@kelly152132@3 myslim ze nugeta je na tom ovela lepsie zlozenim... na prvom mieste arasidy 33%... Nutella ma na 1.mieste cukor, ptm palmovy olej a az ptm lieskovce 16%
Nugetu som podľa mňa nemala tak 15+ rokov a nutellu tak 5+ rokov, takže si ledva vybavujem, ako chutia ale pamätám si, že ako decko som bola z nugety znechutená
ani jedno nejem každopádne a preferujem klasické orieškové maslá alebo slowtellu
@lejla32@4 Presne, tie arašidy cítiť v nugete oveľa viac ako liekovce v nutelle. Naviac arašidy majú oveľa výraznejšiu chuť než lieskovce (aspoň ja to tak vnímam). Preto aj Horalky, či arašidovú Linu mám rada, arašidové maslo, ktoré zmiešam s kakaom. Milujem arašidy. Aj solene
Povedala by som ze slowtella, ale ta je tak silno orechova, ze ju nedokazem jest, podobne ako arasidove masla… nugeta neviem ze existuje a nutelu vobec nekupujem. Takze vlastne neviem co tu hladam 😅
@luc.ka@14 Vau, veľmi orechová? To by mi chutilo! Ale vôbec to nepoznám. Kde to prosím mávajú, ak si spomenies? Ja milujem aj arašidové maslo, takže mne to stopro bude chutit
@azizi@15 ja to nekupujem vzdy sme to mali vo firemnom mikulasskom balicku, z minuleho roka mam este stale v chladnicke 🫠 ale predpokladam ze v nejakych bio obchodoch alebo yeme to mavaju. Alebo si objednaj priamo od nich » slowlandia.com/kategoria-produ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ani jedno nejem každopádne a preferujem klasické orieškové maslá alebo slowtellu
» slowlandia.com/kategoria-produ...