Horalky, arašidové sladkosti, ...
@tulipanoo@9 Stačí mi, že aj vďaka tomu priberiem na určitú váhu, s ktorou som spokojná, a potom už ich tak nepotrebujem. Ja som bola celý život enormne chudá (a nedalo sa mi nijako pribrať), vazila som vždy 43-46 kg pri výške 179, takže fakt extrém. Nedalo sa mi pribrať vôbec nijak, sladkosti nesladkosti) Teraz už dlhšiu dobu beriem lieky, z ktorých priberám, ale za posledné obdobie som žial zase schudla kvôli zvýšenej fyzickej aktivite (zo 62 na 54). Tieto sladkosti využívam len na rýchle pribratie a potom ich už samozrejme toľko nejem. V každom prípade, som toho názoru, že keď niekto zje 20 keksikov za týždeň a niekto 0, tak zdravotné poškodenie toho prvého je minimálne (teda v prípade, ak z toho prílis nepriberá).
@thunderstorm@11 Ja viem, že ako ťa poznám, tak je to asi úplne mimo tvojho jedálneho repertoáru, ale ak máš rada arašidy, tak tú arašidovú mliečnu veľmi odporúčam🦩
Ja som mala najradšej mliečnu, ale teda ja mam opačný problém ako ty, tak som ju už veľmi dávno nemala.
Snažíme sa s mužom prejsť na zdravšiu stravu, takže u nás sa už žiadne keksíky nenájdu tak si môžeš dat aj za nás (tíško ti to budeme závidieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Snažíme sa s mužom prejsť na zdravšiu stravu, takže u nás sa už žiadne keksíky nenájdu tak si môžeš dat aj za nás (tíško ti to budeme závidieť
» digitalcontent.api.tesco.com/v2/media/ghs/45...